Працювала в 1 компанії 3 роки 6 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Начальник виробництва громадського харчування
Фудіцина
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 роки 5 місяців
04.2021 - до теперішнього часу
- Організація роботи підприємства громадського харчування
- Контроль за якістю готової продукції та сировини
- Замовлення сировини
- Контакти з контролюючими організаціями
- Складання графіків роботи персоналу
- Контроль за дисципліною на підприємстві
- Вільне володіння ПК
- Вільне володіння англійською мовою
- Організація обслуговування та ремонт обладнання підприємства
Ключова інформація
Організованість, самодисципліна. Вміння керувати колективом
Навчалась в 1 закладі
Інститут громадського харчування
Інженер-технолог громадського харчування
Харків, 1991
Володіє мовами
Англійська
вільно
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Lyudmyla
Lyudmyla
Керівник
Львів
повна зайнятість
Оновлено 1 місяць тому