Працювала в 4 компаніях   13 років 9 місяців

Промисловість та Виробництво

Шоколадник 4го розряду

ТОВ "Рошен Ексклюзив", ТОВ "Кондитер Ексклюзив"

Промисловість та Виробництво

7 років 1 місяць

03.2017 - до теперішнього часу

- Контролюю дотримання технологічних параметрів виробничого процесу на всіх етапах виробництва, правильної експлуатації технологічного обладнання(оперативне виявлення і корекція відхилень, запобігання випуску невідповідної продукції, дотримання стандартів виготовлення шоколадних виробів установленого асортименту, виробничої рецептури) в межах своєї функціональної компетентності.

- Випробовувала та впроваджувала нові види продукції у виробництво та виконання інших посадових завдань поставлених технологом в межах своєї функціональної компетентності.

- Забезпечую виконання в зазначені строки поставлених завдань з обсягу виробництва установленого асортименту готової продукції.

- Керувала роботою виробничої зміни/бригади,проводила розрахунок та контроль дотримання виготовлення начинок, шоколадних виробів робочої рецептури, проводила навчання персоналу.

Працюю на технологічному обладнанні STEPHAN UM/SK 60E, темперувальній машині SELMI модель ТОР, SIAT s8-S, Депозиторі шоколаду SELMI моделі TUTTUNO

Пекар

ТОВ "Novus Україна"

Промисловість та Виробництво

6 місяців

09.2016 - 03.2017

- Займалася приготуванням хлібобулочної продукції, слоїстих виробів, вводом у роботу нового затвердженого асортименту.

- Здійснювала контроль додержання технологічних процесів, оперативне реагування, виявлення та ліквідації причин їх порушення (виявлення, оцінка та локалізація можливих ризиків під час ходу виготовлення продукту ).

- Відповідала за дотримання санітарно-гігієнічних норм, санітарним станом приміщення, обладнання.

майстер-пекар (слоїсті вироби)

ТОВ "Київські пиріжки"

Промисловість та Виробництво

11 місяців

10.2015 - 09.2016

- Контролювала технологічний процес та займалася приготуванням слоїстих виробів, хлібобулочної продукції на всіх етапах приготування продукції.

- Випробовувала та впровадження у виробництво нових видів продукції (слоїстих виробів).

Змінний технолог, майстер

ТОВ " Кардинал "

Промисловість та Виробництво

5 років 1 місяць

08.2010 - 09.2015

- Проводила перевірку відповідності продукції/процесу виробничих умов та відповідала за дотриманням технологічних режимів на всіх етапах виробничого циклу виготовлення, виконанням санітарно-гігієнічних норм, вимог інструкцій і методик по технічному контролю.

- Займалася внесенням даних виробничих процесів, складанням та коректуванням технологічних карт, інструкцій по застосуванню готових виробів.

- Працювала з уповноваженими органами та лабораторією.

- Контролювала графіки та табелі звіту робочого часу працівників.

Навчалась в 1 закладі

Національний університет харчових технологій, Київ,Україна.

Технологія зберігання,консервування та переробки молока

Київ, 2010

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Додаткова інформація

Комп'ютерні навички

MicrosoftOffice

(Word, Excel, Power Point).

Особисті якості

відповідальність;

завзятість;

тактичність;

уміння навчатися та працювати інтенсивно.

Liubov

Технолог харчового виробництва

Київ

Готовий переїхати: Київ

35 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: в офісі/на місці

Оновлено 8 годин тому