Працював в 11 компаніях   17 років 10 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Освіта

Шеф кухар

готель Велес, Одеса

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

7 місяців

04.2024 - 11.2024

- Розробка меню та калькуляціонних карт,
- Контроль якості приготування страв,
- Контроль зберігання продуктів харчування,
- Контроль видачі блюд,
- Складання графіку роботи кухарів,
- Робота с постачальниками, контроль якості та вартості продуктів харчування,
- Навчання нового персоналу,
- Контроль санітарного стану кухні.
- Проведення кулінакних майстер-класів для дітей
  • Планування та організація роботи кухні
  • Розробка та впровадження кулінарних рецептів
  • Керівництво персоналом кухні та координація роботи кухарської бригади
  • Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
  • Управління інгредієнтами та сировиною для кулінарних страв
  • Ведення документації та звітності про кулінарне виробництво
  • Планування та організація заходів з реклами та продажу кулінарних страв
  • Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії
  • Розробка нових кулінарних страв та технологічних процесів
  • Дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні

Шеф кухар

CARTEL

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

5 місяців

11.2023 - 04.2024

Cartel Холдінг, Лаунж Бар "Veranda, Буковель.
- Контроль якості приготування страв,
- Контроль зберігання продуктів харчування,
- Контроль видачі блюд,
- Складання графіку роботи кухарів,
- Робота с постачальниками, контроль якості та вартості продуктів харчування,
- Навчання нового персоналу,
- Контроль санітарного стану кухні.
  • Планування та організація роботи кухні
  • Розробка та впровадження кулінарних рецептів
  • Керівництво персоналом кухні та координація роботи кухарської бригади
  • Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
  • Управління інгредієнтами та сировиною для кулінарних страв
  • Ведення документації та звітності про кулінарне виробництво
  • Планування та організація заходів з реклами та продажу кулінарних страв
  • Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії

Шеф кухар

готель Велес, Одеса

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

6 місяців

04.2023 - 10.2023

  • - Розробка меню та калькуляціонних карт,
  • - Контроль якості приготування страв,
  • - Контроль зберігання продуктів харчування,
  • - Контроль видачі блюд,
  • - Складання графіку роботи кухарів,
  • - Робота с постачальниками, контроль якості та вартості продуктів харчування,
  • - Навчання нового персоналу,
  • - Контроль санітарного стану кухні.
  • - Проведення кулінакних майстер-класів для дітей.Планування та організація роботи кухні
  • Розробка та впровадження кулінарних рецептів
  • Керівництво персоналом кухні та координація роботи кухарської бригади
  • Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
  • Управління інгредієнтами та сировиною для кулінарних страв
  • Ведення документації та звітності про кулінарне виробництво
  • Планування та організація заходів з реклами та продажу кулінарних страв
  • Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії
  • Розробка нових кулінарних страв та технологічних процесів
  • Дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні

Старший кухар

Radisson Blu Resort, Bukovel

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

6 місяців

10.2022 - 04.2023

  • Приготування страв згідно з рецептурами
  • Контроль за якістю продуктів та готових страв
  • Підтримка чистоти та порядку на робочому місці
  • Дотримання санітарно-гігієнічних норм
  • Ведення облікової документації
  • Взаємодія з іншими працівниками та підрозділами
  • Розробка та впровадження нових рецептів та методик приготування

Старший кухар

ресторан Море, Одеса

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 8 місяців

01.2021 - 09.2022

  • Керівництво роботою кухарів
  • Приготування страв згідно з рецептурами
  • Контроль за якістю продуктів та готових страв
  • Підтримка чистоти та порядку на робочому місці
  • Дотримання санітарно-гігієнічних норм
  • Ведення облікової документації
  • Підготовка звітності та аналітики
  • Взаємодія з іншими працівниками та підрозділами
  • Розробка та впровадження нових рецептів та методик приготування

Шеф кухар

сімейне кафе-піццерія "Черепашка

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 8 місяців

01.2020 - 09.2021

- Разработка меню, контроль соблюдения рецептур и калькуляционных карт, контроль выдачи блюд.
- Составление расписания, графика работы всех работников кухни.
- Работа с поставщиками. Контроль качества и стоимости продуктов питания.
- Обучение нового персонала, организация тренингов и мастер-классов.
- Контроль санитарных стандартов

Старший кухар

Вегетаріанський ресторан "Гая", Одеса

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 7 місяців

08.2018 - 03.2020

  • Керівництво роботою кухарів
  • Приготування страв згідно з рецептурами
  • Контроль за якістю продуктів та готових страв
  • Підтримка чистоти та порядку на робочому місці
  • Дотримання санітарно-гігієнічних норм
  • Ведення облікової документації
  • Підготовка звітності та аналітики
  • Взаємодія з іншими працівниками та підрозділами
  • Розробка та впровадження нових рецептів та методик приготування

Вчитель (кухарів)

Школа круїзного сервісу "Evrostandard"

Освіта

2 роки 10 місяців

07.2016 - 05.2019

  • Планування та проведення уроків згідно з навчальною програмою
  • Розвиток та оцінка знань та навичок учнів
  • Підготовка навчальних матеріалів та завдань
  • Розробка індивідуальних програм для учнів з особливими потребами

Шеф кухар

Сімейне кафе "Чао Какао", Одеса

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 6 місяців

08.2016 - 02.2018

  • Планування та організація роботи кухні
  • Розробка та впровадження кулінарних рецептів
  • Керівництво персоналом кухні та координація роботи кухарської бригади
  • Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
  • Управління інгредієнтами та сировиною для кулінарних страв
  • Ведення документації та звітності про кулінарне виробництво
  • Планування та організація заходів з реклами та продажу кулінарних страв
  • Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії
  • Розробка нових кулінарних страв та технологічних процесів
  • Дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні

chef de party

Princess Cruise, cruise line

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

6 років 4 місяці

01.2010 - 05.2016

-Організація безперервної роботи кухні в ресторанах на 500-800 посадочных місць.
- Приготування страв різних національностей ( Італія, Франція, Німеччина, Америка и т.д.)
- Контроль якості видаємиз страв
- Контроль видачі спеціальних замовлень (без лактози, без глютену)
- Контроль виконання стандартів USPH (ХАССП)

Кухар універсал

Santorini, Odessa

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 11 місяців

02.2007 - 01.2010

  • Приготування різноманітних страв згідно з меню
  • Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
  • Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
  • Контроль за якістю та свіжістю продуктів
  • Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
  • Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
  • Організація робочого процесу на кухні
  • Підготовка спеціальних страв за індивідуальними замовленнями

Навчався в 2 закладах

Одеська національна академія харчових технологій

ТСХ

Одеса, 2008

Державний навчальний заклад "Одеське вище професійне училище морського туристичного сервісу"

кухар

Одеса, 2002

Володіє мовами

Англійська

середній

Курси, тренінги, сертифікати

Princess Cruises

2016

Участь у тренінгах: -Безпечність харчових продуктів. (по стандартам НАССР) -Контроль якості на підприємстві харчування

Олександр

Шеф кухар

Одеса

50 000 грн.

41 рік

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому