Працював в 1 компанії   2 роки 1 місяць

Торгівля роздрібна / Retail

Керівник ресторану

Махарашвілі, ФОП

Торгівля роздрібна / Retail

2 роки

05.2022 - 05.2024

• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
• Мотивація, координація, контроль, персоналу

Навчався в 1 закладі

Житомирський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету

Правознавство

Житомир, 2022

Крістіна

Керівник ресторану

Київ

20 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 16 годин тому