Працював в 3 компаніях   2 роки 4 місяці

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Торгівля роздрібна / Retail

Керуючий мережі магазинів

Дикий дім (Бар), Юрашки (Галерея пряників), Майстерня емоцій (Сувенірний магазин) ,Famme Bar.

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік

11.2023 - 11.2024

Керуючий 2-х закладів та 2-х магазинів. Управління командою в 45 людей. Під час роботи виконував такі зобов’язання:- Організація та контроль усіх основних процесів на підприємстві;- Допомога головному бухгалтеру у формуванні та поданні звітності, часткове ведення кадрової документації;- Ведення табеля робочого часу і таблиць з виторгами закладів;- Підбір персоналу та контроль стажування;- Розробка та оптимізація цінової політики;- Постійна взаємодія з маркетинговою командою для просування бізнесів;- Контроль якості та технологічних процесів, дотримання стандартів та норм;- Мотивація та побудова ефективної роботи команди;- Стандартизація процесів на мережах;- Організація інвентаризацій та систематичний контроль;- Робота з постачальниками та управління запасами;- Вирішення негативних відгуків;- Запуск співпраці і колаборації з різними закладами і фестивалями;- Просування закладу через різні рекламні майданчикиї: Glovo, LOKO та Expirenze by Monobank;- Контроль усіх процесів по запуску мерча та різного пакування відповідно до брендбуку закладів;Координував та контролював всі робочі процеси у чотирьох закладах. Забезпечував ефективну роботу команд, дотримання стандартів, та виконання стратегічних цілей бізнесу.

Адміністратор ресторану

"Дикий Дім" і Львівська галерея пряників "Юрашки"

Торгівля роздрібна / Retail

9 місяців

02.2023 - 11.2023

- Підбір персоналу та розробка стандартів і правил сервісу;- Контроль якості та технологічних процесів, дотримання стандартів та норм;- Організація інвентаризацій та систематичний контроль;- Підтримка зворотного зв’язку з клієнтами та постачальниками;- Забезпечення ефективного і культурного обслуговування відвідувачів, створення для них комфортних умов;- Оформлення необхідних документів;- Робота з комп'ютерними програмами;- Регулярне ведення звітності;- Контроль дотримання працівниками правил та норм охорони праці, техніки безпеки, вимог виробничої санітарії і гігієни;- Робота зі службою інкасації;- Закупка інвентарю й продукції на заклади;- Написання посадових інструкцій для персоналу;- Розробка графіків роботи;

Керуючий кав'ярнею,Бариста-касир

Львівська галерея пряників "Юрашки"

Торгівля роздрібна / Retail

5 місяців

09.2022 - 02.2023

- Запустив всі ключові процеси для забезпечення повного функціоналу кав'ярні (постачальники, інвентар, сировина);- Особисто набрав команду бариста, провів навчання та впровадив системи підвищення кваліфікації співробітників;- Розробив стандарти роботи для забезпечення високої якості обслуговування та написав посадові для всіх працівників;- Відповідав за вибір кавових зерен та іншої сировини для закладу, співпрацюючи з постачальниками для забезпечення якості інгредієнтів;- Розробив і впровадив сезонні авторські напої, що допомогли виділити кав'ярню на ринку;- Створив привабливе меню для гостей, підготував технічні карти.- Регулярно перевіряв дотримання стандартів кав'ярні за допомогою чек-листів, виявляючи необхідність внесення змін для покращення ефективності;- Розробляв графіки роботи співробітників та забезпечував їх необхідними документами та формою;- Розробив програму лояльності;- Створював атмосферу, яка сприяє гарному настрою співробітників та гостей;- Збирав фідбек від клієнтів для вдосконалення сервісу та підтримки високих стандартів обслуговування.

Ключова інформація

  • Організація заходів
  • Poster
  • Контроль ціноутворення
  • Укладання угод
  • Активний продаж
  • Уміння працювати в режимі багатозадачності
  • Лідерські якості
  • Комунікативні навички
  • Навички управління персоналом
  • Навички вирішення проблем

Навчався в 2 закладах

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького

Ветеринарна медицина

Львів, 2022

Рава-Руський професійний ліцей

Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних

Рава-Руська, 2016

Володіє мовами

Польська

середній

Курси, тренінги, сертифікати

Тренінг у Алли Заяць по "Енергетичному менеджменту"

Львів, 2023

Додаткова інформація

Особисті якості

Привіт,я Діма,мені 26 років.Маю практичний досвід керування командою, організації робочих процесів і досягнення результатів. Працював у HoReCa й Retail. У роботі орієнтуюся на ефективність, люблю ставити запитання для кращого розуміння завдань і забезпечення впевненості в правильності дій. Легко знаходжу спільну мову як із клієнтами, так і з колегами, адже вважаю, що комунікація та взаєморозуміння є ключем до успіху.Працюючи з 17 років в різних ролях бариста-касиром, пекарем, адміністратором, керівником, я здобув навички стратегічного планування, контролю виконання завдань і вирішення конфліктних ситуацій,так як розумію всі процеси з нуля.Також цікавлять різні сфери діяльності. Особливо цікавлюся маркетингом та управлінням проєктами. Відкритий до роботи в суміжних сферах. Зараз переїхав до Києва, щоб розвиватися далі та досягати нових професійних висот, ділитися тим, що знаю і самому навчатися новому!Також можу надати номер минулих власників закладів для рекомендацій.Але тільки не офіційне працевлаштування. Дякую.

Діма

Керуючий рестораном

Київ

Дарницький район, Деснянський район, Дніпровський район, Печерський район, Подільський район, Солом'янський район, Шевченківський район

40 000 грн.

26 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, позмінна робота

Оновлено 3 тижні тому