Работала в 7 компаниях 27 лет 5 месяцев
Услуги для населения - другое, Промышленность и Производство, Государственный сектор
Пекар кондитер
Baker's Plase
Услуги для населения - другое
11 месяцев
10.2023 - 09.2024
- Кондитер
- Пекар
- Кухар
- Приготування хлібобулочних та кондитерських виробів
- Дотримання рецептур та технологічних процесів
- Підготовка сировини та інгредієнтів
- Оформлення готової продукції
- Підтримання чистоти та порядку на робочому місці
- Дотримання санітарних норм та правил
- Контроль за якістю продукції
- Участь у розробці нових рецептів
Пекар
Епіцентр К
Промышленность и Производство
10 месяцев
12.2022 - 10.2023
- Кухар в супермаркет
- Формувальник тіста
- Кухар універсал
- Кондитерські вироби
- Хліб
- Кухар кондитер
- Кондитерська промисловість
- Супермаркет
- Продаж хлібобулочних виробів
- Приготування хлібобулочних та кондитерських виробів
- Контроль за процесом випікання
- Дотримання санітарних норм та правил
- Підготовка тіста і випічки
- Обслуговування пекарського обладнання
- Участь у розробці нових видів продукції
- Забезпечення якості готової продукції
- Підтримання чистоти на робочому місці
Пекар
ТОВ "Омега"Варус 7
Промышленность и Производство
6 месяцев
12.2021 - 06.2022
- Формувальник тіста
- Кондитерські вироби
- Кухар універсал
- Супермаркет
- Продаж хлібобулочних виробів
- Кондитерська промисловість
- Кухар в супермаркет
- Кухар кондитер
- Приготування хлібобулочних та кондитерських виробів
- Контроль за процесом випікання
- Ведення обліку використаних інгредієнтів
- Дотримання санітарних норм та правил
- Підготовка тіста і випічки
- Обслуговування пекарського обладнання
- Участь у розробці нових видів продукції
- Забезпечення якості готової продукції
- Підтримання чистоти на робочому місці
Кухар,продавець
магазин Мясо Птиця
Услуги для населения - другое
8 месяцев
04.2021 - 12.2021
- ПродавецьКухар,мясник,обвальщик,
Повар-универсал для работы в кафе
room
Услуги для населения - другое
8 месяцев
08.2020 - 04.2021
- Кухар холодного цеху
- Кухар гарячого цеху
- Повар в їдальню
- Планування та організація своєї роботи
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
- Постійне навчання та розвиток професійних навичок
- Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
- Дотримання корпоративної культури та цінностей
- Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
- Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
Кухар
ДКНЗ #34 Маргаритка
Государственный сектор
10 лет 5 месяцев
03.2009 - 08.2019
- Повар в їдальню
- Кухар гарячого цеху
- Кухар м'ясник
- Кухар холодного цеху
- Повар мучник
- Приготування страв згідно з меню
- Контроль за якістю продукції
- Ведення кухонного інвентаря
- Дотримання рецептур та технологій
- Підтримка чистоти на кухні
- Організація робочого процесу на кухні
- Ведення документації по продуктах
- Участь у розробці нових страв
Пекар-мастер,технолог,пекар 5р
ОАО Нікопольський хлібокомбінат
Услуги для населения - другое
13 лет 1 месяц
07.1995 - 08.2008
- Планування та організація своєї роботи
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
- Постійне навчання та розвиток професійних навичок
- Адаптація до нових умов роботи
- Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
- Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
- Дотримання корпоративної культури та цінностей
- Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
Ключевая информация
- Організованість
- Самостійність
- Прагнення до нового
- Хлібнє виробництво
Училась в 1 заведении
Криворізький державний комерційно-економічний технікум
Технологія харчування
Кривий Ріг, 2006
Оксана
Оксана
Технолог харчового виробництва
Киев
полная занятость
Характер работы: удаленная работа, стажировка / практика, сезонная / временная работа
Обновлено 1 месяц назад