Працював в 11 компаніях   27 років 1 місяць

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Торгівля роздрібна / Retail, Будівництво, Транспорт та Логістика

Керівник відділу B2B продажів

ТОВ Black Stone, група компаній UGRAN, Київ. Продаж виробів з натурального каменю

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

3 роки 3 місяці

03.2021 - до теперішнього часу

Розвиток мережі партнерів (декілька сегментів за сферами діяльності) у Європі та США. Збільшення обсягів продажів. Утримання наявних клієнтів. Холодне листування (email, whatsapp, соц. мережі), холодні, теплі дзвінки, перемовини онлайн в Zoom і MS Teams. Супровід угоди від первинного узгодження продукції до постачання на склад партнера. Технічне консультування персоналу компаній-партнерів, узгодження властивостей каменю та обробки, допомога в організації логістики. Ведення акаунтів у соціальних мережах (LinkedIn, Xing, Instagram, Facebook). Написання статей за профільними темами. Участь у створенні змісту акцій і сейлів. Участь у створенні скриптів повідомлень для месенджерів і телефонних дзвінків, шаблонів листів, текстів, що продають, мовами партнерів.

ФОП

ФОП Селютін С.І., Київ. Продаж корпусних і м'яких меблів

Торгівля роздрібна / Retail

4 роки 4 місяці

03.2018 - 07.2022

Розширення бази клієнтів: визначення цільової аудиторії, пошук, аналіз і систематизація доступної інформації про потенційного клієнта, "холодні" дзвінки, переговори, подання комерційних пропозицій, укладення договорів. Ведення бази клієнтів. Підбір персоналу. Розширення бази постачальників: пошук, аналіз, "холодні" дзвінки, проведення переговорів, аналіз КП, отримання найкращих комерційних умов, укладення договорів. Ведення бухгалтерії: сплата податків, подання звітів з ЄСВ та податкових декларацій. Контакти з держорганами. Управління відносинами з клієнтами в CRM. Оформлення рахунків і видаткових накладних, контроль над дебіторською заборгованістю, бюджетування, планування закупівель. Створення дизайн-проектів, прорахунок кошторисів. Вирішення конфліктних ситуацій, рекламацій. Організація зовнішньої реклами, реклами в друкованих виданнях і соц. мережах.

Керівник відділу розвитку

Меблі-Дісконт, Київ. Продаж корпусних, м'яких меблів

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

2 роки 3 місяці

08.2015 - 11.2017

Продажі корпусних, м'яких меблів та ортопедичних матраців. Розвиток дилерської мережі по Києву та області. Розширення бази дилерів: визначення цільової аудиторії, пошук, аналіз, систематизація інформації про контрагента, "холодні" дзвінки, перемовини, подача комерційних пропозицій, укладення договорів. Ведення бази клієнтів. Розширення бази постачальників: пошук, аналіз, систематизація інформації про постачальника, "холодні" дзвінки, перемовини первинні, а також за участю керівника, укладення договорів. Супровід угод з дилерами, перемовини з ЛПР, участь у промо-заходах, проведення тренінгів з персоналом дилерів. Відрядження в регіони. Створення дилерської мережі.

Заступник директора з розвитку

ФОП Селютіна Н.М., Донецьк, гуртові продажі парфумів та косметики

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

8 років 11 місяців

07.2006 - 06.2015

Розвиток і підтримка клієнтської мережі. Ведення переговорів з постачальниками і покупцями. Оптимізація витрат (схеми оплат, логістика) підприємства. Контроль над дебіторською заборгованістю. Зростання товарного обороту. Співпраця з новими постачальниками.

Заступник директора

Європа-71, ТОВ, Донецьк, гуртові продажі металопрокату

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

2 роки

05.2013 - 05.2015

Організація функціонування підрозділу гуртового продажу металопрокату. Оптимізація угод шляхом отримання додаткових знижок від постачальників, а також через укладення прямих договорів з трейдерами першого ешелону і виробниками, оптимізацію логістики. Розширення бази постачальників і покупців: пошук, аналіз, систематизація інформації про контрагента, "холодні" дзвінки, переговори, подання комерційних пропозицій, укладення договорів. Збільшення обсягів продажів і рентабельності продажів.

Заступник директора

Грот-ТС, СК, Донецьк - Ялта, АР Крим, будівельно-оздоблювальні роботи

Будівництво

3 роки

11.2010 - 11.2013

Укладання договорів із замовниками. Оптимізація роботи з постачальниками, суміжниками, субпідрядниками через отримання найкращих цінових пропозицій, оптимізацію витрат, планування продажів, отримання об'єктних замовлень, що дають змогу скорочувати витрати на використання основних засобів і підбір персоналу. Контроль над витратами. Підготовка Актів виконаних робіт. Оптимізація взаємодії між компанією і замовником. Зниження внутрішніх витрат компанії.

Директор

Енран, ЗАТ (меблевий салон "Офісні меблі"), Донецьк, торгівля офісними меблями

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

3 роки 3 місяці

03.2003 - 06.2006

Організація торгового процесу, забезпечення зростання прибутковості підприємства, управління підприємством, проведення тренінгів та атестацій персоналу, переговори з представниками великих замовників, контроль над дотриманням фінансової дисципліни, взаємодія з органами виконавчої влади, планування розвитку підприємства на майбутні періоди, організація рекламних заходів, розвиток дилерської мережі та ін. Створення однієї з найкращих торгових організацій у своєму сегменті. Успішне проведення переговорів і угод з великими замовниками. Оптимізація організаційної структури штатного розкладу. Збільшення рівня заробітної плати персоналу. Виконання косметичного ремонту фасаду салону і прилеглої території.

Заступник генерального директора, генеральний директор

Будмакс, ТОВ, група компаній «Нік і Ко», Донецьк, гуртові, роздрібні продажі будівельно-оздоблювальними, електротехнічними матеріалами

Торгівля роздрібна / Retail

2 роки 3 місяці

11.2000 - 02.2003

Організація торгового процесу, контроль над дотриманням фінансової дисципліни, переговори зі стратегічними партнерами, взаємодія з органами виконавчої влади, планування розвитку підприємства на майбутні періоди. Організація рекламних заходів підприємства. Підбір кадрів. Керівництво службою охорони праці підприємства. Проведення переговорів з постачальниками. Створення оптимальної організаційної структури. Прибутковість підприємства.

Менеджер, заступник виконавчого директора

ІСД-авіа, авіакомпанія, Донецьк, забезпечення виконання чартерних авіарейсів

Транспорт та Логістика

1 рік 11 місяців

12.1998 - 11.2000

Планування авіарейсів, переговори з органами управління повітряним рухом України та інших країн. Контроль над матеріально-технічним забезпеченням і підготовкою повітряного судна. Контроль над проведенням технічного обслуговування і планових форм. Відрядження в міста СНД, пов'язані із зустріччю або супроводом VIP-пасажирів. Контроль над організацією обслуговування чартерних авіарейсів. Створення оптимальної технології обслуговування чартерних авіарейсів.

Регіональний менеджер

Альпекс, ТОВ, Донецьк, гуртові продажі парфумів та косметики

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

8 місяців

04.1998 - 12.1998

Забезпечення продажів косметики компанії Arval (Швейцарія). Розвиток торговельної мережі в містах Київ, Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Донецьк, Сімферополь. Пошук нових клієнтів, утримання наявних клієнтів. Складання замовлень. Логістика. Переговори з постачальником. Проведення рекламних заходів. Участь у виставках. Регулярні відрядження в регіони. Створення бази регіональних клієнтів. Створення торговельної мережі у вищевказаних містах (близько 50 торгових підприємств).

Регіональний менеджер

ВВ, СП, Донецьк, Київ, гуртові продажі парфумів та косметики

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік

03.1997 - 03.1998

Забезпечення продажів продукції європейських виробників. Обслуговування найбільших косметичних магазинів. Складання замовлень, відправлення їх до центрального офісу, отримання товару, доставка клієнтам. Утримання в справному технічному стані службового автомобіля. Доведення рівня щомісячних продажів до 1-го місця серед представництв по Україні.

Ключова інформація

  • ділове листування
  • планування етапів віконання завдань
  • систематичність
  • організованість
  • уважність до дрібниць
  • пунктуальність

Навчався в 2 закладах

Державний вищий навчальний заклад "Донецький національний технічний університет"

електромеханічний факультет, інженер-механік/машинобудівник

Донецьк, Україна, 1998

Державний вищий навчальний заклад "Донецький національний технічний університет"

факультет суспільних професій, референт-перекладач (англійська мова)

Донецьк, Україна, 1997

Володіє мовами

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

тренінг "Формація лідера"

Київ, Україна, 2002

Бізнес-Майстер (тренер Костянтин Бордунос), тренінг "Формація лідера"

Додаткова інформація

Компьютерные навыки

просунутий користувач ПК:

  • MS Office,
  • Google-docs,
  • Zoho Office Suite,
  • MS Teams,
  • Про100,
  • УкрСклад,
  • 1С.Підприємство 8.3.

Водительское удостоверение

  • категорія В, досвід 30 років

Увлечения и интересы

  • дизайн, проєктування
  • фото-, відеомонтаж
  • штучний інтелект
  • кіно

Личные качества

  • комунікабельність
  • адаптивність
  • легка здатність до навчання
  • високі аналітичні здібності

Цель

Розглядаю вакансії:

  • менеджера з продажів, з закупівель
  • консультанта
  • заступника керівника
  • помічника керівника

Напрямки бізнесу:

  • клієнтська підтримка
  • продажі B2B, B2C
  • закупівлі
  • технічне консультування
  • сфера послуг

Сергей

Менеджер по роботі з клієнтами

Київ

30 000 грн.

49 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: позмінна робота, віддалена робота, гібридна, стажування / практика, в офісі/на місці

Оновлено 1 тиждень тому