Працював в 13 компаніях   9 років 8 місяців

Автомобільна промисловість та Автобізнес, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Електроніка та електротехніка, Промисловість та Виробництво, Реклама та PR-послуги, Консалтинг / Аудит, Інше

Директор з маркетингу

Wellmats

Автомобільна промисловість та Автобізнес

11 місяців

07.2023 - до теперішнього часу

Створена та запроваджена маркетингова стратегія, впроваджено контекстну та таргетовану рекламу, відновлено репутацію, запроваджений клієнт-сервіс

Директор з маркетингу

Sushi Icons

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 місяці

05.2023 - 07.2023

Створена та імплементована маркетингова стратегія, розроблена структура відділу, введене бюджетування, долучені нові підрядники до виконання робіт. Відкрито нову точку в Києві. Проведений аналіз по виходу в нові міста Польщі.

Head of marketing department

Reikartz Hotel Group

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 8 місяців

10.2021 - 06.2023

Управління відділом з 6 спеціалістів, взаємодія із підрядниками, прессою, написання маркетингових планів, бюджетів, контроль репутації та відгуків, просування всіх брендів компанії. Одночасне ведення 8 брендів, періодичного видання про вино, виноробні, текстильного виробництва та мережі концептуальних ресторанів.

Бренд-менеджер напрямку Packaging

Univest Marketing

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

2 роки 1 місяць

10.2019 - 11.2021

Досягнення: Загальна кількість нагород - 3 міжнародних (World Star Awards), 11 місцеві (Українська зірка упаковки). Організовано виставок: 12 в Україні, 2 за кордоном. Запущено новий напрям діяльності компанії (паперові пакети).

Обов'язки: Заміщення функцій керівника, контроль підрядників. Організація виставок в Україні та закордоном (Польща, Франція). Участь в міжнародних та всеукраїнських конкурсах упаковки (3 роки участі підряд - 3 перемоги), аналітика продаж по підприємству, аналіз імпорту картону в Україні. Аналіз баз даних (Імпорт, експорт, ПДВ) та внутрішніх продаж. Формування звітів, оцінка позиції компанії між конкурентів. Пошук нових можливостей розвитку для компанії, та виходу на експорт. Ведення бізнес-комунікацій. Розробка та розвиток маркетингової стратегії та комунікацій. Просування компанії в соціальних мережах, розробка концепції та ведення кабінету Google Adwords.

Редактор сайту - Фріланс проект

Smartphone.ua

Електроніка та електротехніка

2 роки

11.2017 - 11.2019

Обов'язки: Тестові фото та відео огляди різноманітної техніки, носимих гаджетів, телефонів та ін. Відвідування та огляд профільних виставок ігрової та технологічної сфери.

Бренд-менеджер, керівник відділу

Техно Иновейшн Компани, ООО

Електроніка та електротехніка

1 рік 1 місяць

09.2018 - 10.2019

Досягнення: Розроблена та неодноразово покращена система ефективного просування товарів компанії на Rozetka.ua, що використовується і досі. Повна адаптація іноземних товарів під ефективний продаж в Україні. Створена система взаємодії із клієнтом. 2 успішні рекламні кампанії із долученням Instagram блогерів.

Обов'язки: Розвиток нового відділу компанії та його очолення, розробка інструментів та методів для ефективного росту продаж та просування продукції бренду. Контроль підрядників. Створення контенту, та реклами, просування товарів компанії на найбільших в Україні онлайн магазинах. Співпраця з блогерами та контроль розвитку компанії в соціальних мережах: Facebook, Instagram, YouTube. Інформаційна та сервісна підтримка продукції на сайті Rozetka.ua.

Маркетолог, Бренд-менеджер

Univest Marketing

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

4 місяці

05.2018 - 09.2018

Досягнення: Підвищення із маркетолога до бренд-менеджера. Запущено першу рекламну кампанію, Перемога в World Star Awards (найпрестижнішого конкурсу виробників упаковки), та 2 в українських.

Обов'язки: Організація виставок в Україні та закордоном (Польща, Франція). Участь в міжнародних та всеукраїнських конкурсах упаковки (2 участі - 2 перемоги), аналітика продаж по підприємству, аналіз імпорту картону в Україні.

Маркетолог, маркетинговий аналітик

Київгума

Промисловість та Виробництво

1 рік 3 місяці

07.2016 - 10.2017

Досягнення: Створено 2 рекламних кабінети, Запущено 1 новий напрямок (Дитяча продукція), Проведено більше 6 виставок в Україні. Був єдиним учасником від компанії на міжнародній виставці в Шанхаї. Отримав нові контакти та знайомства, що знадобились як для компанії, так і для особистого фріланс проекту.

Обов'язки: Аналітика по підприємству, та аналіз конкурентів. Організація та участь в міжнародних (Китай, Грузія, Узбекистан, Польща та Франція), та всеукраїнських виставок профільної тематики. Аналіз нових напрямків та перспективних категорій товарів на ринку, що базуються на аналізі конкурентів, імпорті, та експорті. Долучення компанії до торгівлі через Amazon. Ведення шоуруму компанії, та проведення екскурсій по підприємству, в тому числі для іноземних гостей. Переклад робочих текстів, документації, та досвід роботи розмовним перекладачем на зустрічах із представниками EBRD (Європейський банк реконструкції та розвитку). Створення та ведення аккаунтів підприємства в "Google Adwords" та "Google Analytics"

Маркетинговий аналітик

Украинская маркетинговая группа (UMG)

Реклама та PR-послуги

8 місяців

10.2015 - 06.2016

Досягнення: 2 успішних маркетингових дослідження, довжиною більше 6 місяців.

Обов'язки: Обробка та аналіз масивів соціологічних, та маркетингових даних. Аналіз інтерв'ю, та проведення Eye-tracking досліджень. Ведення фокус груп, та створення презентацій, на базі аналітичних даних.

Data Менеджер

Factum Group

Консалтинг / Аудит

1 місяць

09.2015 - 10.2015

Обов'язки: Обробка масивів даних, їх кодування та стандартизація. Написання коду, для оптимальної роботи соціологічного масиву даних, отриманих в результаті проведених опитувань для подальшого оперування в програмі SPSS.

Менеджер Проекту

Менеджер проекту для організації «АГРОВЕТ АТЛАНТИК» за сприянням «ФОНД РОЗВИТКУ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА»

Інше

2 місяці

10.2014 - 12.2014

Досягнення: Успішне соціологічне дослідження на 1000 опитаних, не в рамках учбового процесу, від «А» до «Я», виконане за термінами в 2 рази меншими, ніж оговорювалось.

Обов'язки: Повний цикл соціологічного дослідження для організації «АГРОВЕТ АТЛАНТИК» за сприянням «ФОНД РОЗВИТКУ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА», від створення опитувальника, до кодування даних, аналітики та формування висновків - Фріланс проект.

Інтерв’юер

GFK – Ukraine

Інше

1 місяць

01.2014 - 02.2014

Обов'язки: Робота в студії «CATI», оператор CATI (телефонні опитування), приймав участь в дослідженні радіослухання GFK та дослідженні "Споживчі настрої в Україні".

Кодувальник анкет

УКРАЇНСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ ІМ. О. ЯРЕМЕНКА

Інше

4 місяці

07.2012 - 11.2012

Досягнення: 3 успішно закінчені проекти всеукраїнського рівня.

Обов'язки: Обробка анкет, та якісних соціологічних даних. Кодування, зведення та стандартизація анкет. Введення та підготовка соціологічних даних для аналізу.

Ключова інформація

29 років, одружений. Без шкідливих звичок. Дітей нема, є кіт. Впертий, намагаюсь бачити хороше навіть в тяжких ситуаціях. Йду до своєї мети, та не люблю кидати незакінчені справи.

Люблю подорожі, в яких в першу чергу ціную релаксацію, гарну природу, красиві краєвиди та смачну їжу. Захоплююсь технікою, іграми, пригодницькою та детективною літературою. В маркетингу більше 5 років, неодноразово запускав нові відділи, та розробляв нові, цікаві та ефективні стратегії.

Навчався в 1 закладі

Киево - Могилянская академия

Социология

Украина,Киев, 2015

Володіє мовами

Англійська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

EF SET English Certificate 74/100 (C2 Proficient)

Курси, тренінги, сертифікати

Мислення зростання

Київ, 2020

Тренінг "Мислення зростання" від компанії Develor Україна

Додаткова інформація

Навички, володіння мовами

Додаткова інформація:

Англійська мова, рівень C2: EF SET English Certificate 74/100 (C2 Proficient)

Програми:

Дизайнерські - Adobe Illustrator, Photoshop, InDesign.

Робочі - Kronos, Excel, BAS.

Фріланс проекти:

Редактор сайту - Smartphone.ua

Лис 2017 - Лис 2019 (2 роки 1 міс)

Обов'язки: Тестові фото та відео огляди різноманітної техніки, носимих гаджетів, телефонів та ін. Відвідування та огляд профільних виставок ігрової та технологічної сфери.

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ

Увага до деталей, здатність виконувати великий обсяг роботи у короткий строк, стресостійкість, здатність ефективно імпровізувати у разі непередбачуваних обставин, гнучкість, організаторські здібності, орієнтація на результат. Вміння переконувати, надавати аргументацію, наполегливість, ерудованість, грамотність, сила волі.

Іван Петрович

Керівник відділу маркетингу

Київ

50 000 грн.

31 рік

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 1 місяць тому