Работал в 4 компаниях 10 лет 3 месяца
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Адміністратор
Ля фамілія
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года 9 месяцев
02.2022 - по настоящее время
• Підготовка документів
• Контроль за графіком роботи персоналу
• Забезпечення порядку в офісі
• Координація роботи відділів
• Розподіл завдань між співробітниками
• Обслуговування клієнтів
• Обслуговування клієнтів
• Обслуговування клієнтів
• Обслуговування клієнтів
• Обслуговування клієнтів
• Контроль за графіком роботи персоналу
• Забезпечення порядку в офісі
• Координація роботи відділів
• Розподіл завдань між співробітниками
• Обслуговування клієнтів
• Обслуговування клієнтів
• Обслуговування клієнтів
• Обслуговування клієнтів
• Обслуговування клієнтів
Адміністратором
Ресторані ля фамілія
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 7 месяцев
01.2023 - 08.2024
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
Старший зміни кухарів
Суші Майстер
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года 4 месяца
09.2019 - 01.2022
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
Су шеф
Сушия
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
4 года 11 месяцев
09.2012 - 08.2017
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
Ключевая информация
• Управління персоналом
• Комунікативні навички
• Комунікативні навички
Учился в 1 заведении
Київське вище професійне училище технологій та дизайну одягу
Кухарь
Київ, 2013
Владеет языками
Английский
базовый
Курсы, тренинги, сертификаты
управління персоналом
Київ, 2023
Лідерство та комунікабельність
Дополнительная информация
Сімейний стан
Розлучений
Водійські права
Категорія В і А
легкові машини та мотоцикли
Хобі та інтереси
Люблю мотоцикли, подорожувати, тату, та вишукані страви
Особисті якості
Доброзичливий, серйозний, працелюбний, та відповідальний . Люблю і вмію працювати в команді більш, детальна інформація при зустрічі
Вячеслав Вікторович
Вячеслав Вікторович
Адміністратор ресторану
Киев
Активно ищет работу
полная занятость
Обновлено 1 месяц назад