Працював в 11 компаніях 17 років 10 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Освіта
Шеф кухар
готель Велес, Одеса
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
7 місяців
04.2024 - 11.2024
- Планування та організація роботи кухні
- Розробка та впровадження кулінарних рецептів
- Керівництво персоналом кухні та координація роботи кухарської бригади
- Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
- Управління інгредієнтами та сировиною для кулінарних страв
- Ведення документації та звітності про кулінарне виробництво
- Планування та організація заходів з реклами та продажу кулінарних страв
- Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії
- Розробка нових кулінарних страв та технологічних процесів
- Дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні
Шеф кухар
CARTEL
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 місяців
11.2023 - 04.2024
- Контроль якості приготування страв,
- Контроль зберігання продуктів харчування,
- Контроль видачі блюд,
- Складання графіку роботи кухарів,
- Робота с постачальниками, контроль якості та вартості продуктів харчування,
- Навчання нового персоналу,
- Контроль санітарного стану кухні.
- Планування та організація роботи кухні
- Розробка та впровадження кулінарних рецептів
- Керівництво персоналом кухні та координація роботи кухарської бригади
- Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
- Управління інгредієнтами та сировиною для кулінарних страв
- Ведення документації та звітності про кулінарне виробництво
- Планування та організація заходів з реклами та продажу кулінарних страв
- Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії
Шеф кухар
готель Велес, Одеса
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
6 місяців
04.2023 - 10.2023
- - Розробка меню та калькуляціонних карт,
- - Контроль якості приготування страв,
- - Контроль зберігання продуктів харчування,
- - Контроль видачі блюд,
- - Складання графіку роботи кухарів,
- - Робота с постачальниками, контроль якості та вартості продуктів харчування,
- - Навчання нового персоналу,
- - Контроль санітарного стану кухні.
- - Проведення кулінакних майстер-класів для дітей.Планування та організація роботи кухні
- Розробка та впровадження кулінарних рецептів
- Керівництво персоналом кухні та координація роботи кухарської бригади
- Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
- Управління інгредієнтами та сировиною для кулінарних страв
- Ведення документації та звітності про кулінарне виробництво
- Планування та організація заходів з реклами та продажу кулінарних страв
- Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії
- Розробка нових кулінарних страв та технологічних процесів
- Дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні
Старший кухар
Radisson Blu Resort, Bukovel
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
6 місяців
10.2022 - 04.2023
- Приготування страв згідно з рецептурами
- Контроль за якістю продуктів та готових страв
- Підтримка чистоти та порядку на робочому місці
- Дотримання санітарно-гігієнічних норм
- Ведення облікової документації
- Взаємодія з іншими працівниками та підрозділами
- Розробка та впровадження нових рецептів та методик приготування
Старший кухар
ресторан Море, Одеса
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 8 місяців
01.2021 - 09.2022
- Керівництво роботою кухарів
- Приготування страв згідно з рецептурами
- Контроль за якістю продуктів та готових страв
- Підтримка чистоти та порядку на робочому місці
- Дотримання санітарно-гігієнічних норм
- Ведення облікової документації
- Підготовка звітності та аналітики
- Взаємодія з іншими працівниками та підрозділами
- Розробка та впровадження нових рецептів та методик приготування
Шеф кухар
сімейне кафе-піццерія "Черепашка
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 8 місяців
01.2020 - 09.2021
Старший кухар
Вегетаріанський ресторан "Гая", Одеса
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 7 місяців
08.2018 - 03.2020
- Керівництво роботою кухарів
- Приготування страв згідно з рецептурами
- Контроль за якістю продуктів та готових страв
- Підтримка чистоти та порядку на робочому місці
- Дотримання санітарно-гігієнічних норм
- Ведення облікової документації
- Підготовка звітності та аналітики
- Взаємодія з іншими працівниками та підрозділами
- Розробка та впровадження нових рецептів та методик приготування
Вчитель (кухарів)
Школа круїзного сервісу "Evrostandard"
Освіта
2 роки 10 місяців
07.2016 - 05.2019
- Планування та проведення уроків згідно з навчальною програмою
- Розвиток та оцінка знань та навичок учнів
- Підготовка навчальних матеріалів та завдань
- Розробка індивідуальних програм для учнів з особливими потребами
Шеф кухар
Сімейне кафе "Чао Какао", Одеса
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 6 місяців
08.2016 - 02.2018
- Планування та організація роботи кухні
- Розробка та впровадження кулінарних рецептів
- Керівництво персоналом кухні та координація роботи кухарської бригади
- Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
- Управління інгредієнтами та сировиною для кулінарних страв
- Ведення документації та звітності про кулінарне виробництво
- Планування та організація заходів з реклами та продажу кулінарних страв
- Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії
- Розробка нових кулінарних страв та технологічних процесів
- Дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні
chef de party
Princess Cruise, cruise line
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
6 років 4 місяці
01.2010 - 05.2016
Кухар універсал
Santorini, Odessa
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 11 місяців
02.2007 - 01.2010
- Приготування різноманітних страв згідно з меню
- Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
- Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
- Контроль за якістю та свіжістю продуктів
- Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
- Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
- Організація робочого процесу на кухні
- Підготовка спеціальних страв за індивідуальними замовленнями
Навчався в 2 закладах
Одеська національна академія харчових технологій
ТСХ
Одеса, 2008
Державний навчальний заклад "Одеське вище професійне училище морського туристичного сервісу"
кухар
Одеса, 2002
Володіє мовами
Англійська
середній
Курси, тренінги, сертифікати
Princess Cruises
Участь у тренінгах: -Безпечність харчових продуктів. (по стандартам НАССР) -Контроль якості на підприємстві харчування
Олександр
Олександр
Шеф кухар
Одеса
повна зайнятість
Оновлено 1 місяць тому