Работал в 1 компании   24 года 8 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Директор - Головний технолог мережі закладів.

ТОВ

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

24 года 7 месяцев

01.2000 - 08.2024

Управління проектами, запуск та супровід харчового виробництва. Цехи з виробництва напівфабрикатів шокове заморожування, готової продукції, випічки, кулінарії. Ресторани, кафе, їдальні, фастфуд. Кейтеринг - постачання готової продукції та організації харчування в навчальних, медичних закладах, державних та комерційних установах. Досвід організації роботи та управління мережею, штат 500 співробітників.

Супровід харчового виробництва:

Аудит виробництва. Перегляд та актуалізація наявних рецептур, техкарт, калькуляцій, норм відходів сировини, асортименту та собівартості продукції. Аналіз результатів інвентаризацій, визначення та усунення причин нестач і надлишків. Контроль якості та вартості сировини, бракераж готової продукції, умови та терміни зберігання. Дотримання на виробництві, санітарно-гігієнічних норм та правил. Аналіз показників ефективності виробництва, оптимізація технологічних процесів та витрат.

Проектна робота:

Підбір приміщень для відкриття харчового виробництва. Розробка технологічних проектів, планування виробничих цехів з приготування напівфабрикатів (шокове заморожування), кухні та гостьові зони ресторанів з урахуванням технологічних процесів, дотриманням вимог HACCP. Підбір і розміщення необхідного обладнання, технічне завдання з монтажу внутрішніх комунікацій - В/К, електроживлення, припливно-витяжна вентиляція. Складання та відпрацювання рецептур, навчання персоналу, організація технологічних процесів і поточного обліку

Детальне резюме за запитом роботодавця.

Вадим

Технолог харчового виробництва - Керівник закладів харчування.

Киев

50 000 грн.

57 лет

Работает, но открыт для предложений

полная занятость, проектная работа

Обновлено 1 день назад