Працював в 4 компаніях 10 років 3 місяці
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Адміністратор
Ля фамілія
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 9 місяців
02.2022 - до теперішнього часу
• Підготовка документів
• Контроль за графіком роботи персоналу
• Забезпечення порядку в офісі
• Координація роботи відділів
• Розподіл завдань між співробітниками
• Обслуговування клієнтів
• Обслуговування клієнтів
• Обслуговування клієнтів
• Обслуговування клієнтів
• Обслуговування клієнтів
• Контроль за графіком роботи персоналу
• Забезпечення порядку в офісі
• Координація роботи відділів
• Розподіл завдань між співробітниками
• Обслуговування клієнтів
• Обслуговування клієнтів
• Обслуговування клієнтів
• Обслуговування клієнтів
• Обслуговування клієнтів
Адміністратором
Ресторані ля фамілія
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 7 місяців
01.2023 - 08.2024
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
Старший зміни кухарів
Суші Майстер
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 4 місяці
09.2019 - 01.2022
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
Су шеф
Сушия
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
4 роки 11 місяців
09.2012 - 08.2017
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
Ключова інформація
• Управління персоналом
• Комунікативні навички
• Комунікативні навички
Навчався в 1 закладі
Київське вище професійне училище технологій та дизайну одягу
Кухарь
Київ, 2013
Володіє мовами
Англійська
базовий
Курси, тренінги, сертифікати
управління персоналом
Київ, 2023
Лідерство та комунікабельність
Додаткова інформація
Сімейний стан
Розлучений
Водійські права
Категорія В і А
легкові машини та мотоцикли
Хобі та інтереси
Люблю мотоцикли, подорожувати, тату, та вишукані страви
Особисті якості
Доброзичливий, серйозний, працелюбний, та відповідальний . Люблю і вмію працювати в команді більш, детальна інформація при зустрічі
Вячеслав Вікторович
Вячеслав Вікторович
Адміністратор ресторану
Київ
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 4 тижні тому