Працювала в 7 компаніях   21 рік 2 місяці

Промисловість та Виробництво, АПК (Агропромисловий комплекс), Медицина та Охорона здоров'я

Інженер-технолог / начальник сектору якості та розвитку

ТОВ "Компанія "Рідна їжа" / ПрАТ "Харчопродпакування" (виробництво продуктів швидкого приготування)

Промисловість та Виробництво

6 років 4 місяці

02.2018 - до теперішнього часу

- вхідний контроль сировини та допоміжних матеріалів

- пошук нових постачальників

- розробка нових видів продукції та впровадження на виробництво

- маркування харчових продуктів

- оформлення посвідчень про якість

- контроль якості готової продукції

- контроль дотримання персоналом санітарних вимог на виробництві

- відбір проб для лабораторних досліджень та оформлення заявок і актів відбору

- взяття змивів з рук та обладнання

- оформлення документів на експорт

- отримання Сертифікату походження в ТПП України

- отримання Сертифікату здоров'я в ДПСС

- робота з нормативною документацією згідно НАССР

- підготовка підприємства до сертифікації ISO 22000:2018

- проходження аудитів від різних структур

- проведення внутрішніх аудитів на підприємстві

- розгляд рекламацій

- контроль за станом здоров'я працівників

- організація медичних профілактичних оглядів

Завідувач виробництвом / технолог

ЗАТ НВАТ ТОВ "Соєва фабрика Агропрод" (виробництво соєвих продуктів харчування)

Промисловість та Виробництво

6 років 2 місяці

02.2011 - 04.2017

- організація роботи цеху

- контроль температурних режимів

- контроль санітарних вимог на виробництві

- розробка та затвердження рецептур для нових видів продукції

- облік робочого часу персоналу

- оформлення посвідчення про якість

- робота з нормативною документацією

Провідний інженер у відділі якості аналізу зерна та насіння

Українська лабораторія якості та безпеки АПК при НУБІП

АПК (Агропромисловий комплекс)

2 місяці

12.2010 - 02.2011

Лабораторні дослідження

Технолог

ЗАТ "Ковчег і Ко"

Промисловість та Виробництво

4 місяці

08.2010 - 12.2010

Продаж та впровадження інгредієнтів для м'ясної промисловості

Технолог

Дмитрівський цех продуктів харчування ТОВ "БІТ" (виробництво соєвих продуктів харчування)

Промисловість та Виробництво

2 роки 3 місяці

04.2008 - 07.2010

- організація роботи цеху

- контроль температурних режимів

- контроль санітарних вимог на виробництві

- розробка та затвердження рецептур для нових видів продукції

- облік робочого часу персоналу

- оформлення посвідчення про якість

- робота з нормативною документацією

Укладальник-пакувальник

ТОВ "М'ясний Альянс"

Промисловість та Виробництво

6 місяців

10.2007 - 04.2008

Лаборант серологічного відділу

Сумська обласна державна лабораторія ветеринарної медицини

Медицина та Охорона здоров'я

5 років 2 місяці

08.2002 - 10.2007

Лабораторні дослідження

Навчалась в 3 закладах

Сумський національний аграрний університет

Харчові технології / Технологія переробки, консервування та зберігання м'яса

Суми, 2006

Сумський національний аграрний університет

Харчові технології / бакалавр харчових технологій

Суми, 2005

Маловисторопський аграрний технікум

Ветеринарна медицина

Суми, 2002

Курси, тренінги, сертифікати

ДП "УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ". "Харчова безпека. Вимоги системи НАССР. Ризик - орієнтований менеджмент"

Київ, 2023

ТОВ "Онлайн-Медіа". "Менеджмент безпечності харчових продуктів. Принципи НАССР. Внутрішній аудит згідно з ISO 19011-2018"

Київ, 2020

ВГО "Українська спілка целіакії". "Стандарти безглютенового виробництва"

Київ, 2020

ДП "УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ". "Системи управління безпечністю харчових продуктів згідно з ISO 22000:2018. Внутрішні аудити".

Київ, 2019

Оксана Анатоліївна

Технолог харчового виробництва

Київ

46 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 3 години тому