Работал в 8 компаниях   13 лет 11 месяцев

Торговля розничная / Retail, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Керуючий магазину

NOVUS

Торговля розничная / Retail

1 год 3 месяца

06.2023 - по настоящее время

  • Керівництво діяльністю магазину та персоналом
  • Планування та організація роботи магазину
  • Контроль за виконанням планів продажів
  • Управління асортиментом та запасами товарів
  • Аналіз ринку та попиту покупців
  • Розвиток стратегій збільшення продажів та залучення клієнтів
  • Організація навчання та мотивації персоналу
  • Забезпечення високого рівня обслуговування клієнтів
  • Ведення документації та звітності магазину
  • Розв'язання адміністративних та господарських питань
  • Менеджер проектів Операційного офісу

    ТОВ ТРАШ входить до холдингу Фоззі Груп

    Торговля розничная / Retail

    1 год 11 месяцев

    07.2021 - 06.2023

    • Пошук шляхів оптимізації операційних процесів
    • Написання BV (бізнес бачення) для розробки функціоналу необхідного для оптимізації процесів
    • Контроль термінів виконання поставлених завдань команді
    • Розвиток існуючих проектів (доповнення новими механіками, оптимізація існуючих)
    • Комунікація з ІТ командами та бізнес ІТ аналітиками
    • Оцінка можливості функціонування запропонованого функціоналу чи механіки в мережі, надання експертного заключення.
    • Написання інструкцій до нового функціоналу та доповнення існуючих
    • Проведення навчань керівникам магазинів при введенні нового функціоналу
    • Операційна підтримка магазинів мережі
    • Контроль товарного обліку мережі

    Керуючий магазином

    Фоззи Групп, Департамент виробництва

    Торговля розничная / Retail

    1 год

    07.2020 - 07.2021

    • Аналіз P&L (фінансовий звіт про прибутки та збитки ресторану за обліковий період), контроль витрат та усунення можливих проблем або недоліків в роботі, що призводять до збільшення витрат та зменшення прибутку
    • Робота з готівкою та банківськими документами згідно з касовою політикою;
    • Контроль та допомога працівникам у дотриманні процедур на всіх дільницях роботи;
    • Робота з документами (звіти, договори, рахунки, накладні);
    • Планування роботи своїх підлеглих, постановка для них цілей в роботі та особистому розвитку, розподіл обов'язків та завдань, контроль за виконанням обов'язків, досягнутих результатів;
    • Вирішення складних, проблемних питань, пов'язаних із скаргами відвідувачів;
    • Планування штату працівників, комплектація штату згідно плану прийому на роботу;
    • Підготовка, навчання та розвиток персоналу з метою подальшого кар’єрного росту;

    Заступник керуючого в Сільпо на С.Бандери 34

    Сільпо

    Торговля розничная / Retail

    1 год 1 месяц

    06.2019 - 07.2020

  • Планування та організація своєї роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Дотримання корпоративної культури та цінностей
  • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
  • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
  • 2-й помічник менеджера ресторану ПІІ МакДональдз OceanPlaza

    McDonald's/МакДональдз Юкрейн Лтд/МакДональдс

    Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

    1 год 3 месяца

    03.2018 - 06.2019

  • Планування та організація своєї роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
  • начальник дільниці ПІІ МакДональдз OceanPlaza

    McDonald's/МакДональдз Юкрейн Лтд/МакДональдс

    Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

    3 года 11 месяцев

    04.2014 - 03.2018

  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Дотримання корпоративної культури та цінностей
  • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
  • інструктор з навчання ПІІ Макдональдз “Мінська”

    McDonald's/МакДональдз Юкрейн Лтд/МакДональдс

    Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

    1 год 11 месяцев

    05.2012 - 04.2014

  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
  • член бригади ресторану ПІІ МакДоналдз “Мінська”

    McDonald's/МакДональдз Юкрейн Лтд/МакДональдс

    Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

    1 год 5 месяцев

    12.2010 - 05.2012

    Ключевая информация

    - аналітичне мишлення

    - критичне мислення

    - акцент на постійне особисте зростання;

    - навички вирішувати проблеми;

    - винахідливість і здатність до інновацій;

    - вміння знаходити спільну мову з людьми і мотивувати їх до високопродуктивної праці, вести за собою очолюваний колектив;

    - раціонально організовую свою працю і працю підлеглих, забезпечую високу трудову дисципліну;

    - вміння володіти собою в будь-якій ситуації:вміти вести розмову, виразно, переконливо, присутнє почуття гумору.

    - самоорганізований

    - високий енергетичний рівень

    - наполегливість

    Учился в 1 заведении

    Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова

    Інститут гуманітарно-технічної освіти

    Київ, 2013

    Владеет языками

    Английский

    базовый

    Украинский

    родной

    Курсы, тренинги, сертификаты

    Управління проектами (ТОВ ТРАШ)

    Київ, 2022

    - Розстановка приоритетів в проектах

    - Організація існуючий проектів по їх важливості та необхідності

    - Уміння будувати звязки з іншими комадами для досягнення поставлених цілей

    Курси Завідувача відділом (Сільпо)

    Київ, 2019

    розвиток базових умінь управління малими групами людей та процесами на малих участках

    Курси Заступника керуючого

    Київ, 2019

    курс по управлінні зміною в магазині. 

    Курси Керуючого магазином

    Київ, 2019

    розвиток навичок комунікації з суміжними службами мережі та холдингу, взаємодія з зовнішніми підрядниками. Розвиток механік утримання персоналу та налагодження роботи колективу

    ASM (Advanced Shift Management Course)

    Київ, 2018

    поглиблений курс управління зміною. Розвиток навиків та технік, необхідних для успішного ведення зміни і повного задоволення гостей. 

    BSM (Basic Shift Management Course)

    Київ, 2014

    Ціль курсу BSM (Основний управлінський курс керування дільницею): освоєння принципів керування дільницею за допомогою ефективного використання наданих ресурсів та інструментів (ЛПО - Люди, Продукти, Обладнання).

    Дополнительная информация

    особисті риси

    - акцент на постійне особисте зростання; • навички вирішувати проблеми; • винахідливість і здатність до інновацій; • вміння знаходити спільну мову з людьми і мотивувати їх до високопродуктивної праці, вести за собою очолюваний колектив; • раціонально організовую свою працю і працю підлеглих, забезпечую високу трудову дисципліну; • вміння володіти собою в будь-якій ситуації: • вміти вести розмову, виразно, переконливо, присутнє почуття гумору. • самоорганізований • високий енергетичний рівень • наполегливість

    Олександр

    Керівник (з бронювання )

    Киев

    40 000 грн.

    33 года

    Активно ищет работу

    полная занятость

    Обновлено 2 недели назад