Працював в 4 компаніях   5 років 3 місяці

FMCG, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Промисловість та Виробництво

технолог молочного виробництва

Milk Village

FMCG

11 місяців

08.2023 - до теперішнього часу

Робота з такими видами продукції як:

- крафтові сири, а саме: сир твердий класичний, качота, бринзи, сулугуні, адигейський, качокавалло, моцарелла, буратта, страчателла, рікотта, халумі, сир кисломолочний та різними варіаціями цих продуктів;

- виробництво цільномолочних продуктів: молоко пастерзоване, молоко пряжене, ряжанка, кефір та йогурт.

Основні обовязки на посаді технолога:

- контроль санітарного стану виробництва;

- контроль параметрів вхідної сировини;

- приймання молока, резервування, охолодження, очищення, пастеризація;

- сепарування молока для виробництва сметани;

- нормалізація суміші на різні види молочної продукції;

- створення технологічних карт;

- покращення існуючих рецептур, розробка і введення нових видів продукції;

- організація роботи персоналу, навчання та підвищення кваліфікації

- огляд термінів придатності продукції;

- ведення звітності по готовій продукції та використаній сировині;

- контроль заявок на реалізацію продукції, підготовка продукції для подальшого продажу( нарізання, вакуумування, стикерування), створення накладних на товар.

За місцем роботи перейняв велекий досвід передового наставника в молочній сфері, навчився виробництву нових видів сирів, також виробництву сметани, термостатного кефіру, ряжанки та йогурту.

Технолог сир-цеху

ТОВ '' Житомирський молочний завод''

FMCG

6 місяців

02.2023 - 08.2023

- робота з натуральними твердими сирами та сирним продуктом;

- організація та контроль робочих процесів сир-цеху( варіння, формування, пресування сиру, його подальша посолка, нарізання, пакування і дозрівання);

- навчання персоналу, підвищення його кваліфікації;

- робота з браком продукції, зменшеням його кількості;

- введення змін у рецептури сирів з метою покращення якості і виходу продукції;

- варіння експерементальних видів сиру з подальшим введенням їх у виробництво;

- контроль параметрів вхідної сировини та параметрів виробничих процесів сироваріння;

- створення технологічних карт;

- ведення звітності використаної сировини;

Сировар

ТОВ «Фуд проект»

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

8 місяців

09.2021 - 05.2022

Робота з Італійськими витяжними сирами: моцарелла, страчателла, буратта, качокавалло, скаморца, м'якими сирами: бринза, рікотта та напівтвердим сиром халумі. Здобув навики які дають змогу відкрити аналогічне виробництво і запустити його в роботу.

Професійні задачі:

Контроль робочого процесу в цеху виробництва сиру.

Розрахунок необхідної кількості суміші та інгредієнтів для кожного виду сиру та сирного продукту. Моніторинг всіх технологічних показників які впливають на процес сироваріння, своєчасні коригувальні дії для отримання бажаних результатів. Дотримання порядку на робочому місці.Складання звітів, облік використаної сировини.

майстер-сировар

ПАТ «Херсонський маслозавод»

Промисловість та Виробництво

2 роки 11 місяців

09.2018 - 08.2021

  • Організація і контроль робочого процесу в цеху виробництва сиру ;
  • Розрахунок необхідної кількості суміші та інгредієнтів для кожного виду сиру та сирного продукту;
  • Моніторинг всіх технологічних показників які впливають на процес сироваріння, своєчасні коригувальні дії для отримання бажаних результатів ;
  • Допомога головному технологу у вдосконаленні робочого процесу та експериментальних варках сирів;
  • Контроль персоналу на ділянці виробництва сиру, його своєчасного виконання необхідних процесів;
  • Дотримання порядку на робочому місці;
  • Складання звітів, облік використаної сировини.

Ключова інформація

  • 2023 рік двотижнева практика у ресторані Fabius на посаді сировара з метою кращого освоєння Італійських витяних сирів і обміну досвідом у сфері сироваріння.
  • Успішний досвід передання своїх навиків новим співробітникам, допомога в освоєнні технологічного процесу у якості наставника на посаду майстер-сировар;
  • Знання HACCPна своїй ділянці роботи ;
  • Впевнений користувач ПК (Word, Excel);
  • Водійське посвідчення категорія В.

Навчався в 1 закладі

Національний університет біоресурсів і природокористування України

технологія виробництва та переробки продукції тваринництва

Киев, 2019

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Додаткова інформація

Увлечения и интересы

  • Заняття спортом;
  • Музика, звукозапис гра на гітарі;

Дмитро Сергійович

Технолог молочного виробництва

Київ

Голосіївський район, Дарницький район, Деснянський район, Дніпровський район, Оболонський район, Печерський район, Подільський район, Святошинський район, Солом'янський район, Шевченківський район

27 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: гібридна

Оновлено 1 тиждень тому