Працювала в 1 компанії   3 роки 6 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Начальник виробництва громадського харчування

Фудіцина

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 роки 5 місяців

04.2021 - до теперішнього часу

  • Організація роботи підприємства громадського харчування
  • Контроль за якістю готової продукції та сировини
  • Замовлення сировини
  • Контакти з контролюючими організаціями
  • Складання графіків роботи персоналу
  • Контроль за дисципліною на підприємстві
  • Вільне володіння ПК
  • Вільне володіння англійською мовою
  • Організація обслуговування та ремонт обладнання підприємства

Ключова інформація

Організованість, самодисципліна. Вміння керувати колективом

Навчалась в 1 закладі

Інститут громадського харчування

Інженер-технолог громадського харчування

Харків, 1991

Володіє мовами

Англійська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Lyudmyla

Керівник

Львів

57 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому