Працював в 6 компаніях   3 роки 7 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Сушист

Baloo, ТМ / Галій О.М., ФОП

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

7 місяців

03.2021 - 10.2021

• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням

Бренд Шеф Кухар

Sushi Me

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 місяці

01.2021 - 03.2021

повне відкриття закладу, від закупки обладнання, до готової страви
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку

Шеф кухар

Myfood

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 місяці

11.2020 - 01.2021

Шеф кухар

Empire Sushi

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

7 місяців

04.2020 - 11.2020

• Керівництво персоналом кухні та координація роботи кухарської бригади
• Розробка та впровадження кулінарних рецептів
• Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
• Управління інгредієнтами та сировиною для кулінарних страв
• Ведення документації та звітності про кулінарне виробництво
• Планування та організація заходів з реклами та продажу кулінарних страв
• Розробка нових кулінарних страв та технологічних процесів
• Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії
• Дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні

Кухар сушист

MODERZA

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 місяці

12.2019 - 03.2020

Допомагав у відкритті закладу (Yakudza)
• Приготування суші
• Підтримання якості та свіжості продуктів
• Дотримання рецептур та стандартів приготування
• Організація робочого місця та дотримання чистоти
• Закупівля необхідних інгредієнтів
• Контроль за процесом приготування страв
• Ведення інвентаризації продуктів
• Участь у розробці нових страв і меню
• Демонстрація вмінь у приготуванні страв перед гостями

Сушист

Суши WOK

1 рік 8 місяців

04.2018 - 12.2019

Ключова інформація

• Лідерство
• Організованість
• Відповідальність
• Креативність
• Комунікабельність
• Торговий маркетинг

Володіє мовами

Англійська

базовий

Курси, тренінги, сертифікати

Chef-Chef

Львів, 2024

Ярослав

Шеф кухар

Хмельницький

Готовий переїхати: Луцьк

40 000 грн.

23 роки

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота, стажування / практика, сезонна / тимчасова робота

Оновлено 1 місяць тому