Працювала в 1 компанії 5 років 6 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Кухар універсал, Су- Шеф
Ресторан "Georgia"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 років 5 місяців
01.2019 - 06.2024
1.Формування замовлень на необхідну сировину, та прийом товарів з перевіркою якості та кількості з належними документами.
2.Контроль за вчасним отриманням і раціональним використанням сировини, напівфабрикатів.
3.Дотримання технології приготування та рецептури, презентація готової страви.
4.Облік продуктів і їх зберігання з дотриманням санітарно-гігієнічних норм.
5.Майстер класи по приготуванні Грузинських страв.
6.Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
2.Контроль за вчасним отриманням і раціональним використанням сировини, напівфабрикатів.
3.Дотримання технології приготування та рецептури, презентація готової страви.
4.Облік продуктів і їх зберігання з дотриманням санітарно-гігієнічних норм.
5.Майстер класи по приготуванні Грузинських страв.
6.Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
Ключова інформація
- Організація робочого процесу на кухні
- Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
- Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
- Приготування різноманітних страв згідно з меню
- Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
Навчалась в 1 закладі
Новочорторийський технолого-економічний фахових коледж
Ветеринарна медицина
Житомир, 2004
Оксана Олексіївна
Оксана Олексіївна
Кухар універсал, Су-шеф
Київ
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 2 тижні тому