Работал в 1 компании   8 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Шеф кухар

RADO, Готельно-ресторанний комплекс

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

7 месяцев

09.2023 - 04.2024

Ключевая информация

  • Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
  • Управління інгредієнтами та сировиною для кулінарних страв
  • Розробка та впровадження кулінарних рецептів
  • Планування та організація роботи кухні
  • Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії
  • Розробка нових кулінарних страв та технологічних процесів
  • Дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні
  • Ведення документації та звітності про кулінарне виробництво

Учился в 1 заведении

Житомирський кооперативний коледж бізнесу і права

Програмування К.Т

Житомир, 2008

Курсы, тренинги, сертификаты

Мастершеф

Київ, 2023

Робота в стресовій ситуації, створення страв з різного виду продуктів. Медійність

Дополнительная информация

Водійське посвідчення

кат B C

Розробка меню для ресторанів

Розробляю меню для закладів громадського харчування.

Роман

Шеф кухар

Винница

45 000 грн.

35 лет

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад