Працювала в 1 компанії   7 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

кухар технолог

«булка і котлета»

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

6 місяців

06.2022 - 12.2022

• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання корпоративної культури та цінностей

Ключова інформація

• Лідерські якості
• Командна робота
• М’ясна промисловість
• Молочна продукція

Навчалась в 1 закладі

Національний університет біоресурсів і природокористування України

харчові технології

Київ, 2023

Володіє мовами

Українська

рідна

Анастасія

Харчовий технолог

Київ

25 000 грн.

21 рік

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 дні тому