Работал в 17 компаниях   9 лет 3 месяца

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Промышленность и Производство

Шеф кухар

Тони Пепперони

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 6 месяцев

02.2023 - 08.2024

Загальна кількість штату у закладі 16-20 людей, з них штат кухні загалом 5-6 людей.
Деякий час виконував функції керуючого закладу.
На початку вирішив питання переліків, була не зрозуміла ситуація з великими мінусами. Після аналізу перших двох переліків я зрозумів, що є ще проблеми з калькуляцій ними картами та з притримуваням за ними кухарів.
За 1-2 місяці проблему з переліками за техніко-калькуляційними картами вирішив.
Паралельно вирішував проблему неналежного об'єму надходження коштів до закладу: було багато роботи, але заробітку не було. Спочатку попрацював над цінами, також робота над ТТК дала змогу дивитися на реальну собівартість страв і згодом вирівняв собівартість з +-50% до 35-40%, а фудкост з 52% до 45-46%.
Також з початку моєї роботи були значні проблеми з боргами, які потрібно було вирішувати, за час моєї роботи я скоротив загальний борг майже вдвічі, при тому, що також відбувались часткові ремонтні роботи.
Займався поступовим підвищенням якості роботи кухні та конкретних кухарів.
Були проблеми з чистотою, проблеми з періодичним псуванням їжі, на кшталт прилипання чи підгорання піци, або ролли з сухим або перевареним рисом.
Ввів за систему використання стикерів з термінами придатності
Навчив кухарів робити перелік продуктів в електронному варіанті, що пришвидшило зведення загального переліка та дозволило робити його тим кухарям, що у цей день на зміні, та не викликати інших.
Проводив регулярну роботу з постачальниками, а саме вибирав тих, хто найкращім чином транспортував за зберігав продукти, та проводив торги, за рахунок яких, значно знизив собівартість продукції, що дозволило економити з оберту 2-3% коштів.
Запровадив лінію розборки риби, навчив декількох кухарів робити розбір якісно та швидко.
Провів технічне оснащення та ремонт великої кількості обладнання, докупив необхідний дрібний інвентар та відремонтував обладнання, яке було на зберіганні(звісно поломане), для того, щоб був запасний варіант дуже необхідного обладнання.
Провів ревізію усіх складів, навів порядок та розсортував запаси. Провів ревізію мопедів для кур'єрів. Займався та намагався їх продати.
Доробив деякі позиції меню, котрі були з недоліками
Підібрав більш вдалу упаковку для доставки деяких позицій, щоб вони доїжджали в більш задовільному стані.
Розробив і ввів у експлуатацію таблицю з закупкою, котра автоматично прораховувала кількість коштів, які потрібно було залишити на наступний день.
Розробив і ввів в експлуатацію таблицю з розрахунком та приблизним впливом зміни ціни на позиції на загальний оберт закладу, чистий прибуток.
Займався бонусною системою для персоналу.
Розробив експериментальну формулу розрахунку бонусної програми, ввів її у експлуатацію.
Розробив декілька нових позицій меню.
Разом з власником розробили систему штрафів.
Переробив систему оплати праці для кур'єрів, довів її до відносно задовільного стану.

Шеф-кухар

1794 Gorcafe Pizza and Burgers

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 8 месяцев

05.2021 - 01.2023

Успішно вів кухню закладу. Підвищив якість страв, що видаються.Підвищив швидкість страв, що видаються.Провів оновлення та навчання складу кухні.Підвищив умови праці до конкурентного рівня.Оптимізував меню. Зробив його коротким, швидким, зрозумілим для відвідувача та більш підходящим під конкретний заклад.Скоротив витрати підприємства на госп. товари, на харчові продукти за рахунок перегляду постачальників, створення конкуренції серед них у тому числі, і навіть за рахунок перегляду технології приготування страв і напівфабрикатів.Скоротив витрати на комунальні послуги тощо. за рахунок перегляду технології виробництва та навчання персоналу.Переглянув собівартість продуктів, страв для досягнення більшого чистого прибутку підприємства: 10-20% протягом року.Провів частковий ремонт, обслуговування та заміну обладнання підприємства.Успішно проводив політику колективної праці та орієнтованості на загальному заробітку.Привів всю документацію до ладу, а також перевів в електронний варіант всю документацію, яку можна було перекласти.Створив чинний план перебудови підприємства у зв'язку з дизайнерами, конструкторами та іншими особами.Спільно із засновниками успішно подолали кризу пов'язану з коронавірусом. Так само спільно подолали кризу пов'язану з військовим становищем і вдалося вивести заклад у прибуткову позицію навіть у не сезон навіть у воєнний час. Закінчив працювати у цьому закладі через фінансові питання.

Шеф-кухар

Уютный дворик

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 месяц

02.2021 - 03.2021

Працював дуже короткий час, тому що були великі проблеми з обмеженнями через коронавірус. У заклада не було шеф кухаря довгий час, потім зважилися найняти мене, але потребувалось значно зкоротити персонал.

Кухар гарячого цеху

1794 Gorcafe Pizza and Burgers

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

6 месяцев

06.2020 - 12.2020

Працюючи в цьому закладі, я навчився працювати в дуже простих умовах, з простим обладнанням, з маленькою робочою площею, але при великому потоці відвідувачів та доставці їжі. Також отримав вагомий досвід роботи на доставку.

Шеф-кухар мережі кафе

Kaba Hype&coffee

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

6 месяцев

09.2019 - 03.2020

Розширив базу постачальників та співробітників. Зміцнив навички управління персоналом. Набув навичок роботи в мережі кафе. Набув навичок відкриття фаст фуд підприємства та точки харчування співробітників великого офісу. З нуля поставив кухню за кухонним інвентарем, обладнанням, технологічними картами, технологічними процесами. Організував базове виробництво п/ф. Організував постачання другої точки продукцією за рахунок базового виробництва. Вникав у роботу керуючого мережі та виконував частину обов'язків у разі потреби.

Шеф-кухар

Kachorovska

Промышленность и Производство

4 месяца

05.2019 - 09.2019

Розширив основу постачальників; здобув потрібний досвід менеджера, одержав досвід роботи шефом у малому закладі;

Кухар на мангал, Су-шеф

Таиров, Ресторан

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 месяца

01.2019 - 05.2019

Розширив базу постачальників, зміцнив навички керування персоналом

Кухар холодного цеху

Bernardazzi restaurant

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 месяца

09.2018 - 12.2018

Дізнався, як працюють ресторани високої кухні. Дізнався як правильно має бути налагоджена робота між цехами на кухні та між кухнею та залом. Подивився як настроєна система контролю за якістю їжі, що виготовляється. Так само відточив навички швидкої та послідовної віддачі страв та, що не меньш важливо, підготовку до віддачі страв.

Кухар універсал

Kadorr Restaurant

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год

09.2017 - 09.2018

Вперше отримав навички роботи у закладі при отелі. Отримав навички роботи з високотехнологічним обладнанням. Отримав досвід роботи з професійними кухарями. Попрацював з шведською лінією обслуговування гостей впродовж сніданку.
Деякий час виконував обов'язки су-шефа.
Впродовж роботи у ресторані я встиг попрацювати на всіх процессах кухні закладу.

Шеф-кухар

Lounge кафе при Вузовском БЦ

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

7 месяцев

01.2017 - 08.2017

Отримав навички роботи у закладах при великих бізнес-центрах. Поглибив навички складання та ведення закупівель. Почав отримувати досвід керівника, хоч кількість персоналу була невелика. Почав працювати над створенням та веденням собівартості страв. Отримав допоміжний досвід роботи в невеликих закладах з орієнтовано очікуваним часом напливу відвідувачів.

Кухар на мангал

Sea Grill

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 месяца

09.2016 - 12.2016

Поглибив навички користування вугільною піччю Josper. Поглибив навички роботи на банкетах.

Кухар на мангал

Rokka

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 месяц

09.2016 - 10.2016

Мене запросили повернутися до закладу, але вже на позицію кухаря. На жаль якість закладу погіршилась та я швидко покинув їх. Але за короткий проміжок я отримав навички користування робатою (японський гриль) та навички смажити велику кількість стейків одночасно.

Кухар гарячого цеху

Ресторан El Corazon

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 месяца

06.2016 - 09.2016

Спробував працювати у пляжному закладі з нічними змінами. Вчився виживати у закладах з поганими умовами праці. Вчився працювати у дуже стислій площі та з невиликим та не кваліфікованим персоналом.

Кухар універсал

Караоке-бар Стиляги

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 месяца

04.2016 - 06.2016

Допомагав відновити кухню, привести у робочий стан, знайти персонал, розробити меню.

Кухар на мангал

Sea Grill

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 месяца

12.2015 - 04.2016

Вчився працювати кухарем. Головними завданнями було : приготування соусів, гарнирів до м'ясних та рибних страв, та приготування м'ясних та рибних напівфабрикатів. Також приймав участь у приготуванні страв на хоспері. У вільний час вивчав гарячий, холодний цехи та кондитерку. У цьому закладі я отримав перший гарний досвід у обслуговуванні великих банкетів та не одного одночасно. Також я оволодів навичками користування промисловим мангалом, хоспером, піцца печчю на дровах. Почав розуміти технологічні картки та принцип їх написання. Також познайомився з такими процессами як ведення стоп листу, чек листу.

Помічник кухаря

Rokka

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

6 месяцев

06.2015 - 12.2015

У цьому місці я поширював свої знання, також займався повністю усіма овочами, зеленню, фруктами та бакалією, писав листи закупівлі по цих позиціях, приймав їх, зберігав та робив напівфабрикати. Також отримав навички з утилізації різноманітного сміття. У вільний час отримував навички роботи у м'ясному цеху.

Помічник кухаря

Александровский, Гостиничный комплекс

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 месяца

06.2014 - 09.2014

Це було перше знайомство з кухнею під керівництвом Ніколая Куца. Повне навчання усім азам приготування їжі та в цілому роботи кухні.

Ключевая информация

Автоматизація процессів. Налагодження та оптимізація вже існуючих процессів та технологій. Навчання персоналу. Оптимізація роботи кухні для отримання прибутку або зменшення витрат.

Учился в 1 заведении

Одеська національна академія харчових технологій

Інноваційні технології харчування готельно ресторанного та туристичного бізнесу

Одеса, 2017

Владеет языками

Английский

ниже среднего

Русский

родной

Украинский

свободно

Петро Андрійович

Шеф-кухар

Одесса

28 лет

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Обновлено 2 часа назад