Працювала в 1 компанії   6 років 7 місяців

Банки

Експерт з продажу

КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК

Банки

6 років 6 місяців

09.2017 - 03.2024

Проведення презентацій потенційним партнерам, введення переговорів на залучення клієнтів (юридичних осіб та фізичних осіб підприємців) з подальшим їх супроводженням: відкриття поточних рахунків в національній та іноземній валютах та здійснення розрахунково-касового обслуговування. Оперативне вирішення проблемних питань, що виникають у клієнтів в процесі обслуговування. Оформлення депозитних ліній, зарплатних проектів, первинний валютний контроль зовнішньо-економічних контрактів, здійснення заходів первинного фінансового моніторингу згідно з вимогами чинного законодавства в межах своїх повноважень.
Досягнення:
Обсяг моїх залучень за 2023 рік перевищив більше ніж на 30 %, в порівнянні з 2022 роком всього по відділу залучення юридичних осіб. Повернула на обслуговування групу компаній, що здійснюють поставки промислового електрообладнання, засобів індивідуального захисту тощо. На час відпустки керівника виконувала його обов’язки та контролювала виконання операційного плану відділення. Навчання нових співробітників, як свого так і інших відділень, та подальше надання допомоги в роботі і консультацій.

Ключова інформація

Впевнений користувач ПК
Володіння програмами: Знання пакету Microsoft Office, ODB, ПК iOPday, ISCard.
Маю водійські права категорії «В».

Навчалась в 1 закладі

Державний вищий навчальний заклад "Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана"

фінанси

Київ, 2003

Додаткова інформація

персональні дані

Виховую дітей: син (17 років), дочка (13 років)

Цілі в кар'єрі:

Працюю в банківській сфері вже 20 років. У своїй роботі завжди думаю про результат та стовідсоткове його виконання. В пошуку посади, яка кине мені виклик і дозволить використовувати багаторічний досвід з можливістю професійного зростання.

Особистісні якості і додаткова інформація

Добре працюю в команді для досягнення спільних результатів; легко знаходжу спільну мову з клієнтами і колегами; ефективно працюю в умовах багатозадачності та зібрана в критичних ситуаціях.

Попереднє місце роботи ПАТ «КБ «ХРЕЩАТИК» Оболонське відділення м.Київ

16.08.2010р. - 05.08.2016р. - Головний бухгалтер – начальник відділу супроводження та контролю операцій. 11.06.2008 р. - 16.08.2010р. - Заступник головного бухгалтера. 19.03.2003р. - 11.06.2008р. - економіст, економіст 1-ї категорії, головний економіст. До одержання підвищення в посаді Заступника головного бухгалтера, виконувала функції універсального працівника (відкриття, закриття поточних, вкладних, карткових рахунків юридичних та фізичних осіб в національній, іноземній валютах, РКО по них, контроль за використанням коштів по цим рахункам; здійснення операцій по наданню в оренду індивідуальних сейфів), ведення банківських документів. На посаді Заступника головного бухгалтера виконувала бухгалтерське оформлення операцій по інкасації; контроль повноти та своєчасність надходження комісійних доходів по відділенні; оформлення бухгалтерського обліку операцій по завантаженню та розвантаженню готівкою банкоматів, що закріплені були за відділенням; здійснення бухгалтерського оформлення операцій по зарахуванню заробітної плати, формування файлів-поповнення для подальшого зарахування коштів на карткові рахунки; контроль касових проводок, відкриття та закриття грошового сховищам відділення. На посаді Головний бухгалтер – начальник відділу супроводження та контролю операцій здійснювала організацію роботи відділення, контроль за виконанням посадових інструкцій працівниками; проведення перевірок по відділенню та контроль за проведеними заходами по виправленню допущених недоліків. Виконувала операцій по накладання та зняття арешту на кошти, що обліковуються на рахунках клієнтів згідно постанови державного виконавця; проводила операції з примусового списання коштів з рахунків клієнтів відповідно до нормативно – правових актів НБУ; Досягнення: Досягнула своїх цілей, поставлених перед собою: отримала різносторонній досвід та підвищення посад від звичайного менеджера до начальника відділу.

загальний стаж

20 років

Ірина

Куратор

Київ

42 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 годину тому