Работал в 6 компаниях   31 год 9 месяцев

Промышленность и Производство

Директор

ТОВ фірма ВІТОЛ м.Кривий Ріг

Промышленность и Производство

3 года 10 месяцев

07.2020 - по настоящее время

Два напрямки діяльності: виготовлення будівельних металоконструкцій та надання послуг зі збирання врожаю сільськогосподарською технікою з екіпажем.
Визначення, формулювання, планування, здійснення і координування всіх видів діяльності підприємства.
Визначення напрямків розвитку підприємства у формуванні цінової, кредитно-банківської, податкової та страхової політики, соціальної та зовнішньоекономічної діяльності.
Організування роботи і ефективної взаємодії виробничих одиниць та інших структурних підрозділів підприємства, направлення їх діяльність на досягнення високих темпів розвитку і удосконалення виробництва та продукції.
Забезпечення відповідності продукції стандартам якості з метою задоволення потреб замовників і споживачів у відповідних видах продукції, підвищення продуктивності праці, ефективності виробництва і якості продукції на основі широкого запровадження нової техніки і прогресивної технології, організації праці, виробництва і управління, удосконалення господарського механізму.
Направлення діяльності персоналу на досягнення високих економічних та фінансових результатів.
Забезпечення виконання підприємством програми оновлення продукції, планів капітального будівництва, обов'язків перед державним бюджетом, постачальниками, замовниками і банками.
Організація виробничо-господарську діяльність підприємства на основі застосування методів обгрунтованого планування, нормативних матеріалів, фінансових і трудових витрат, широкого розповсюдження передового досвіду, а також максимальної мобілізації резервів виробництва шляхом досягнення високих техніко-економічних показників, підвищення технічного рівня і якості продукції, раціонального і економного витрачання всіх видів ресурсів.
Вживання заходів щодо забезпечення підприємства кваліфікованими кадрами, найкращого використання безпечних і сприятливих умов праці, додержання вимог законодавства про охорону навколишнього середовища.
Здійснення заходів з соціального розвитку колективу підприємства, забезпечує розроблення, укладання і виконання колективного договору, проводить роботу щодо зміцнення трудової і виробничої дисципліни, сприяє розвитку творчої ініціативи і трудової активності працівників.
Забезпечення сполучення економічних і адміністративних методів керівництва, матеріальних і моральних стимулів підвищення ефективності виробництва, а також підсилення відповідальності кожного працівника за доручену йому справу.
Вирішення всіх питаннь в межах наданих йому прав, доручає виконання окремих організаційно-господарських функцій іншим посадовим особам: заступникам керівника, керівникам виробничих підрозділів підприємства.
Забезпечення додержання законності, активне використання правових засобів удосконалення управління, зміцнення договірної дисципліни і обліку, господарського розрахунку.
Здійснення заходів щодо соціального захисту колективу підприємства, забезпечення і збереження зайнятості працівників.
Представлення підприємство в органах державної влади і у взаємовідносинах з партнерами.
Готування проектів нормативних документів, що вимагають затвердження загальними зборами акціонерів.

Головний інженер (сільгосп.техніка)

ТОВ фірма ВІТОЛ м.Кривий Ріг

Промышленность и Производство

3 года 6 месяцев

01.2017 - 07.2020

Організація робіт та послуг зі збирання врожаю сільськогосподарською технікою - комбайнами CASE 8010 та іншим устаткуванням.
Забезпечення постійного підвищення рівня механізації технологічних процесів збирання сільськогосподарської продукції, скорочення затрат праці на її виробництво й ефективне використання виробничих фондів.
Організація правильної експлуатації, технічного обслуговування, своєчасного планово-запобіжного і поточного ремонту машинно-тракторного та автомобільного парку,енергетичного,електротехнічного, слабострумного обладнання та інших основних засобів для підтримки їх у стані постійної технічної готовності.
Розробка перспективних та поточних планіа з механізації і автоматизації виробничих процесів, трудомістких ручних робіт і транспортних операцій.
Організація зберігання машин і обладнання в неробочий період у відповідності до затверджених правил.
Упровадження прогресивних форм ремонту і технічного обслуговування техніки, аналіз показників використання машин і обладнання.
Участь в удосконаленні організації, нормування і оплати праці робітників служби механізації.
Організація ведення технічної документації, своєчасного і правильного подання встановленої звітності.
Контроль правильність складання заявок організаціями, які знаходяться в його підпорядкуванні, на придбання нової техніки і обладнання, запасних частин, паливно-мастильних та інших матеріалів.
Вживання заходів з економного витрачання електроенергії, запасних частин, паливно-мастильних і ремонтних матеріалів у господарстві.
Організація в господарстві робот з раціоналізації і винахідництва, пропаганди і упровадження досягнень науки і передового досвіду, підготовки та підвищення кваліфікації механізаторських кадрів, забезпечення й дотримання робітниками служби механізації трудової дисципліни.
Контроль додержання правил та норм охорони праці, виробничої санітарії та дисципліни.

Заступник директорв з виробництва

ТОВ фірма ВІТОЛ м.Кривий Ріг

Промышленность и Производство

10 лет 8 месяцев

01.2007 - 09.2017

Виробництво металургійного та гірничого обладнання дроблення, збагачення, сортування, транспортування руд, вугля, нерудних матеріалів, гірничої сировини:конвеєри, вібраційні, самобалансні грохота агломерату та окатишів, вібраційні живильники, дробарки валкові, гранулометри, сепаратори тощо.
Виготовлення будівельних металоконструкцій різної складності.
Керування згідно з чинним законодавством виробничо-господарською діяльністю підприємства, відповідальність за наслідки прийнятих рішень, збереження та ефективне використання майна підприємства, а також фінансово-господарські результати його діяльності. Забезпечення виконання підприємством усіх зобов'язань перед постачальниками, замовниками та кредиторами, а також виконання господарських і трудових договорів (контрактів) та бізнес-планів. Організація роботи та ефективної взаємодії всіх структурних підрозділів, цехів та виробничих одиниць, спрямовуння їх діяльність на розвиток і вдосконалення виробництва з урахуванням соціальних та ринкових пріоритетів, підвищення ефективності роботи підприємства, зростання обсягів реалізації продукції та збільшення прибутку, якості та конкурентоспроможності продукції, що виготовляється, задоволення потреб замовників і споживачів у відповідних видах продукції. Забезпечує виконання підприємством програми оновлення продукції, планів капітального будівництва, обов'язків перед державним бюджетом, постачальниками, замовниками і банками, а також господарських та трудових договорів (контрактів) і бізнес-планів. Організація виробничо-господарську діяльність підприємства на основі застосування методів обґрунтованого планування, нормативних матеріалів, фінансових і трудових витрат, вивчення кон'юнктури ринку та передового досвіду, з метою підвищення технічного рівня та якості продукції (послуг), економічної ефективності її виробництва, раціонального використання виробничих резервів та витрачання всіх видів ресурсів. Вживання заходів щодо забезпечення підприємства кваліфікованими кадрами, найкращого використання знань та досвіду працівників, створення безпечних і сприятливих умов праці, додержання вимог законодавства про охорону навколишнього середовища. Здійснення заходів із соціального розвитку колективу підприємства, забезпечення розроблення, укладення і виконання колективного договору; проведення роботи щодо зміцнення трудової і виробничої дисципліни, сприяння розвитку творчої ініціативи і трудової активності працівників. Забезпечення поєднання економічних і адміністративних методів керівництва, матеріальних і моральних стимулів підвищення ефективності виробництва, а також підсилення відповідальності кожного працівника за доручену йому справу та результати роботи всього колективу.

Заступник генерального директора

ОАО ЛЕМКАР м.Кривий Ріг

Промышленность и Производство

4 года

01.2002 - 01.2006

Виробництво та ремонт обладнання для гірничо-збагачувальних комбінатів регіону, металургійних підприємств, кар'єрів та шахт. Поставка запасних частин виготовлених литтям, механічною обробкою та зварюванням тощо.
Організація роботи і ефективної взаємодії всіх структурних підрозділів, цехів та виробничих одиниць, підвищення рентабельності підприємства.
Розробка і погодження з директором фірми планів виробництва:
- Розвиток виробництва на рік;
- Бюджетування фірми (на квартал, рік).
Вирішення питаннь, що стосуються фінансово-економічної та виробничо-господарської діяльності фірми.
Доручення ведення окремих напрямків діяльності іншим посадовим особам - керівникам виробничих одиниць, а також функціональних і виробничих підрозділів.
Контроль за роботою всіх структурних підрозділів фірми.
Організація поточної організаційно-виконавчої роботи всієї фірми.
Забезпечення виконання фірмою всіх зобов'язань перед постачальниками, замовниками і кредиторами, включаючи установи банку, а також господарських і трудових договорів.
Затвердження штатного розклад фірми, встановлення посадових окладів та надбавок щокварталу або в міру необхідності.
Очолення організації роботи у фірмі по стимулюванню персоналу.
Забезпечення суворого дотримання режиму економії матеріальних, трудових і фінансових ресурсів.
Проведення роботи з удосконалення планування економічних і фінансових показників діяльності підприємства, по створенню й поліпшенню нормативів трудових витрат, витрачання товарно-матеріальних цінностей і використання виробничих потужностей.
Здійснення контролю за порядком обліку надходження і витрачання коштів, використанням матеріальних цінностей.
Забезпечення контролю за ходом дотримання фінансової дисципліни.
Контроль своєчасності подання звітності про результати економічної діяльності в установленому порядку та терміни на розгляд Директору.

Заступник начальника відділу маркетингу

Ленінський ДРЗ/ОАО ЛЕМКАР

Промышленность и Производство

4 года 2 месяца

01.1994 - 03.1998

Виробництво та ремонт обладнання, поставка запасних частин для гірничо-збагачувальних комбінатів, металургійних підприємств, шахт та кар'єрів регіону.
Організація продажів послуг та продукції заводу. Дотримання строків поставок, забезпечення виконання плану продажів, керування менеджерами, спілкування з партнерами і постачальниками, участь у відповідальних переговорах та укладання договорів.
Професійні навички
знання офісних програм: MS Word, Excel;
знання іноземних мов -англійська базовий;
досвід ведення переговорів;
досвід підбору, навчання, адаптації, мотивації персоналу;
досвід стратегічного планування;
досвід управління людьми;
здатність приймати нестандартні управлінські рішення;
здатність згуртувати колектив;
вміння делегувати повноваження;
вміння контролювати;
вміння планувати і прогнозувати;
вміння переконувати.
вміння планувати і організовувати свій робочий день.

Старший майстер в цех 2

ПО ПОЖМАШИНА м.Прилуки Чернігівська обл.

Промышленность и Производство

6 лет

01.1988 - 01.1994

Виготовлення протипожежної, аварійно-рятувальної спец. техніки.
1. Здійснення керівництва працівниками дільниці.
2. Забезпечення якісного та вчасного виконання плану
3. Контролювання дотримання правил технічної експлуатації виробничого обладнання, використання його технічних можливостей, раціональне витрачання матеріалів.
4. Забезпечення ефективного використання устаткування, оснащення та інструменту.
5. Контроль щодо дотримання правил охорони праці, виробничої санітарії, технічної експлуатації устаткування та інструменту.
6.Аналіз результатів діяльності підрозділу, здійснює заходи щодо її поліпшення.
7.Контроль витрат фонду заробітної плати підрозділу.
8. Забезпечення правильного ведення службової документації та своєчасне оформлення первинних документів з обліку робочого часу та виконаних робіт.
9.Участь у розробленні заходів для створення сприятливих умов праці, підвищення культури працівників.
10.Сприяння створенню у колективі обстановки взаємної допомоги та відповідальності за виконання завдань.
11. Подання пропозиції керівництву щодо заохочення працівників підрозділу та притягнення порушників дисципліни до відповідальності.

Ключевая информация

Досвід роботи в машинобудуванні (спецтехніка , обладнання ) - більше 20 років:
Виробництво протипожежної , аварійно-рятувальної спец.техніки;
Виробництво та ремонт обладнання , запасних частин для гірничо-збагачувальних комбінатів, кар'єрів, шахт регіону;
Виробництво металургійного та гірничого обладнання : конвеєри, вібраційні та самобалансні грохоти, вібраційні живильники, дробарки валкові, сепаратори тощо;
Виробництво будівельних металоконструкцій;
Надання послуг зі збору врожаю сільськогосподарською технікою СASE та виготовлення запасних частин до комбайнів.
Вільне читання технічної документації ( креслень , технологічних карт ) , знання технології виготовлення виробів повного життєвого циклу ( механічна обробка деталей і вузлів , ливарне виробництво , методи обробки металу ( згинання , прокатка , штампування , плазмена) різка тощо ), складання та зварювання металоконструкцій. Знання технології та методів виробництва, необхідного обладнання. Відповідальність в прийнятті рішень, військовий білет.

Учился в 1 заведении

Криворізький гірничорудний інститут

Гірничий інженер - механік

1983

Олег Миколайович

Начальник виробництва

Киев

Готов переехать: Одесса, Днепр, Житомир

62 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 недели назад