Працював в 6 компаніях   5 років 10 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Медицина та Охорона здоров'я

Адміністратор ресторану

River Lodge

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

5 місяців

04.2024 - до теперішнього часу

Робота в ресторані преміум сегменту на березі Дніпра. Створення дружньої атмосфери та організація роботи персоналу ресторану. Контроль за якістю обслуговування гостей, контроль за видачею та якістю страв. Ведення приватних банкетів, івентів, весіль, їх організація, планування, складання індивідуального меню. Робота з касою. Розрахунок гостей, робота з системою «RKeeper», з касовим обладнанням. Ведення звітності, складання графіків персоналу. Вирішення конфліктних ситуацій та обробка скарг гостей.

Адміністратор готелю

Отель Нивки

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 6 місяців

03.2023 - 09.2024

Робота в бізнес готелі, загальна кількість номерів: 109, та 4 конференц зали. Зустріч, реєстрація, поселення/виселення гостей, презентація конференц-залів, робота з документами та звітністю, вміння працювати з оргтехнікою, розрахунок гостей згідно з правилами обслуговування. Робота з готельною програмою SERVIO. Ведення звітності роботи адміністратора, контроль роботи покоївок. Знання касової дисципліни. Вміння вирішити будь які спірні питання та конфліктні ситуації. Впевнений користувач ПК та офісних програм Microsoft Office. Знання ділового етикету, та стандартів обслуговування. Привітність, комунікативність, стресостійкість.

Адміністратор

Інститут нейроімунологіі та імунотерапіі, ТОВ

Медицина та Охорона здоров'я

5 місяців

10.2022 - 03.2023

Надання інформованої консультації щодо послуг клініки (по телефону та при особистому спілкуванні). Запис на консультації, відповіді на запитання з приводу специфіки роботи клініки, телефонний супровід постійних пацієнтів. Турботливе відношення до дітей-пацієнтів та їх батьків, а також до пацієнтів з вадами. Вирішення нагальних питань пацієнтів. Прорахунок і складання планів лікування, обстежень, досліджень. Зустріч пацієнта в клініці, оформлення первинної медичної документації, внесення пацієнта до бази даних. Ведення бази даних в програмі MedExpert. Ведення касової дисципліни(розрахунки за послуги, складання актів та документів про оплату, звітність) Підтримання доброзичливої та позитивної атмосфери в клініці.

Адміністратор готелю

DODO Hotel&Spa

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 8 місяців

01.2021 - 09.2022

Зустріч, реєстрація, поселення/виселення гостей, презентація конференц-залу, спа-центру, робота з документами та звітністю, вміння працювати з оргтехнікою, розрахунок гостей згідно з правилами обслуговування. Ведення звітності роботи адміністратора, контроль роботи покоївок та персоналу. Налагодження роботи готельного комплексу (конференц-зал, спа-зона, ресторан) Знання касової дисципліни. Вміння вирішити будь які спірні питання та конфліктні ситуації. Впевнений користувач ПК та офісних програм Microsoft Office. Знання ділового етикету, та стандартів обслуговування. Привітність, комунікативність, стресостійкість.

Бариста-адміністратор

CoffeNota

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 5 місяців

07.2019 - 12.2021

Обслуговування гостей кафе, приготування напоїв, ведення та навчання нових кадрів. Вміння організувати безперебійну роботу всіх точок міста. Ведення звітності, (1C;) складання графіків, підтримання чистоти в залі, комунікація з гостями та вирішення конфліктних ситуацій.

Администратор гостиницы

КП Готельний комплекс Україна

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

5 місяців

03.2018 - 08.2018

Ключова інформація

Впевнений користувач ПК та офісних програм Microsoft Office. Знання ділового етикету, та стандартів обслуговування. Робота з касою, зустріч і супровід гостей. Допомога у вирішенні різного типу питань. Багатозадачність. (не боюся виходити за рамки обов’язків, якщо це необхідно) Високі організаційні навички. Привітність, комунікативність, стресостійкість.

Навчався в 1 закладі

ДНЗ «Центр сфери обслуговування»

Адміністратор / Агент з організації туризму

Житомир, 2018

Володіє мовами

Англійська

середній

Польська

середній

Російська

вільно

Українська

рідна

Кирило Володимирович

Адміністратор ресторану

Київ

25 000 грн.

27 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 6 днів тому