Работала в 7 компаниях   20 лет 9 месяцев

Образование, Консалтинг / Аудит, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

викладач бізнес курсу Успішний ресторан

"Логос Ерго"

Образование

2 года

06.2022 - по настоящее время

З початку війни проводжу заняття для рестораторів очно та дистанційно.

Викладач двох курсів. Навчаю ресторанному та готельному бізнесу рестораторів та початківців що планують відкрити свій ресторанний заклад або готель.

Також є ще один напрямок роботи.

Допомагаю видкривати заклади харчування в якості проектного менеджеру: на всіх етапах проекту, починаючі з написання концепції, плану інвестицій, технологіі виробництва, організаціі обліку, набору персоналу до перших гостей в закладі.

Керівник проєкту

Фоп гаврильчик а.а.ТМ Маруся смакуся

Консалтинг / Аудит

11 месяцев

01.2023 - 12.2023

Консалтинговий проєкт

Проєкт вдало виконаний та керівництво ним передано власнику.

Як керівник проекту створила та запустила цех по виробництву страв шокової заморозки(90 позицій) та чотири магазини по продажу власної продукції в Київській області та Києві.

Затвердження концепції (заздалегідь було замовником визначено «хочу схоже на Галю Балувану»), концепція в процесі роботи змінена на більш сучасну, внесено зміни в асортимент страв.

Активна участь в пошуку та вибору приміщень.

Визначення ЦА в залежності від локації магазинів.

Наймінг(вибір назви) та реєстрація ТМ Маруся Смакуся.

Створення технології та бізнес процесів виробництва, роздрібної торгівлі, приготування страв "на виніс", написання та впровадження Стандартів обслуговування, створення команд( виробництва та роздрібних магазинів, кав’ярні).

Можливо вперше в Киеві реалізована концепція "крига+полум*я", додатково до продажу страв шокової заморозки, ми по бажанню покупців их готуємо та пакуємо з собою+ кава в асортименті.

Розроблені технологічні картки, сформована собівартість страв та роздрібні ціни.

Дизайн етикеток на продукцію з необхідними реквізитами:склад,алергени, енергетична цінність.

Тендер та покупка обладнання, меблів, інструментів, упаковки.

Впровадження системи обліку та налагодження бухгалтерського обліку.

Реєстрація бізнесу в державних установах, отримання дозвілів.

Впровадження головних засад системи НАССР.

Розташування бізнесу: цех по виробництву страв шоковоі заморозки, магазини-кафе на Софіївська Борщагівка, Житомирська траса, два на Оболоні.

Керівник проєкту з переводом на керівник ресторану італійської та азійської кухонь

Ресторан Zitti

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 7 месяцев

01.2021 - 08.2022

Запуск нового преміум ресторану з "0".

Контроль демантажу та капітального ремонту і дотримання кошторисів.

Ліквідація і демонтаж попереднього ресторану в цьому приміщенні.

Участь в створенні дизайн проекту і концепції ресторану.

Проєкт технології кухні ресторану.

Постановка фінансового обліку.

Аналіз і контроль основних статей бюджету. Управління товарними залишками.

Набір персоналу, навчання.

Розробка меню ( італійська, азійська кухні) із залученням іноземних шеф-кухарів.

Створення винної (більше 100 позицій) та барной карт.

Розробка сайту і бізнес-процесів для продажів продукції на доставку.

Розробка, реалізація маркетингової програми ресторану.

Створення каналів продажів.

Старший менеджер проєкту з переводом на посаду Керівник VIP кінотеатру з ресторанним обслуговуванням

Кінотеатр Multiplex в ЦУМ(формата Lux з ресторанним обслуговуванням), ЦУМ, Київ

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год

05.2019 - 05.2020

будівництво і відкриття з "0".

Участь в створенні дизайну проекту і його реалізації, розробка і стандартизація сервис-дизайну кінотеатру з ресторанним обслуговуванням в п'яти залах і фойє кінотеатру;

- Укладення і супровід договором з ресторанами-партнерами, постачальниками і сервісними організаціями;-

Розробка меню ресторану і участь в розробці коктейльної і винної карт;

- Успішне відкриття кінотеатру, запуск бізнес-процесів і управління працюючим кінотеатром з ресторанним обслуговуванням;

- Підбір і навчання персоналу, побудова команд у форматі універсального співробітника, організація роботи за системою НАССР.

Досягнення: з першого місяця роботи досягли 70% заповненності при плановій 48%.Та виконання плану виручки бару і ресторану на 120%. Сформирована база постійних гостей.

Директор ресторану

Ресторан Стейкхаус, вул. Володимирська 49А

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года

12.2017 - 12.2019

- Управління в повному обсязі рестораном і М'ясною Крамницею (роздріб);

- Участь в створенні дизайну проекту, фінансової моделі функціонування підприємства і його реалізації;

- Розробка і реалізація комерційної політики компанії, що управляє;

- Спільна робота з шеф-кухарем по створенню і приведенню меню до wow- ефекту;

- Підбір та навчання персоналу ресторану, магазину;

- Підвищення економічної ефективності (робота з food cost кухні, бару, оптимізації розміру ФОП);

- Розвиток в ресторані теми foodpairing і вечерь у форматі Private Dining;

- Підготовки для сертифікації ресторану в системі HACCР;

- Участь в побудову стратегії по просуванню ресторану в соціальних мережах;

- Контроль витрат засобів інвестора відповідно до затвердженого бюджету.

Досягнення: досвід спільної роботи з іноземними шеф-кухарями у форматі аутсорсинга по виробництву стейків від етапу дозрівання, ферментації яловичини до подання на стілРедагуватиВидалити

Директор ресторанно-готельного комплексу

РГК Вілла Віта, с.Віта Поштова

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

8 лет 5 месяцев

12.2008 - 05.2017

- Реалізація завдань по будівництву і запуску ресторанно-готельного комплексу з "0"

;- Керівництво комплексом в повному об'ємі, контроль за ціноутворенням і збереженням ТМЦ;

- Опис, впровадження і оперативна зміна бізнес-процесів, розмежування зон відповідальності і повноважень співробітників впровадження стандартів сервісу ресторану класу люкс;

- Підбір і навчання персоналу;- Планування рекламних компаній, координації одночасних різнопланових заходів на території комплексу;

- Згладжування сезонних коливань доходу.

Досягнення: Проведення більше 250 великих весільних заходів в рік. Комплекс входив в ТОП 10 кращих заміських ресторанів

Менеджер, Директор ресторану, Керівник напрямку Ресторани в компанії FIM

FIM груп (ресторан ОПанас, РГК Трипільське сонце)

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

6 лет 2 месяца

07.2002 - 09.2008

- Контроль дотримання стандартів сервісу офіціантами при обслуговуванні;

- Підбір, навчання і організація щоденної роботи лінійного персоналу;- Спілкування з гостями, підвищення лояльності до ресторану і робота з конфліктними ситуаціями;

- Моніторинг ринку конкурентних послуг, розробка і реалізація маркетингової стратегії, стратегії продажів і робота з корпоративними клієнтами;

- Розробка системи показників діяльності підприємстві;

- Розробка планувальних рішень (робота з архітекторами, дизайнерами), організація і контроль інженерно-технічної експлуатації закладу;

- Участь в розрахунках фінансової моделі підприємства і комерційної політики компанії;

- Контроль витрат засобів інвестора відповідно до затвердженого бюджету.

Досягнення: зростання в компанії від адміністратора ресторану до керівника рестораном і до керівника напряму "Ресторани" в групі компаній. Проект окупився повністю за 18 місяців.

Ключевая информация

Уміння працювати на позитивний результат і мотивувати до цього колектив,

Разробка концепції,запуск проектів з «0»

Маркетинговое управління (аналіз ринку, бренд-менеджмент)

Административное управління (проектний менеджмент,набор команди)

Финансовое управління (бюджетування,планування, аналіз)

Висока організованість і самостійність, вимогливість, амбітність

Училась в 1 заведении

Київський національний торговельно-економічний університет

економічний

Київ, 1991

Курсы, тренинги, сертификаты

Институт экономики, права и систем управления Песоцких, «Техника эффективных переговоров и продаж»

Київ, 2020

Академия OLOS, курсы: «Управление эффективностью», «Работа с сопротивлением», «Подбор персонала»

Київ, 2019

Консалтинговая группа Busines System, «Стратегии развития компании»

Київ, 2018

ДП «Укрметртестстандарт», НАССР

Київ, 2016

Внедрение систем управления качеством на основе международных стандартов ISO серии 9000 и безопасности

Дополнительная информация

Водійське посвідчення

стаж 11 років

Комп'ютерні навички

MS Office, 1С, R-Keeper, iiko, Poster

Олександра

Директор ресторану, менеджер проекту

Киев

Подольский район, Соломенский район, Шевченковский район

47 лет

полная занятость, проектная работа

Обновлено 1 месяц назад