Працювала в 1 компанії 18 років 5 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Су-шеф
ТОВ "Кафе-кондитерська Волконського"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
18 років 4 місяці
08.2006 - до теперішнього часу
- Приготування гарячих та холодних страв
- Введення переобліків, закриття робочих змін (в 1С)
- Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
- Постійне навчання та розвиток професійних навичок
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
- Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
Ключова інформація
- Вміння працювати під тиском
- Універсальність
- Вміння поєднувати виконавчі та організаційно-адміністартивні функції
Навчалась в 1 закладі
Шосткінське вище професійне училище №19
Повар-Кондитер
Шостка, 1996
Тетяна
Тетяна
Су-шеф, старший кухар
Київ
повна зайнятість
Оновлено 1 місяць тому