Працював в 3 компаніях   18 років

Будівництво, Освіта, Державний сектор

Начальник відділу кадрів

ТОВ "ОСНОВА-СОЛСИФ"

Будівництво

5 років 5 місяців

11.2018 - до теперішнього часу

Група компаній "ОСНОВА", Київ (Виробництво та будівництво) Ведення . організація та управління кадровим діловодством в повному обсязі в групі компаній "ОСНОВА"(загальний штат до 500 працівників).Робота HRа в повному обсязі. Проведення підбору кваліфікованих робітників , інженерно-технічних та офісних працівників на завод металоконструкцій та будівельні об'єкти та структурні підрозділи, що знаходилися в різних містах України. Робота з jobs сайтами, соціальними мережами. Підбір, адаптація, мотивація персоналу від кваліфікованих робітників (масовий набір) до інженерів та офісних працівників, організація навчання персоналу.Розробка посадових інструкцій та інших документів кадрового діловодства.Ведення військового обліку. Виконання інших організаційно-розпорядчих функцій.Ведення кадрового діловодства в 1С:7 та в 1С:8.

Начальник відділу освіти

РДА

Освіта

2 роки 4 місяці

05.2016 - 09.2018

06.05.2016—17.09.2018 рр. — начальник відділу освіти районної державної адміністрації Функціональні обов’язки: здійснював керівництво діяльністю відділу освіти та закладів освіти району ( в прямому підпорядкуванні перебувало в межах 100 працівників, в загальному підпорядкуванні до 800 працівників),організовував роботу по відбору та прийому на роботу працівників відділу освіти та директорів і педагогічних працівників закладів освіти ; проводив співбесіди з кандидатами на зайняття вакантних посад; організовував тестування, оцінювання працівників; проводив атестації працівників.організовував та проводив тендерні закупівлі, проводив переговори з представниками комерційних організацій, укладав договори на постачання товарів та послуг;

Головний спеціаліст

Районний військовий комісаріат

Державний сектор

10 років

04.2006 - 04.2016

Функціональні обов’язки: організовував та вів кадрову роботу комісаріату в повному обсязі(прийом, звільнення працівників та військовослужбовців, ведення кадрового діловодства, особових справ, табелювання, відпустки, накази по особовому складу і т.д.); проводив пошук та відбір працівників , професійне та психологічне тестування кандидатів на військову службу за контрактом(аналогічно підбору працівників) здійснював роботу по бронюванню військовозобов’язаних запасу; виконував інші обов’язки покладені на військові комісаріати відповідно до чинного законодавства; займався питаннями соціального забезпечення військовослужбовців та членів їх сімей.

Ключова інформація

- Досвід запровадження та вдосконалення HR-процесів на підприємстві;Підбір персоналу (напрямок-будівництво, виробництво, готельно-ресторанний бізнес, приватні заклади освіти) на підприємство з "нуля". Рекрутинг повного циклу. Від написання профілю вакансії, до проведення співбесід з кандидатами. Робота з jobs сайтами, соціальними мережами. Проведення масового підбору працівників робітничих професій, індивідуальний підбір інженерно-технічних ,офісних працівників, та топ-менеджерів .Організація підбору персоналу та ведення кадрового діловодства у відокремлених структурних підрозділах(дистанційно); Розробка та проведення системи адаптаційних заходів , виявлення причин плинності кадрів та участь у їх усуненні;Розробка КРІ під різні посади(виробництво); Участь у створенні системи заробітних плат та інших матеріальних винагород (матеріальна та нематеріальна мотивація);Організація навчання персоналу, в залежності від потреб компанії та вимог чинного законодавства, проведення атестацій працівників;Участь у розробці регламентів управлінської діяльності (бізнес-процесів) компанії;Кадрове діловодство в повному обсязі, ведення кадрового діловодства в 1С:7 та в 1С:8, автоматизація кадрових процесів, військовий облік;Виконання інших адміністративно-розпорядчих функцій спрямованих на розвиток HR-бренду .

Навчався в 1 закладі

УДПІ

природничий

Умань, 1995

Курси, тренінги, сертифікати

Реформування галузі освіти

Черкаси, 2018

Інноваційні підходи до управління системою освіти в Україні

Черкаси, 2018

Освіта в умовах децентралізації влади

Київ, 2017

Публічні закупівлі.Організація електронних торгів в системі PROZORRO

Умань, 2016

Віталій

Начальник відділу персоналу(кадрів)

Київ

50 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 10 годин тому