Працювала в 3 компаніях   13 років 3 місяці

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Керуючий готельно-ресторанним комплексом

TITA FAMILY HOUSE

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

4 місяці

01.2024 - 05.2024

Директор ресторану

FOG FACTORY- преміум сегмент, паназіатська кухня, бар, кальян, Київ

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

5 років 10 місяців

08.2017 - 06.2023

Досягнення : 1. створення позитивного іміджу, високої репутації закладу в ресторанному середовищі 2. збільшення виручки, оптимізація витрат 3. підвищення середнього чека 4. збільшення кількості постійних відвідувачів (80%) 5. мінімальна плинність кадрів ( 7%) 6. відкриття нового ресторану Fog Factory в Одесі з нуля. Посадові обов'язки: 1. фінансове планування діяльності ресторану : планування бюджету, прибуткової та витратної частини, контроль їх виконання. P&L звіт, ДДС звіт - їх аналіз, підсумки 2. організація поточного і перспективного планування діяльності підприємства 3. управління операційною діяльністю підприємства для забезпечення стабільної роботи 4. організація і контроль інженерно-технічної експлуатації підприємства 5. моніторинг тенденцій розвитку ресторанного бізнесу, конкурентів. Аналіз потреб в них підприємства, впровадження 6. аналіз собівартості /cost, ціноутворення, ABC аналіз, інжиніринг меню, розробка меню (сезонні , спец. пропозиції та оптимізація) в команді з шеф-кухарем, розробка барного меню в команді з шеф-барменом 7. встановлення правил роботи (стандарти компанії) для персоналу та контроль за їх виконанням. Створення корпоративної культури 8. розробка мотиваційних програм для персоналу, аналіз їх ефективності 9. навчання, розвиток персоналу (тренінги, майстер-класи, конференції, навчальні семінари, наставництво) 10. підтримка і контроль рівня сервісу (таємний покупець, бонус за відгук, чек- бек ) 11. планування, проведення маркетингової стратегії для просування ресторану (реклама, соцмережі, промокомпанії, акції, система лояльності, бонуси і т.д). Аналіз-підсумок їх ефективності 12. проведення і аналіз інвентаризацій 13. контроль за дотриманням правил громадського харчування (закон про захист прав споживачів, касова дисципліна, дотримання правил торгівлі, санітарні норми -система НАССР )

Директор ресторану

Якіторія - японська демократична кухня, Київ

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

6 років 9 місяців

06.2010 - 03.2017

Досягнення: 1. ресторан завжди виконував план та задачі, поставленні керівництвом холдінгу 2. заклад мав високі показники в мережі Якіторія : прибуткова частина, якість страв, напоїв, сервіс . 07.2010 - 04.2015 директор ресторану в мережі японських ресторанів Якіторія, Київ 04.2015 - 04.2017 директор ресторану Якіторі NEW, Київ . Посадові обов'язки: 1. управління роботою ресторану, колектив 45 чоловік 2. організація поточного і перспективного планування 3. планування буджету ( річний, квартальний) 4. забезпечення виконання планових показників, досягнення затверджених планів 5. організація і контроль за раціональним використанням матеріальних, трудових і грошових ресурсів 6. організація і контроль інженерно-технічної експлуатації закладу 7. оптимізація експлуатаційних витрат 8. забезпечення і контроль технологічних процесів 9. аналіз ефективності підприємства 10. організація і ведення звітності 11. забезпечення високої якості страв та напоїв, обслуговування відвідувачів, контроль дотримання стандартів Компанії 11. планування заходів по збільшенню середнього чека, мотивація персоналу 12. проведення і аналіз інвентаризацій 13. контроль за дотриманням правил громадського харчування (закон про захист прав споживачів, касова дисципліна, дотримання правил торгівлі, санітарні норми)

Ключова інформація

Ключові навички: 1. досвід роботи на керівній посаді директором ресторану -13 років 2. знання в управлінні рестораном 3. знання в управлінні фінансовими потоками закладу 4. проведення переговорів з держструктурами, партнерами 5. уміння залучити і утримати постійних відвідувачів (якість, сервіс, атмосфера гостинності, маркетингові заходи), що дозволило збільшити долю постійних відвідувачів до 80% 6. здатність швидко підлаштовуватися під тенденції, запити аудиторії 7. впровадження ефективних мотиваційних програм для персоналу, що вплинуло на ефективність продажів та збільшення середнього чека 8. ставити правильні цілі собі і команді, позитивний вплив - плинність кадрів мінімальна до 7% 9. багатозадачність, уміння вирішувати і вести одночасно декілька процесів, без збитку для результату 10. швидко адаптуюся до нестандартних ситуацій, приймаю рішення, несу за нього відповідальність, що сприяє до стабілізації ситуації і фінансового показника 11. маю досвід відкриття нового проєкту з нуля, 2019 рік- відкриття ресторану Fog Factory в Одесі

Навчалась в 1 закладі

Київський університет туризму, економіки і права

Факультет туризму, готельного і ресторанного бізнесу, менеджер - економіст

Київ, 2010

Володіє мовами

Японська

середній

Курси, тренінги, сертифікати

водіння

Київ, 2022

маю права, воджу машину

Інституті ресторанного бізнесу і сервісу (ВЦІ)

2010

Пройшла навчання по підвищенню кваліфікації в Інституті ресторанного бізнесу і сервісу (ВЦІ)  2010-2012 рік

Додаткова інформація

Особисті якості

1. уміння нести відповідальність за ухвалення рішень 2. стресостійкість, уміння вирішувати усі спірні питання з відвідувачем так, що він стає постійним відвідувачем закладу 3. самокритика і самоіронія в помірній кількості 4. менторство, забезпечую кар'єрне зростання для підлеглих 5. саморозвиток, шукаю нові ідеї, стежу за трендами в ресторанному бізнесі і маркетингу, знаходжу- дію 6. люблю свою роботу, вважаю, що ресторанний бізнес для фанатів

Олена Григорівна

Директор ресторану

Київ

40 000 грн.

46 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 тиждень тому