Працював в 1 компанії   8 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Су-Шеф

Крем Кафе

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

7 місяців

06.2023 - 01.2024

підготовка процесів, закупка товарів, створення плану роботи, контроль якості продукції
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку

Ярослав

Су-Шеф

Київ

30 000 грн.

26 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 тижні тому