Працював в 1 компанії 24 роки 8 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Директор - Головний технолог мережі закладів.
ТОВ
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
24 роки 7 місяців
01.2000 - 08.2024
Управління проектами, запуск та супровід харчового виробництва. Цехи з виробництва напівфабрикатів шокове заморожування, готової продукції, випічки, кулінарії. Ресторани, кафе, їдальні, фастфуд. Кейтеринг - постачання готової продукції та організації харчування в навчальних, медичних закладах, державних та комерційних установах. Досвід організації роботи та управління мережею, штат 500 співробітників.
Супровід харчового виробництва:
Аудит виробництва. Перегляд та актуалізація наявних рецептур, техкарт, калькуляцій, норм відходів сировини, асортименту та собівартості продукції. Аналіз результатів інвентаризацій, визначення та усунення причин нестач і надлишків. Контроль якості та вартості сировини, бракераж готової продукції, умови та терміни зберігання. Дотримання на виробництві, санітарно-гігієнічних норм та правил. Аналіз показників ефективності виробництва, оптимізація технологічних процесів та витрат.
Проектна робота:
Підбір приміщень для відкриття харчового виробництва. Розробка технологічних проектів, планування виробничих цехів з приготування напівфабрикатів (шокове заморожування), кухні та гостьові зони ресторанів з урахуванням технологічних процесів, дотриманням вимог HACCP. Підбір і розміщення необхідного обладнання, технічне завдання з монтажу внутрішніх комунікацій - В/К, електроживлення, припливно-витяжна вентиляція. Складання та відпрацювання рецептур, навчання персоналу, організація технологічних процесів і поточного обліку
Детальне резюме за запитом роботодавця.
Вадим
Вадим
Технолог харчового виробництва - Керівник закладів харчування.
Київ
Працює, але відкритий для пропозицій
повна зайнятість, проектна робота
Оновлено 1 день тому