Працював в 1 компанії   8 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Шеф кухар

RADO, Готельно-ресторанний комплекс

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

7 місяців

09.2023 - 04.2024

Ключова інформація

  • Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
  • Управління інгредієнтами та сировиною для кулінарних страв
  • Розробка та впровадження кулінарних рецептів
  • Планування та організація роботи кухні
  • Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії
  • Розробка нових кулінарних страв та технологічних процесів
  • Дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні
  • Ведення документації та звітності про кулінарне виробництво

Навчався в 1 закладі

Житомирський кооперативний коледж бізнесу і права

Програмування К.Т

Житомир, 2008

Курси, тренінги, сертифікати

Мастершеф

Київ, 2023

Робота в стресовій ситуації, створення страв з різного виду продуктів. Медійність

Додаткова інформація

Водійське посвідчення

кат B C

Розробка меню для ресторанів

Розробляю меню для закладів громадського харчування.

Роман

Шеф кухар

Вінниця

45 000 грн.

35 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому