Працював в 4 компаніях   19 років

FMCG, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Промисловість та Виробництво

Помічник директора інтернет магазину

Naturalissimo

FMCG

1 рік 11 місяців

09.2022 - 08.2024

Моделювання бізнес-процесів.

Маркетинг.

Управління продажами та закупками.

Моніторинг та аналіз активності конкурентів.

Ведення переговорів.

Генерація звітів.

Керівник дистрибуційного відділу

ТДВ Запорізький Хлібокомбінат №1 - "Хлібодар"

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

9 місяців

08.2021 - 05.2022

Пошук та підключення нових партнерів (дистриб'юторів) по території України, розробка та впровадження мотиваційних програм для команд дистриб'юторів, розвиток продажів, контроль виконання замовлень, контроль дебіторки.

Управління Рітейлом (власна роздрібна мережа – торгові точки «Хлібодар»).

Керівник відділу продажу

ТОВ «Югсталь», трейдер металопрокату та виробник металоконструкцій

Промисловість та Виробництво

7 місяців

09.2020 - 04.2021

Управління продажами відділу, особисті продажі, управління дебіторкою по відділу, адміністрування та звітність, моніторинг ринку, розробка нових продуктів, управління маркетингом, впровадження нових інструментів, участь у тендерах.

Керівник відділу продажу

Дистрибуційна компанія, ТОВ

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

15 років 5 місяців

11.2004 - 04.2020

Планування, підбір персоналу, навчання, постановка цілей, мотивація, контроль виконання, оцінка. Збільшення обсягу продажу філії, виконання бюджету торгового відділу. Розширення каналів збуту, робота із нестандартними каналами, проходження тендерів. Відкриття філій. Переговори із ключовими клієнтами. Логістика. Маршрутизація та планування пересування ТП. Розробка різноманітних видів звітностей, схем заробітної плати, додаткових мотивацій. Контроль дебіторки. Робота з постачальниками. Аналітична робота. Проведення тренінгів.

Ключова інформація

Основні навички і досягнення у Комерційній діяльності компаній:

Планування. Розробка та впровадження стратегій розвитку бізнесу, масштабування, маркетингові стратегії: аналіз попиту та конкурентів на ринку для нашої цільової аудиторії, контроль усіх етапів розробки / закупки продукту (включаючи планування, дизайн, формування асортиментної матриці та запуск у продаж), визначення унікальної торгової пропозиції, ціноутворення, промоушен, зворотній зв’язок від клієнтів і поміч в вирішенні проблем, побудова стратегії розвитку. Планування бюджету та контроль його виконання.

Постачання. Організація роботи по пошуку нових постачальників, проведення переговорів та укладання договорів з ними. Замовлення продукції на склад, контроль доставки, ротація не ліквідних SKU, управління запасами на складі. Контроль кредиторської заборгованості. Планування бюджету на закупівлю. Проведення роботи по покращенню якісних показників співпраці з існуючими постачальниками. Ведення звітності.

Продажі. Підбір, адаптація персоналу та стандартизація цього процесу (участь в підборі та адаптації, мотивація, оцінка та розвиток). Виконання планів продажу та KPI. Ідеї для покращення існуючих продуктів. Розробка схем заробітної плати та їх удосконалення, розробка додаткових загальних мотивацій для торгового відділу. Розробка мотивацій та акцій для клієнтів компанії. Фінансовий контроль, управління бюджетом операційних витрат, розробка стратегій зменшення витрат і підвищення прибутковості.

Логістика і склад. Пошук приміщень, укладання договорів оренди та організація роботи складів. Управління службою доставки.

Аналітика. Аналіз фінансових показників, ефективний розподіл коштів для досягнення стратегічних цілей (маржа, оборот, середній чек/накладна, рентабельність, окупність маркетингу, конверсія, ROI). Аналіз, розробка, оптимізація та впровадження операційних процесів. Аналіз результатів продажів та збору відгуків для постійного вдосконалення продуктів та стратегій розвитку. CRM «Bitrix 24».

Мої професійні плани на найближчі роки: саморозвиток, кар'єрне зростання.

Навчався в 1 закладі

Запорізький Національний Технічний Університет

Факультет економіки та управління, Міжнародні економічні відносини

Запоріжжя, 2003

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

вільно

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

B2B Marketing in IT , TechMagic Academy

2024

Скіли: Team Management and Project Management; Content Marketing; Social Media; OutboundLead Generation; SEO; PPC; Events and Roadshows; Data in Marketing.

Creative Marketing, SKELAR Academy

2024

Скіли: Дослідження ринку та аналіз крео конкурентів; Створення ефективних креативів; Процес розробки креативів: поставновка завдання, продакшн та аналіз результату; Аналітика показників ефективності.

Java Developer, A-Level Ukraine Academy

2023

Створення Web сайтів.

My projects: Internet-shop for selling laptops; Web-site for selling tours; Telegram-bots; Web-app for transfer money; Web pages.

Продажі, Менеджмент, Переговори, Командоутворення

2018

пройшов та проводив тренінги (Методики навчання спеціалістів відділу продажу, Цикл менеджменту, Проведення бізнес переговорів, Переговори та продажі в роботі з рітейлом та дистриб’юторами, Організація та проведення співбесіди, Організація та проведення тренінгу, Алгоритм успішного візиту до клієнта, Нові техніки продажів та їх застосування – E-commerce).

Додаткова інформація

Особисті якості

Цілеспрямований, активний, відповідальний, системний, уважний до деталей, комунікабельний, лідерство, аналітичне мислення, організаторські здібності.

Захоплення та інтереси

Біг, туризм, кіно, новини, English.

Комп'ютерні навички

Впевнений користувач (MC Office, 1C, Internet).

Сертифікат "Цифрограм 2.0" - рівень Високий С1.

Юрій Валерійович

Адміністратор сайту, Керівник інтернет-магазину, Виконавчий директор, Операційний директор, CEO

Запоріжжя

43 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: стажування / практика, віддалена робота, в офісі/на місці

Оновлено 1 тиждень тому