Працювала в 6 компаніях 12 років 7 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт
Керуюча футкорту
Pool bar
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
4 місяці
05.2024 - 09.2024
- Планування та організація своєї роботи
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
- Адаптація до нових умов роботи
- Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
- Дотримання корпоративної культури та цінностей
- Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
- Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
Сомельє
Мережа виномаркетів "OK wine"
Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт
1 рік 2 місяці
02.2023 - 04.2024
Керуюча пабом
Паб "Кутовий"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 9 місяців
01.2022 - 10.2023
- Планування та організація своєї роботи
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
- Постійне навчання та розвиток професійних навичок
- Адаптація до нових умов роботи
- Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
- Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
- Дотримання корпоративної культури та цінностей
- Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
- Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
- Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
Адміністратор ресторану
Ресторан "Чорне порося"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 4 місяці
09.2020 - 01.2022
- Керівництво повсякденною діяльністю ресторану
- Контроль за якістю обслуговування та відповідністю стандартам
- Ведення обліку товарів
- Розв'язання конфліктних ситуацій з клієнтами
- Організація банкетів та спеціальних подій
- Підтримання високого рівня гігієни та чистоти
Директор ресторану
Паб "Аутпаб"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 років 11 місяців
09.2014 - 08.2020
- Керівництво та координація роботи ресторану
- Розробка та впровадження стратегій розвитку ресторану
- Контроль за виконанням планів та завдань
- Підготовка звітності та аналітики
- Ведення облікової документації
- Взаємодія з постачальниками та клієнтами
- Розв'язання конфліктних ситуацій
- Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
- Організація та проведення нарад
- Моніторинг ефективності роботи ресторану
Адміністратор ресторану
"Podshoffe"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 3 місяці
05.2012 - 08.2014
- Керівництво повсякденною діяльністю ресторану
- Контроль за якістю обслуговування та відповідністю стандартам
- Управління персоналом
- Підбір та навчання співробітників
- Ведення обліку товарів
- Замовлення продуктів та контроль за складом
- Розв'язання конфліктних ситуацій з клієнтами
- Організація банкетів та спеціальних подій
- Моніторинг фінансової діяльності ресторану
- Підтримання високого рівня гігієни та чистоти
Навчалась в 1 закладі
Київський національний університет культури і мистецтв
Менеджер готельно ресторанного господарства
Київ, 2012
Володіє мовами
Англійська
середній
Курси, тренінги, сертифікати
Внутрішні курси сомельє в компанії "ОК вайн"
Вивчення вин світу
Внутрішні курси сомельє в компанії "ОК вайн"
Вивчення вин світу
Анна
Анна
Керуючий рестораном
Київ
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 3 дні тому