Працював в 5 компаніях   11 років

Промисловість та Виробництво, FMCG

Менеджер (управитель) проектів

-

Промисловість та Виробництво

1 рік 3 місяці

06.2023 - до теперішнього часу

- Робота в команді по запуску нових виробництв;
- Супровід проекту на всіх етапах від планування та розробки до досягнення встановлених цілей;
- Розробка проекту, підготовка складових частин проекту, його реалізація на всіх етапах;
- Впровадження комплексу заходів направленого на маштабування діючих виробництв;
- Проведення робіт направлених на вивчення та оптимізацію технологічних процесів;
- Пошук рішень направлених на покращення технологічного процесу;
- Впровадження заходів направлених на вдосконалення технологічних процесів виробництва продукції;
- Участь у проектах направлених на підвищення продуктивності виробництва;
- Аналіз ринку сучасних моделей виробництва та пошук шляхів їх впровадження на діючих підприємствах.

Керівник виробництва

Кондитерська Корпорація «РОШЕН»

FMCG

1 рік 3 місяці

01.2022 - 04.2023

• Організація та контроль роботи цеху;
• Керівництво персоналом цеху, чисельністю 280 осіб;
• Організація роботи для забезпечення виконання планового завдання по випуску готової продукції;
• Планування завантаженості виробничих потужностей;
• Забезпечення дотримання санітарних норм, та вимог з охорони праці.
• Досягнення:
• Успішний досвід з оптимізації роботи виробництва, оцінка, підбір та впровадження заходів направлених на зниження собівартості продукції;
• Досвід запуску нових виробничих ліній;
• Успішний досвід впровадження та дотримання під час виробництва вимог ISO 22000, IFS, FSSC 22000

Майcтер (технолог)

Кондитерская корпорация Рошен

FMCG

5 років 3 місяці

09.2016 - 12.2021

  • Організація та контроль виробничих процесів на дільниці;
  • Опис технологічних процесів та написання стандартів роботи для працівників на дільниці;
  • Складання технологічних карт;
  • Супровід системи менеджменту якості та безпечності харчових продуктів та інтеграція цих систем на принципах НАССР;
  • Розміщення персоналу на виробництві;
  • Розрахунок робочих рецептур в залежності від планового завдання та сировини;
  • Виявлення відхилень у виробничому процесі, проведення оперативних коригувань;
  • Ведення технологічної документації;
  • Проведення інструктажів та навчань з питань охорони праці;
  • Контроль за дотриманням санітарних норм працівниками цеху;
  • Облік робочого часу підлеглих.

Инженер - технолог

Кондитерская корпорация «РОШЕН»

FMCG

2 роки 4 місяці

12.2018 - 04.2021

  • Розробка та впровадження на виробництві нових видів продукції;
  • Складання технологічної документації для нових зразків продукції;
  • Досвід розробки нових видів продукції;
  • Складання технологічних карт;
  • Супровід системи менеджменту якості та безпечності харчових продуктів та інтеграція цих систем на принципах НАССР;
  • Розрахунок робочих рецептур в залежності від планового завдання та сировини;
  • Виявлення відхилень у виробничому процесі, проведення оперативних коригувань;
  • Ведення технологічної документації;

Инженер - технолог (начальник цеха)

ТОВ "АРГОН"

FMCG

2 роки 11 місяців

08.2013 - 07.2016

  • Організація та контроль виробничих процесів на дільниці;
  • Опис технологічних процесів та написання стандартів роботи для працівників на дільниці;
  • Складання технологічних карт;
  • Супровід системи менеджменту якості та безпечності харчових продуктів та інтеграція цих систем на принципах НАССР;
  • Розміщення персоналу на виробництві;
  • Розрахунок робочих рецептур в залежності від планового завдання та сировини;
  • Виявлення відхилень у виробничому процесі, проведення оперативних коригувань;
  • Ведення технологічної документації;
  • Проведення інструктажів та навчань з питань охорони праці;
  • Контроль за дотриманням санітарних норм працівниками цеху;
  • Облік робочого часу підлеглих.

Ключова інформація

  • Успішний досвід по впровадження на виробництві нових видів продукції;
  • Досвід з проведення оптимізації виробництва;
  • Професійна етика, відкритість та честність;
  • Уміння працювати в команді;
  • Професіоналізм, уміння та бажання розбиратись в деталях;
  • Високі організаційні та лідерські якості;
  • Активність, ініціативність, стресостійкість.

Навчався в 2 закладах

Одеська національна академія харчових технологій

Менеджмент організації

Одеса, 2014

Одеська національна академія харчових технологій

Технологія використання та переробки м'яса та м'ясопродуктів

Одеса, 2013

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Артем Олегович

Керівник виробництва, менеджер проектів

Київ

32 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість, проектна робота

Оновлено 2 години тому