Працювала в 1 компанії   3 роки 4 місяці

Промисловість та Виробництво

Начальник служби контролю якості

ПП "Деліція"

Промисловість та Виробництво

3 роки 3 місяці

06.2021 - до теперішнього часу

Ключова інформація

· Знання вимог IFS, ІSО 19011, ISO 22000, схеми сертифікації FSSC 22000, ISO 9001, HALAL, НАССР, VACCP, TACCP та основного законодавства України та ЄС в сфері якості та безпечності харчових продуктів.

· Проходження зовнішніх аудитів міжнародних сертифікаційних органів та інспекцій органами державного нагляду. Організація та проведення внутрішніх аудитів, також, за їх результатами розробка та перевірка коригувальних дій.

· Керування проектами.

· Практичний досвід в проведенні лабораторних досліджень.

· Розуміння основних технологічних процесів харчових виробництв.

· Користувач MS Office, 1С-Підриємство, Adobe Illustrator, AutoCAD (базовий).

· Відмінні управлінські, організаторські та комунікативні навичками.

Навчалась в 1 закладі

Національний університет харчових технологій

харчові технології та інженерія на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Київ, 2020

Юлія

Директор з якості

Київ

27 років

повна зайнятість

Оновлено 4 місяці тому