Работала в 1 компании   20 лет 2 месяца

Промышленность и Производство

Керівник виробництва/ Технолог понад 20 років

Приватне підпрємство/Державна установа

Промышленность и Производство

20 лет 1 месяц

05.2003 - 06.2023

Професійні компетенції, навички

Професійне знання технології виробництва і переробки м'ясної продукції (балик, витримані стейки, ковбаски гриль, снекова продукція); кондитерських виробів (печиво цукрове, пісочне, взбивне, тістечка моті); перші та другі страви у реторт/дой паках, м'ясні консерви; соуси (соєві, овочеві, на основі бульйону, для других страв з м'ясом ); томатні заправки; кетчупи; аджика; наповнювачі фруктові (для морозива, круасанів тощо); йогурти; грінки; соки, компоти, напої; снеки фруктові/овочеві (пастила, батончики, слайси, чипси, цукерки); продукти з імбиром; чаї; протерті фрукти (джеми, варення, пюре); снеки рибні; консерви овочеві/грибні; соління в асортименті; салати з морських водоростів/капусти, овочева група, напівфабрикати у тісті.Понад 7 років досвід роботи з розробки технічної документації на усі види виробів харчової продукції.

Основні обов’язки і досягнення: Керівництво та організація безперебійної роботи виробничого процесу, управління виробничим персоналом понад 300 чоловік. Освоєння нових технологій, а при необхідності їх створення з нуля, запуск нових підприємств з розробкою проєктів згідно норм НАССР, пристосування асортименту продукції під актуальні потреби споживачів;Навички міжособистісного ділового спілкування; вміння організовувати роботу, планувати, приймати рішення; увага до аспектів і деталей; здатність аналізувати проблеми, ефективно шукати шляхи їх вирішення; вміння виявляти гнучкість; навички управління проектами; ділове лідерство.

Ключевая информация

Проектні роботи за кордоном

Проєктування овочесховища (шокова заморозка), м'ясопереробного підприємства 2017 р; Запуск виробництва кунжутової олії (о. Балі) 2022р. Запуск виробництва напівфабрикатів у тісті, делікатесної групи (м'ясна переробка) м. Ташкент, Узбекистан 2023р.

Планування, проектування, підбір обладнання для запуску других страв у реторт-пакетах, розробка рецептур - м. Сухар, ОАЕ 2024р.

Досвід роботи (Україна):

Понад 20 років зав.виробництвом/ головний технолог харчової промисловості (більш докладніше про досвід роботи - за запитом).

Училась в 1 заведении

ХЗВА, ХМУ

Технолог харчової промисловості/лікар ветеринарно-санітарної експертизи продовольства

Харків, 2007

Курсы, тренинги, сертификаты

Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач

Київ, 2023

Вимоги до виробництва харчових продуктів, новітні технології.

Санітарна якість продуктів тваринного і рослинного походження

м. Київ, 2015

Санітарна якість продуктів рослинництва та тваринництва

Дополнительная информация

Комп'ютерні навички

Володіння ПК (впевнений користувач), Internet, Microsoft Word, Excel. Особисті якості: Комунікабельність, дисциплінованість, цілеспрямованість, амбітність, відповідальність, акуратність, стресостійкість, ефективна взаємодія з людьми.

Маю права та власне авто.

Свій розділ

Маю постійне місце роботи. Працюю тільки віддалено на проєктах, за потреби - виїзджаю на виробництво

Віта Сергіївна

Технолог харчого виробництва

Киев

Готов переехать: Львов, Одесса, Запорожье, Луцк, Тернополь, Харьков, Черновцы

49 лет

Работает, но открыт для предложений

неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 19 часов назад