Работал в 5 компаниях   11 лет

Промышленность и Производство, FMCG

Менеджер (управитель) проектів

-

Промышленность и Производство

1 год 3 месяца

06.2023 - по настоящее время

- Робота в команді по запуску нових виробництв;
- Супровід проекту на всіх етапах від планування та розробки до досягнення встановлених цілей;
- Розробка проекту, підготовка складових частин проекту, його реалізація на всіх етапах;
- Впровадження комплексу заходів направленого на маштабування діючих виробництв;
- Проведення робіт направлених на вивчення та оптимізацію технологічних процесів;
- Пошук рішень направлених на покращення технологічного процесу;
- Впровадження заходів направлених на вдосконалення технологічних процесів виробництва продукції;
- Участь у проектах направлених на підвищення продуктивності виробництва;
- Аналіз ринку сучасних моделей виробництва та пошук шляхів їх впровадження на діючих підприємствах.

Керівник виробництва

Кондитерська Корпорація «РОШЕН»

FMCG

1 год 3 месяца

01.2022 - 04.2023

• Організація та контроль роботи цеху;
• Керівництво персоналом цеху, чисельністю 280 осіб;
• Організація роботи для забезпечення виконання планового завдання по випуску готової продукції;
• Планування завантаженості виробничих потужностей;
• Забезпечення дотримання санітарних норм, та вимог з охорони праці.
• Досягнення:
• Успішний досвід з оптимізації роботи виробництва, оцінка, підбір та впровадження заходів направлених на зниження собівартості продукції;
• Досвід запуску нових виробничих ліній;
• Успішний досвід впровадження та дотримання під час виробництва вимог ISO 22000, IFS, FSSC 22000

Майcтер (технолог)

Кондитерская корпорация Рошен

FMCG

5 лет 3 месяца

09.2016 - 12.2021

  • Організація та контроль виробничих процесів на дільниці;
  • Опис технологічних процесів та написання стандартів роботи для працівників на дільниці;
  • Складання технологічних карт;
  • Супровід системи менеджменту якості та безпечності харчових продуктів та інтеграція цих систем на принципах НАССР;
  • Розміщення персоналу на виробництві;
  • Розрахунок робочих рецептур в залежності від планового завдання та сировини;
  • Виявлення відхилень у виробничому процесі, проведення оперативних коригувань;
  • Ведення технологічної документації;
  • Проведення інструктажів та навчань з питань охорони праці;
  • Контроль за дотриманням санітарних норм працівниками цеху;
  • Облік робочого часу підлеглих.

Инженер - технолог

Кондитерская корпорация «РОШЕН»

FMCG

2 года 4 месяца

12.2018 - 04.2021

  • Розробка та впровадження на виробництві нових видів продукції;
  • Складання технологічної документації для нових зразків продукції;
  • Досвід розробки нових видів продукції;
  • Складання технологічних карт;
  • Супровід системи менеджменту якості та безпечності харчових продуктів та інтеграція цих систем на принципах НАССР;
  • Розрахунок робочих рецептур в залежності від планового завдання та сировини;
  • Виявлення відхилень у виробничому процесі, проведення оперативних коригувань;
  • Ведення технологічної документації;

Инженер - технолог (начальник цеха)

ТОВ "АРГОН"

FMCG

2 года 11 месяцев

08.2013 - 07.2016

  • Організація та контроль виробничих процесів на дільниці;
  • Опис технологічних процесів та написання стандартів роботи для працівників на дільниці;
  • Складання технологічних карт;
  • Супровід системи менеджменту якості та безпечності харчових продуктів та інтеграція цих систем на принципах НАССР;
  • Розміщення персоналу на виробництві;
  • Розрахунок робочих рецептур в залежності від планового завдання та сировини;
  • Виявлення відхилень у виробничому процесі, проведення оперативних коригувань;
  • Ведення технологічної документації;
  • Проведення інструктажів та навчань з питань охорони праці;
  • Контроль за дотриманням санітарних норм працівниками цеху;
  • Облік робочого часу підлеглих.

Ключевая информация

  • Успішний досвід по впровадження на виробництві нових видів продукції;
  • Досвід з проведення оптимізації виробництва;
  • Професійна етика, відкритість та честність;
  • Уміння працювати в команді;
  • Професіоналізм, уміння та бажання розбиратись в деталях;
  • Високі організаційні та лідерські якості;
  • Активність, ініціативність, стресостійкість.

Учился в 2 заведениях

Одеська національна академія харчових технологій

Менеджмент організації

Одеса, 2014

Одеська національна академія харчових технологій

Технологія використання та переробки м'яса та м'ясопродуктів

Одеса, 2013

Владеет языками

Английский

средний

Русский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Артем Олегович

Керівник виробництва, менеджер проектів

Киев

32 года

Активно ищет работу

полная занятость, проектная работа

Обновлено 2 часа назад