Працювала в 7 компаніях 21 рік 2 місяці
Промисловість та Виробництво, АПК (Агропромисловий комплекс), Медицина та Охорона здоров'я
Інженер-технолог / начальник сектору якості та розвитку
ТОВ "Компанія "Рідна їжа" / ПрАТ "Харчопродпакування" (виробництво продуктів швидкого приготування)
Промисловість та Виробництво
6 років 4 місяці
02.2018 - до теперішнього часу
- вхідний контроль сировини та допоміжних матеріалів
- пошук нових постачальників
- розробка нових видів продукції та впровадження на виробництво
- маркування харчових продуктів
- оформлення посвідчень про якість
- контроль якості готової продукції
- контроль дотримання персоналом санітарних вимог на виробництві
- відбір проб для лабораторних досліджень та оформлення заявок і актів відбору
- взяття змивів з рук та обладнання
- оформлення документів на експорт
- отримання Сертифікату походження в ТПП України
- отримання Сертифікату здоров'я в ДПСС
- робота з нормативною документацією згідно НАССР
- підготовка підприємства до сертифікації ISO 22000:2018
- проходження аудитів від різних структур
- проведення внутрішніх аудитів на підприємстві
- розгляд рекламацій
- контроль за станом здоров'я працівників
- організація медичних профілактичних оглядів
Завідувач виробництвом / технолог
ЗАТ НВАТ ТОВ "Соєва фабрика Агропрод" (виробництво соєвих продуктів харчування)
Промисловість та Виробництво
6 років 2 місяці
02.2011 - 04.2017
- організація роботи цеху
- контроль температурних режимів
- контроль санітарних вимог на виробництві
- розробка та затвердження рецептур для нових видів продукції
- облік робочого часу персоналу
- оформлення посвідчення про якість
- робота з нормативною документацією
Провідний інженер у відділі якості аналізу зерна та насіння
Українська лабораторія якості та безпеки АПК при НУБІП
АПК (Агропромисловий комплекс)
2 місяці
12.2010 - 02.2011
Лабораторні дослідження
Технолог
ЗАТ "Ковчег і Ко"
Промисловість та Виробництво
4 місяці
08.2010 - 12.2010
Продаж та впровадження інгредієнтів для м'ясної промисловості
Технолог
Дмитрівський цех продуктів харчування ТОВ "БІТ" (виробництво соєвих продуктів харчування)
Промисловість та Виробництво
2 роки 3 місяці
04.2008 - 07.2010
- організація роботи цеху
- контроль температурних режимів
- контроль санітарних вимог на виробництві
- розробка та затвердження рецептур для нових видів продукції
- облік робочого часу персоналу
- оформлення посвідчення про якість
- робота з нормативною документацією
Укладальник-пакувальник
ТОВ "М'ясний Альянс"
Промисловість та Виробництво
6 місяців
10.2007 - 04.2008
Лаборант серологічного відділу
Сумська обласна державна лабораторія ветеринарної медицини
Медицина та Охорона здоров'я
5 років 2 місяці
08.2002 - 10.2007
Лабораторні дослідження
Навчалась в 3 закладах
Сумський національний аграрний університет
Харчові технології / Технологія переробки, консервування та зберігання м'яса
Суми, 2006
Сумський національний аграрний університет
Харчові технології / бакалавр харчових технологій
Суми, 2005
Маловисторопський аграрний технікум
Ветеринарна медицина
Суми, 2002
Курси, тренінги, сертифікати
ДП "УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ". "Харчова безпека. Вимоги системи НАССР. Ризик - орієнтований менеджмент"
ТОВ "Онлайн-Медіа". "Менеджмент безпечності харчових продуктів. Принципи НАССР. Внутрішній аудит згідно з ISO 19011-2018"
ВГО "Українська спілка целіакії". "Стандарти безглютенового виробництва"
ДП "УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ". "Системи управління безпечністю харчових продуктів згідно з ISO 22000:2018. Внутрішні аудити".
Оксана Анатоліївна
Оксана Анатоліївна
Технолог харчового виробництва
Київ
Активно шукає роботу
повна зайнятість, неповна зайнятість
Характер роботи: віддалена робота
Оновлено 3 години тому