Работал в 1 компании   15 лет 11 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Директор готелю, ресторану

Название компании скрыто

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

15 лет 10 месяцев

02.2008 - 12.2023

Директор готелю, ресторану (готель, ресторан, бар, фуд-корт, конференц-послуги, СПА-центр, фітнес-клуб, бутік – одяг та аксесуари, інфраструктура відпочинку, пральня, автомийка).
Досвід роботи у будівництві, готельному та ресторанному бізнесі, відкриття готелів, ресторанів, автомийки WashTec для вантажного та легкового автотранспорту (WashTec AG, Німеччина), з етапу будівництва та реконструкції до введення в експлуатацію, супровід після відкриття, підготовка та проведення сертифікації. Операційний та антикризовий менеджмент (розробка комплексу заходів для оптимізації роботи закладу з метою збільшення прибутку та скорочення операційних витрат). Розробка та впровадження маркетингової стратегії; організація ділових заходів. Навчання персоналу. Організація закупівлі обладнання та матеріалів (готель, ресторан, фітнес, СПА, інфраструктура відпочинку).
Укладання договорів управління/франчайзингу з незалежними готелями на вигідних умовах – представник міжнародної готельної мережі (США / Великобританія) в Україні.
У разі зацікавленості, відправлю повне резюме на Ваш e-mail.

Анонимный соискатель

Директор готелю, ресторану. Керівник проекту

Киев

Готов переехать: Львов, Одесса, Днепр, Винница, Запорожье, Ивано-Франковск, Кропивницкий, Полтава, Ровно, Сумы, Харьков, Херсон, Черкассы, Чернигов, Черновцы, Ужгород

55 лет

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа, в офисе/на месте

Обновлено 4 дня назад