Работала в 1 компании   3 года 3 месяца

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Начальник виробництва громадського харчування

Фудіцина

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 года 2 месяца

04.2021 - по настоящее время

  • Організація роботи підприємства громадського харчування
  • Контроль за якістю готової продукції та сировини
  • Замовлення сировини
  • Контакти з контролюючими організаціями
  • Складання графіків роботи персоналу
  • Контроль за дисципліною на підприємстві
  • Вільне володіння ПК
  • Вільне володіння англійською мовою
  • Організація обслуговування та ремонт обладнання підприємства

Ключевая информация

Організованість, самодисципліна. Вміння керувати колективом

Училась в 1 заведении

Інститут громадського харчування

Інженер-технолог громадського харчування

Харків, 1991

Владеет языками

Английский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Lyudmyla

Керівник

Львов

57 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 6 дней назад