Работал в 4 компаниях   5 лет 2 месяца

FMCG, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Промышленность и Производство

технолог молочного виробництва

Milk Village

FMCG

10 месяцев

08.2023 - по настоящее время

Робота з такими видами продукції як:

- крафтові сири, а саме: сир твердий класичний, качота, бринзи, сулугуні, адигейський, качокавалло, моцарелла, буратта, страчателла, рікотта, халумі, сир кисломолочний та різними варіаціями цих продуктів;

- виробництво цільномолочних продуктів: молоко пастерзоване, молоко пряжене, ряжанка, кефір та йогурт.

Основні обовязки на посаді технолога:

- контроль санітарного стану виробництва;

- контроль параметрів вхідної сировини;

- приймання молока, резервування, охолодження, очищення, пастеризація;

- сепарування молока для виробництва сметани;

- нормалізація суміші на різні види молочної продукції;

- створення технологічних карт;

- покращення існуючих рецептур, розробка і введення нових видів продукції;

- організація роботи персоналу, навчання та підвищення кваліфікації

- огляд термінів придатності продукції;

- ведення звітності по готовій продукції та використаній сировині;

- контроль заявок на реалізацію продукції, підготовка продукції для подальшого продажу( нарізання, вакуумування, стикерування), створення накладних на товар.

За місцем роботи перейняв велекий досвід передового наставника в молочній сфері, навчився виробництву нових видів сирів, також виробництву сметани, термостатного кефіру, ряжанки та йогурту.

Технолог сир-цеху

ТОВ '' Житомирський молочний завод''

FMCG

6 месяцев

02.2023 - 08.2023

- робота з натуральними твердими сирами та сирним продуктом;

- організація та контроль робочих процесів сир-цеху( варіння, формування, пресування сиру, його подальша посолка, нарізання, пакування і дозрівання);

- навчання персоналу, підвищення його кваліфікації;

- робота з браком продукції, зменшеням його кількості;

- введення змін у рецептури сирів з метою покращення якості і виходу продукції;

- варіння експерементальних видів сиру з подальшим введенням їх у виробництво;

- контроль параметрів вхідної сировини та параметрів виробничих процесів сироваріння;

- створення технологічних карт;

- ведення звітності використаної сировини;

Сировар

ТОВ «Фуд проект»

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

8 месяцев

09.2021 - 05.2022

Робота з Італійськими витяжними сирами: моцарелла, страчателла, буратта, качокавалло, скаморца, м'якими сирами: бринза, рікотта та напівтвердим сиром халумі. Здобув навики які дають змогу відкрити аналогічне виробництво і запустити його в роботу.

Професійні задачі:

Контроль робочого процесу в цеху виробництва сиру.

Розрахунок необхідної кількості суміші та інгредієнтів для кожного виду сиру та сирного продукту. Моніторинг всіх технологічних показників які впливають на процес сироваріння, своєчасні коригувальні дії для отримання бажаних результатів. Дотримання порядку на робочому місці.Складання звітів, облік використаної сировини.

майстер-сировар

ПАТ «Херсонський маслозавод»

Промышленность и Производство

2 года 11 месяцев

09.2018 - 08.2021

  • Організація і контроль робочого процесу в цеху виробництва сиру ;
  • Розрахунок необхідної кількості суміші та інгредієнтів для кожного виду сиру та сирного продукту;
  • Моніторинг всіх технологічних показників які впливають на процес сироваріння, своєчасні коригувальні дії для отримання бажаних результатів ;
  • Допомога головному технологу у вдосконаленні робочого процесу та експериментальних варках сирів;
  • Контроль персоналу на ділянці виробництва сиру, його своєчасного виконання необхідних процесів;
  • Дотримання порядку на робочому місці;
  • Складання звітів, облік використаної сировини.

Ключевая информация

  • 2023 рік двотижнева практика у ресторані Fabius на посаді сировара з метою кращого освоєння Італійських витяних сирів і обміну досвідом у сфері сироваріння.
  • Успішний досвід передання своїх навиків новим співробітникам, допомога в освоєнні технологічного процесу у якості наставника на посаду майстер-сировар;
  • Знання HACCPна своїй ділянці роботи ;
  • Впевнений користувач ПК (Word, Excel);
  • Водійське посвідчення категорія В.

Учился в 1 заведении

Національний університет біоресурсів і природокористування України

технологія виробництва та переробки продукції тваринництва

Киев, 2019

Владеет языками

Английский

ниже среднего

Дополнительная информация

Увлечения и интересы

  • Заняття спортом;
  • Музика, звукозапис гра на гітарі;

Дмитро Сергійович

Технолог молочного виробництва

Киев

Голосеевский район, Дарницкий район, Деснянский район, Днепровский район, Оболонский район, Печерский район, Подольский район, Святошинский район, Соломенский район, Шевченковский район

27 лет

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость

Характер работы: гибридная

Обновлено 1 неделю назад