Работала в 6 компаниях   16 лет 3 месяца

Туризм / Путешествия / Пассажирские перевозки, Торговля розничная / Retail

Керівник

Туристична компанія ЮГ Тревел Одеса

Туризм / Путешествия / Пассажирские перевозки

8 лет 2 месяца

02.2016 - по настоящее время

Организація та розробка маршрутів авторських турів та іх супровід. Робота з прямими клієнтами, підбір, консультування, бронювання туристиних послуг. Робота з консульствами. 2015- 2016 фріланс в туризмі: підбір та бронювання туристичних продуктів.

Керівник відділу продажів

Сирна Хата

Торговля розничная / Retail

1 год 4 месяца

02.2022 - 06.2023

Послуга віддалений КВП – КВП в аренду.

Вид діяльності компанії- оптова торгівля продуктами харчування та дистрибуція. Обсяг продажів протягом 3-х місяців збільшений на Х5. Вивільнили власника з операційки.

Керівник відділу продажів

Інтернет магазин жіночого одягу

Торговля розничная / Retail

2 года 11 месяцев

03.2019 - 02.2022

Побудувала віддалений відділ продажів з нуля в ролі КВП керування віддаленим відділом продажів - 6 менеджерів прописала та впровадила скрипти та регламенти взаємодії, посадові інструкції, звітність МП впровадила ip телефонію з інтегруванням в CRM найм, навчання, адаптування співробітників контрол показників KPI, збільшення середнього чеку.

Директор філії

ТОВ «NEWS Travel»

Туризм / Путешествия / Пассажирские перевозки

3 года

02.2012 - 02.2015

Відкриття філії з нуляздійснення операторської та агентської діяльності; розвиток філії та забезпечення рентабельної роботи філії; залучення агентів, ведення агентської бази регіонів (Одеса, Херсон, Миколаїв, Крим), робота з прямими клієнтамиздійснення контролю за веденням клієнтської бази; контроль за виконанням плану продажів по філії; робота з Консульствами, отримання Акредитації (Греція та Болгарія);

Директор філії

ТОВ «М.И.Б.С. тревел M.I.B.S. TRAVEL

Туризм / Путешествия / Пассажирские перевозки

2 года 1 месяц

01.2010 - 02.2012

Відкриття філії з нуля, розвиток та забезпечення рентабельної роботи філії;- здійснення операторської та агентської діяльності;- робота з Консульствами, отримання акредитації Греція;- залучення агентів, а також робота з прямими клієнтами, здійснення контролю за веденням клієнтської бази;- контроль за виконанням Плану продажів по Філії- участь у рекламних турах як керівник групи на Гоа, Греція о. Родос + о. Кос.

Директор одеських філій

ТА Смайл

Туризм / Путешествия / Пассажирские перевозки

2 года 11 месяцев

03.2007 - 02.2010

Відкриття філій з нуля, розвиток мережі філій, ведення звітної документації;- підбір та навчання персоналу;- обслуговування VIP – туристів;

Ключевая информация

В продажах з 2002 року В2В, В2С. 15 років на управлінських позиціях в продажах. Керування віддаленими відділами продажів. Будую відділи продажів та запускаю їх з нуля. Володію успішним досвідом ведення переговорів на рівні ТОП менеджерів та ЛПРів.

Займаюсь підбором, навчанням, адаптацією персоналу. Розробляю та впроваджую скрипти, регламенти взаємодії, посадові інструкції.

Кейси, які вам дадуть відповідь чому саме я вам потрібна, додам окремо.

Училась в 1 заведении

ДДМА

економіка підприємства

Краматорськ, 2006

Курсы, тренинги, сертификаты

Академія продажів А.Крупкіна, СОЛЬ а. Півоварова, Майстер класи по продажам Тетервака Д., Марценко В., управлінські поєдинки по технології Тарасова

2020

Юлія

Керівник відділу продажів

Одесса

Готов переехать: Киев, Одесса

45 лет

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 2 дня назад