Працювала в 1 компанії   18 років 5 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Су-шеф

ТОВ "Кафе-кондитерська Волконського"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

18 років 4 місяці

08.2006 - до теперішнього часу

  • Приготування гарячих та холодних страв
  • Введення переобліків, закриття робочих змін (в 1С)
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи

Ключова інформація

  • Вміння працювати під тиском
  • Універсальність
  • Вміння поєднувати виконавчі та організаційно-адміністартивні функції

Навчалась в 1 закладі

Шосткінське вище професійне училище №19

Повар-Кондитер

Шостка, 1996

Тетяна

Су-шеф, старший кухар

Київ

48 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому