Працювала в 5 компаніях   12 років 5 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Директор ресторану

Назву компанії приховано

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 11 місяців

12.2022 - 11.2024

Ключові навички:
Лідер, який вміє формувати команду та приводити її до результату. Професійні знання про діяльність ресторану в цілому, кожного його сегменту з відмінними навичками управління колективом та вмінням оперативно приймати рішення і брати на себе відповідальність. Досвід успішного розвитку в закладах різного напрямку: ресторан, паб, заклад клубного напрямку, служба доставки, готельний бізнес. Успішний досвід у реновації закладів. Застосовую операційний менеджмент та системний підхід до організації роботи закладу.
Посадові обов'язки:
- ефективне керівництво всіма виробничими процесами в ресторані
(80 осіб у підпорядкуванні);
- фінансове планування підприємства і досягнення запланованих показників та підвищення його рентабельності;
-розробка та управління економічними показниками (КРІ), контроль касової дисципліни та фінансовий аналіз і звіти в програмі 1С, Р&L звіт;
- формування команди професіоналів у сфері гостинності та сервісу, забезпечення виконання стандартів обслуговування та гастрономічної якості, розвиток корпоративної культури закладу;
- рекрутинг, навчання та мотивація персоналу для досягнення високих результатів;
- проведення маркетингових
досліджень для аналізу потреб споживачів, аналіз конкурентів та прогнозування з метою залучення гостей та поліпшенням якості сервісу та послуг;
-організація та контроль у проведенні бенкетів, Event-заходів та корпоративних вечорів у закладі;
- контроль дотримання стандартів НАССР;
- оптимізація витрат, шляхом контролю закупівлі сировини та співпраці із постачальниками;
- контроль, супровід та систематичне проведення інвентаризацій;
- формування цінової політики та оновлення і оптимізації меню, робота над створенням системи доставки та бізнес-ланчів;
- супровід, створювання і публікація контенту (фото, відео, тексти) та зворотній зв'язок з відгуками в Instagram, Facebook, на сайті.
Досягнення: За час роботи закладу оптимізувала витратну частину підприємства, підвищила фінансові показники, вивела підприємство у прибуток у фінансову кризу. Була застосована нова система мотивації працівників компанії та впровадження систем лояльності відвідувачів закладу, що призвело до підвищення середнього чеку. Покращила сервіс обслуговування та атмосферу гостинності в закладі, шляхом грамотного керівництва командою та запровадив регулярне навчання персоналу і шляхом адаптації нового персоналу. Збільшила обсяг продажів за рахунок оптимізації впровадження доставки, акційних пропозицій, бізнес-ланчів та сетів для компаній. Налагодила роботу з постачальниками, утримуючи food cost на рівні 25% контролюючи ціни та якість продукції. Налагодила ефективну взаємодію між цехами кухні та сервісу за рахунок правильного розподілу обов?язків та планування в організації роботи кожного підрозділу.
P.S. Закінчила співпрацю з компанією за власним бажанням з високими економічними показниками.

Менеджер ресторану

Назву компанії приховано

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 2 місяці

09.2021 - 11.2022

Обов'язки:
- вирішення адміністративних та виробничих питань, пов'язаних із функціонуванням закладу;
- аналіз і реалізація поставлених цілей і створення умов їхнього здійснення;
- взаємодія з гостями, організація та прийом бенкетів, вирішення конфліктних ситуацій, створення комфортних та безпечних умов для відпочинку;
- аналіз запитів та побажань гостей для планування та розробки нових концептуальних напрямів у діяльності закладу;-
- координація роботи пресонала протягом робочої зміни;
-контролювання та якість обслуговування гостей, якість виходу готової продукції, контроль за дотриманням працівниками санітарних вимог;
- формування команди та навчання обслуговуючого персоналу з метою підвищення якості обслуговування, сервісу та підняття продажів;
 - оцінка за підсумками роботи та мотивація персоналу.
Досягнення:
Налагодила потоки комунікації для нових клієнтів; підвищила загальні задоволеності клієнтів. Брала участь в організації та плануванні
Event-заходів та корпоративних вечорів у закладі. Розробила і реалізувала новий підхід до гостей, в результаті якого витрати гостей на додаткові послуги зросли на 15%.
Формування сильної команди професіоналів у сфері гостинності та сервісу.

Управляючий компанії

Назву компанії приховано

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 роки 1 місяць

05.2018 - 06.2021

Посадові обов'язки:
Забезпечення безперебійної роботи служби доставки. Виконання внутрішніх обов'язків та функцій підприємства розумним та професійним чином. Організація та контроль робочих процесів. Дотримання планів продажу та основних KPI. Створення бюджетів доходів та витрат, формування звітів. Введення бухгалтерського обліку з постачальниками, здійснення контролю витрат та їх оптимізації. Організація командної роботи. Підбір персоналу та проведення співбесід, адаптація та мотивація персоналу. Проведення зборів, тренінгів, створення та контроль чек-листів, атестація знань персоналу, постановка цілей та контроль виконання.
Впровадження стандартів НАССР. Контроль роботи логістики, складання графіків, нарахування заробітної плати. Проведення та аналіз інвентаризацій. Огляд і вивчення ринку конкурентів. Моніторинг зворотного зв'язку з клієнтами та контроль за якістю обслуговування.

Менеджер ресторану

Назву компанії приховано

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 роки 3 місяці

05.2015 - 08.2018

Обов'язки:
Бронювання, зустріч та розміщення гостей, підтримка комфорту та приємної атмосфери для гостей у залі. Контроль за якістю обслуговування і дотримання таймінгу та якістю видачі страв. Спілкувалася з відвідувачами для виявлення можливих потреб покращення обслуговування та запровадження нових страв чи послуг. Пряма участь у організаційному процесі роботи закладу. Управління роботи персоналу за для ефективного обслуговування гостей, мотивація співробітників, контроль робочого процесу. Вирішення конфліктних ситуацій. Навчання та стажування офіціантів. Забезпечення та контроль чистоти та порядку у закладі загалом. Складання та ведення штатного розкладу. Організація та проведення інвентаризації. Розрахунок з постачальниками, робота з документацією, ведення та облік каси, фінансова звітність.
Виконання службових доручень керівника.

Менеджер готельно-ресторанного комплексу

Назву компанії приховано

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 роки

05.2012 - 05.2015

Обов’язки:
- комунікація з гостями та прийом телефонних дзвінків;
- організація комфортного проживання гостей, вирішення поточних питань;
- організація та контроль роботи ресторана та готелю, розміщення гостей згідно стандартів обслуговування клієнтів;
- консультування клієнтів щодо наявності, вартості і типів номерів, організація та надання додаткових послуг, тощо;
- підтримка високої атмосфери гостинності та якості обслуговування гостей готельно-ресторанного комплексу;
-документообіг та звітність;
- аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку готельно-ресторанного комплексу;
- дотримання корпоративної культури та цінностей компанії та встановлення пріоритетів для ефективної роботи закладу в цілому.

Ключова інформація

• Лідерські якості
• Організаційні навички
• Комунікативні навички
• Навички управління персоналом
• Аналітичне мислення
• Уміння працювати в режимі багатозадачності
• Стресостійкість
• Відповідальність

Володіє мовами

Англійська

базовий

Додаткова інформація

Особисті якості

Маю великий практичний досвід в сфері ресторанного бізнесу, лідерські здібності, здорові амбіції, активна життєва позиція, емоційний інтелект, вміння планувати та аналізувати, відповідальність та організованість, спрямованість на цілі і досягнення результату, вміння працювати в команді та створювати команду, здатність розставляти пріоритети, маю управлінські навички та самостійність у прийнятті рішень і відповідальність за результат, швидко навчаюсь та здатна навчати. Уважність до деталей та системність в управлінні закладом. Маю бажання розвиватися та розвивати свою команду, відкрита до всього нового та готова удосконалювати свої знання. Висока працездатність, активність, презентабельний зовнішній вигляд, 100% самовіддача улюбленій справі. Відвідувала курси, тренінги, майстер-класи щодо підвищення кваліфікації. Знаю систему: R-Keeper, iikoOffice, програма 1С, Excel.

Анонімний пошукач

Директор ресторану

сьогодні ви можете відкрити ще 0 контактів

Статус вашої компанії не дозволяє писати повідомлення пошукачам

Пошукач сховав номер телефону, ви зможете написати йому в чат або запропонувати вакансію.

Дніпро

Готовий переїхати: Київ, Львів, Одеса, Запоріжжя, Буковель

48 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 3 тижні тому