Працював в 15 компаніях 11 років 10 місяців
Промисловість та Виробництво, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Торгівля роздрібна / Retail
Керівник фудмаркету "Foodoteka"
Промприлад.Реновація
Промисловість та Виробництво
1 рік 1 місяць
11.2024 - 12.2025
- Створення та запуск стандартів роботи співробітників;
- Налаштування системи звітності та комунікації з внутрішніми проектами;
- Розробка фінансової та маркетингової стратегії проекту;
- Збільшення прибутковості внутрішніх проектів та запуск додаткових послуг фудмаркету;
- Запуск системи відгуків та лояльності гостей;
- Проведення подій та заходів для збільшення потоку гостей, розробка та впровадження календаря подій;
- Аудит енерговитрат та зменшення показників на 30 відсотків;
- Аналіз та контроль витрат;
- Покращення пропозицій внутрішніх проектів (меню, ціни та сервіс) за рахунок консультацій, на основі аналізу ринку та відгуків гостей;
- Розробка та впровадження нової системи взаєморозрахунків з внутрішніми проектами/розробка договору;
- Ведення звітності щодо діяльності фудмаркету;
- Пошук та залучення нових проектів в простір фудмаркету.
Директор ресторану
Ресторан 19'ть
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 3 місяці
04.2023 - 06.2024
-Перезапуск та ребрендинг діючого закладу;
-Планування маркетингових заходів та бюджетування;
-Впровадження системи обліку, контроль витрат, постачань та товарного обліку;
-Контроль та аналіз результатів діяльності, підготовка звітності (PNL, Cash flow);
-Управління командою до 20-и осіб;
-Створення бази стандартів роботи працівників (навчальний матеріал, стандарти роботи співробітників, посадові інструкції та інше);
-Пошук та онбордінг персоналу;
-Розробка технічного плану капітального ремонту закладу та контроль виконання будівельних робіт;
-Збільшення товарного обігу та виведення ресторану на дохідність (з 850 тисяч грн на місяць до 2-х мільйонів грн);
-Контроль та підтримка безперебійної роботи закладу.
Менеджер з розвитку / HoReCa консалтинг
Fontegro Ukraine
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 1 місяць
09.2020 - 10.2022
-Організація та проведення навчальних заходів для кухарів;
-Пошук та розробка навчальних матеріалів;
-Підтримка діючих партнерських зв'язків та залучення нових інвестицій;
-Розробка рекламних матеріалів та контроль роботи відділу продажів;
-Аналіз та звітність щодо діяльності компанії та результатів окремих заходів;
-Створення та розширення бази контактів;
-Ресторанний консалтинг та рекрутинг на території України та на міжнародному ринку.
Помічник керівника
My Home Pizza
Торгівля роздрібна / Retail
2 роки 1 місяць
09.2020 - 10.2022
Набуття позитивного досвіду роботи в створенні та розвитку товарів харчування:
-Покращення якості виробництва;
-Робота з документацією;
-Виведення проекту на високий рівень дохідності;
-Аналіз ринку та робота з потенційними покупцями;
-Участь в розробках нових пропозицій;
-Робота з собівартістю продукції та ціноутворенням;
-Залучення партнерів та участь у маркетингових заходах.
Керівних кафе/Менеджер з розвитку франшизи
ТОВ "СХІДНА КУХНЯ ТАЙГЕР 2"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 2 місяці
01.2019 - 02.2020
-Участь у створенні нового закладу на базі існуючої концепції: розробка меню та оновлення концепції закладу;
-Контроль будівельних робіт (повне технічне проєктування кухні та бару, робота з дизайнерами);
-Робота з документацією та адміністративними установами;
-Пошук, навчання та налагодження роботи персоналу;
-Створення бази стандартів роботи працівників (навчальний матеріал, стандарти роботи співробітників, посадові інструкції та інше);
-Розширення функціоналу закладу для збільшення товарообігу;
-Розвиток франшизи: створення системи анкетування потенційних покупців та автоматизація моніторингу діяльності закладів; пошук та залучення партнерів; пошук потенційних покупців та продаж франшизи; позитивний досвід у запуску закладів в інших містах.
Приватний підприємець
"Сковорода"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 1 місяць
04.2018 - 04.2019
Власний проект вуличної їжі: фуд-трак з приготування млинців та кави.
Заступник директора ресторану
Ресторан "Senator"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 місяців
05.2018 - 10.2018
-Управління та контроль роботи двох проектів, що знаходяться в бізнес-центрі: бістро та лобі-бар;
-Оптимізація витрат;
-Розробка оновленого меню та пропозицій;
-Оптимізація роботи однієї кухні на декілька проєктів;
-Збільшення товарного обігу та дохідності закладів;
-Планування, аналіз та звітування щодо фінансової діяльності бістро та лобі-бару.
Адміністратор ресторану
Ресторан "Alaska", ТОВ "Парк Культуры"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 1 місяць
05.2017 - 06.2018
-Контроль та робота з командою більш ніж 100 осіб;
-Створення системи навчання та контролю роботи співробітників;
-Підтримка безперебійної роботи ресторану;
-Позитивний досвід роботи з гостями преміум-сегменту;
-Прийом та організація бенкетів і інших заходів;
-Проведення інвентаризації;
-Вирішення конфліктних ситуацій та звітування щодо діяльності ресторану впродовж робочого дня.
Старший менеджер
Душа cocktail-espresso bar
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 місяців
01.2017 - 05.2017
-Робота в закладі у форматі friendly-serviсe;
-Контроль та підтримка роботи закладу;
-Контроль та ведення касової зміни;
-Звітування щодо роботи закладу;
-Пошук, навчання та адаптація персоналу;
-Створення графіків роботи співробітників та контроль дотримання робочого часу;
-Резервування столів;
-Прийом та проведення бенкетів;
-Підвищення до старшого менеджера;
-Контроль оформлення замовлень продукції та проведення переобліків.
Помічник PR-директора
Яна Помазан
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
7 місяців
07.2016 - 01.2017
-Набуття нових професійних навичок в роботі ресторанного маркетингу та PR;
-Співпраця з 5-ма проектами: Black Market, Savage, Almondo, Casa Nori, Regent Hill;
-Набуття досвіду з організації та проведення івентів;
-Залучення партнерів;
-Участь в організації івентів на честь відкриття ресторану Casa Nori та бутіку One Group;
-Знайомство та співпраця з постачальниками зовнішньої реклами та видавництвами;
-Залучення Regent Hill в якості партнера на щорічний захід "Vogue Fashion Night Out".
Менеджер ресторану
Ресторан "Tolstiy&Tonkiy"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
7 місяців
02.2016 - 08.2016
-Перший досвід у роботі запуску нового проєкту;
-Керування співробітниками залу та процесів (30 осіб);
-Позитивний досвід пошуку персоналу (проведення співбесід та навчання);
-Ведення касової зміни;
-Робота з гостями закладів преміум-сегменту( Table visit, резервування, організація та проведення бенкетів);
-Пошук постачальників та моніторинг цін на продукцію;
-Створення робочих графіків, чек-листів та бланків звітності;
-Контроль проведення переобліків.
Бармен
Ресторан "ПРАГА"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 1 місяць
03.2015 - 04.2016
-Набуття нових професійних навичок та якостей в особливостях роботи закладів преміум-сегменту;
-Робота з заготівельним цехом;
-Робота з великими обсягами замовлень та постачань;
-Контроль залишків продукції та проведення переобліків.
Старший бармен
Ресторан "ТАНУКІ"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
7 місяців
03.2014 - 10.2014
-Створення нових позицій барного меню та технічних карт;
-Приготування напоїв згідно технічних карт;
-Створення робочих графіків для співробітників та контроль дотримання робочого часу;
-Організація та проведення переобліків;
-Контроль залишків продукції та оформлення замовлень у постачальників;
-Проведення співбесід, навчання та адаптація нових співробітників.
Бармен
СушиЯ
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 1 місяць
07.2012 - 07.2013
-Приготування напоїв згідно технічних карт;
-Дотримання стандартів роботи згідно інструкцій;
-Підтримка порядку на робочому місці та контроль безперебійної роботи бару;
-Контроль замовлення продукції та зменшення показників списання;
-Подяка керівництва за підготовку нових співробітників та допомогу на інших процесах (кухня/суші-бар).
Офіціант-інструктор
СушиЯ
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
8 місяців
01.2012 - 08.2012
-Обслуговування та розрахунок гостей відповідно до внутрішніх правил закладу;
-Дотримання порядку в залі та на робочому місці;
-Проходження щомісячного тестування перевірки якості роботи працівників;
-Підвищення на посаду офіціант-інструктор;
-Проведення навчання нових співробітників;
-Перевірка знань меню та якості роботи офіціантів.
Ключова інформація
Розпочав свою діяльність в ресторанній сфері з 2011-ого року. Маю досвід роботи в мережевих ресторанах та закладах преміум-сегменту. Кар'єрний зріст та розвиток - головна мотивація, яка сприяла поступовому підвищенню з офіціанта до менеджера з розвитку франшизи. Також маю позитивний досвід роботи на барі та кухні, що стало корисним для більшого розуміння організації роботи ресторанів. З 2018-ого займаюсь ресторанним консалтингом, маю позитивний досвід з запуску/перезапуску закладів та в консультуванні з операційних питань. Найчастіше отримую запити щодо: встановлення та підготовки системи обліку, створення систем звітності та стандартів роботи працівників, всебічного аналізу діяльності закладів та інші операційні питання. У 2020-ому році розпочав роботу у навчальному центрі Fontegro Україна, який також займався ресторанним консалтингом та рекрутингом шеф-кухарів в Україні та на міжнародному ринку. Є досвід з організації заходів, пошуку партнерів, створенні нових закладів, керуванні великими та малими за чисельністю проєктами (до 150 осіб). Приймав участь у створенні та просуванні готових борошняних сумішей "My Home Pizza", а також маю позитивний досвід управління проєктом фудмаркету, що включає в себе 15 різних концепцій.
Навчався в 3 закладах
Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка
Природничо-економічний факультет/Менеджмент
Кам'янець-Подільський, 2026
Київський національний університет технологій та дизайну
Дизайн/ фото-, відеодизайн
Київ, 2013
Коледж мистецтв та дизайну Київського національного університету технологій та дизайну
Дизайн/Художнє фотографування
Киев, 2011
Володіє мовами
Англійська
вище середнього
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Французька
базовий
Українська
рідна
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Додаткова інформація
Захоплення та інтереси
Теніс, баскетбол, мотокрос, кемпінг та кулінарія. Професійна та фантатистична література.
Особисті та професійні якості
Самокритичний, уважний, працьовитий та самомотивований. Впевнений в собі, пунктуальний, тактичний, дружній, відкритий до нових знань, готовий як до самостійної, так і до роботи з колективом(у команді).
Цілі
Професійний розвиток та кар'єрний зріст; затвердження себе у професійних колах, як висококваліфікованого та незамінного спеціаліста.
Олексій Сергійович
Олексій Сергійович
онлайн
Project Manager (horeca)

Київ
Готовий переїхати: Львів, Івано-Франківськ
Активно шукає роботу
повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота
Характер роботи: віддалена робота, позмінна робота, гібридна, в офісі/на місці
Оновлено 52 хвилини тому