Работал в 6 компаниях   3 года 7 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Сушист

Baloo, ТМ / Галій О.М., ФОП

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

7 месяцев

03.2021 - 10.2021

• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням

Бренд Шеф Кухар

Sushi Me

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 месяца

01.2021 - 03.2021

повне відкриття закладу, від закупки обладнання, до готової страви
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку

Шеф кухар

Myfood

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 месяца

11.2020 - 01.2021

Шеф кухар

Empire Sushi

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

7 месяцев

04.2020 - 11.2020

• Керівництво персоналом кухні та координація роботи кухарської бригади
• Розробка та впровадження кулінарних рецептів
• Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
• Управління інгредієнтами та сировиною для кулінарних страв
• Ведення документації та звітності про кулінарне виробництво
• Планування та організація заходів з реклами та продажу кулінарних страв
• Розробка нових кулінарних страв та технологічних процесів
• Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії
• Дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні

Кухар сушист

MODERZA

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 месяца

12.2019 - 03.2020

Допомагав у відкритті закладу (Yakudza)
• Приготування суші
• Підтримання якості та свіжості продуктів
• Дотримання рецептур та стандартів приготування
• Організація робочого місця та дотримання чистоти
• Закупівля необхідних інгредієнтів
• Контроль за процесом приготування страв
• Ведення інвентаризації продуктів
• Участь у розробці нових страв і меню
• Демонстрація вмінь у приготуванні страв перед гостями

Сушист

Суши WOK

1 год 8 месяцев

04.2018 - 12.2019

Ключевая информация

• Лідерство
• Організованість
• Відповідальність
• Креативність
• Комунікабельність
• Торговий маркетинг

Владеет языками

Английский

базовый

Курсы, тренинги, сертификаты

Chef-Chef

Львів, 2024

Ярослав

Шеф кухар

Хмельницкий

Готов переехать: Луцк

40 000 грн.

23 года

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа, стажировка / практика, сезонная / временная работа

Обновлено 1 неделю назад