Працював в 1 компанії 2 роки 1 місяць
Торгівля роздрібна / Retail
Керівник ресторану
Махарашвілі, ФОП
Торгівля роздрібна / Retail
2 роки
05.2022 - 05.2024
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
• Мотивація, координація, контроль, персоналу
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
• Мотивація, координація, контроль, персоналу
Навчався в 1 закладі
Житомирський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Правознавство
Житомир, 2022
Крістіна
Крістіна
Керівник ресторану
Київ
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 16 годин тому