Працював в 9 компаніях 19 років 10 місяців
Промисловість та Виробництво, FMCG
Генеральний директор
Світ Ласощів
Промисловість та Виробництво
3 роки
09.2021 - 09.2024
- Управління адміністративно-господарської, виробничої, комерційної та фінансово-економічної діяльності підприємства;
- Дотримання термінів виконання всіх видів робіт;
- підбір персоналу;
- Організація роботи та ефективна взаємодія всіх структурних підрозділів;
- Організація навчання та підвищення виробничої кваліфікації фахівців;
- переговори та укладання контрактів із постачальниками сировини та енергоресурсів;
- Бюджетування, ведення управлінського обліку;
- участь у сертифікації підприємства та продукту;
- участь у розробці та виконанні планів реконструкції виробничих потужностей.
- Аналіз фінансово-господарської діяльності підприємства
- розподіл фінансових ресурсів та управління ліквідністю компанії;
- Визначення стратегічних і тактичних завдань з розвитку компанії та її підрозділів;
- узгодження проектів із власниками та надання необхідних консультацій;
- розробка інноваційних продуктів та впровадження в лінійку нових продуктів
- Створення мотиваційної стратегії;
- Контроль виконання поставлених завдань перед відділами компанії
Генеральний директор виробництва
Crafers, Узбекистан
Промисловість та Виробництво
1 рік 11 місяців
10.2019 - 09.2021
Керівництво всіма службами, зайнятими на виробництві - Інженерна служба, Технологічна служба, R&D технологи (розробка продукції), Відділ обліку та аудиту, постачання, охорона праці пожежної безпеки, медпункт і т.д.
Розробка та запуск нового бренду – понад 70 SKU.
Розробка 2021г Нового Бренду (Luxe - Формата) - 50-ти SKU.
Запуск ділянки ручних цукерок.
Навчання персоналу, розвиток персоналу. HR-менеджмент – розвиток персоналу, мотивування, навчання, Грейдовані персоналу, проведення (документальний супровід) – атестація всього виробничого персоналу.
Роботи з оптимізація виробничих ліній та ділянок. Підвищення продуктивність, зменшення Витрат на виробництво, роботи зі зменшення Втрат на виробництві.
Оптимізація персоналу з виробництва.Нормування технологічного процесу.
Впровадження системи НААСР, ISO 9001/ISO 22000. Розробка основних принципів НААСР, ISO 9001/ISO 22000. Навчання персоналу.
Власний винахід - "Заявка на патент від 17.02.2021р" Узбекистан "Виготовлення Глазованих м'яких цукерок типу вершкове поліно з наповненням усередині м'якої карамеллю, суфле або желе." Робоча назва "Zlato"
Головний технолог кондитерського виробництва
ТОВ "Бісквітний комплекс" РОШЕН "
Промисловість та Виробництво
1 рік 4 місяці
05.2018 - 09.2019
Розробка "ПРОЕКТУ Кондитерської фабрики" з "нуля", розвиток, запуск та технологічний супровід кондитерських продуктів та виробництва.
Установка учетної системи. Організація Відділів - Відділ Головного технолога, Відділ Планування, Виробничий відділ, Охорона праці а т.д.
Фахівець шоколадного та бісквітного направлення.
- розробка родукту.
- підбір обладнання.
- розрахунок потужності обладнання локально та лінії в цілому по продуктивності.
- виготовлення тестових зразків. Проведення дегустацій.
- розробка технології та нормування параметрів.
- розрахунок собівартості.
- підбір та навчання персоналу.
- нормування праці.
- запуск цехових лабораторій, підбір обладнання. Розробка методик вимірювання.
- стандартизація
В.о. Головного технолога
ПрАТ "ВКФ 2" Рошен
Промисловість та Виробництво
7 місяців
10.2017 - 05.2018
Повний функціонал Головного технолога – розробка продукту, розробка рецептури, вибір обладнання. Навчання нових технологій. Нові методи ведення виробництва.
Використання світових практик в організації та покращенні Управління виробництвом:
- Ощадливе виробництво,
- 5S (Сортування, дотримання порядку, чистота, стандартизація, вдосконалення.
- Швидка переналагодження.
В.о. Головного технолога
ПрАТ "ВКФ2" Рошен
Промисловість та Виробництво
9 місяців
01.2017 - 10.2017
Розробка з "нуля" продукту, розвиток запуск та технологічний супровід кондитерського виробництва.
Фахівець шоколадного та бісквітного напряму.
Повний функціонал Головного технолога – розробка продукту, розробка рецептури, вибір обладнання. Розрахунок потужностей устаткування локально, і навіть лінії загалом. Розробка та впровадження технології.
Підбір та навчання персоналу.
Проведення дегустацій, створення фокусу груп.
Розрахунок собівартості товару. Нормування технологічних властивостей.
Контроль цехових лабораторій, обладнання. Контроль вхідної сировини та матеріалів.
Провідний Інженер-тенолог з розробки шоколадної продукції
Кондитерская корпорация «РОШЕН»
FMCG
4 роки 7 місяців
06.2012 - 01.2017
- Розробка продукту.
- Розробка технології
- Розробка обладнання
- Компонування обладнання на виробництві.
- Компонування виробничих ліній.
- Запуск лінії виробництва.
- Технологічний супровід.
Власний винахід – «База патентів України» 26.10.2015р «Спосіб виготовлення шоколадних цукерок у вигляді вишні з хвостиком» Робоча назва «femme sophistiquee»
Майстер - змінний керівник виробництва
ПрАт "ККФ" Рошен
Промисловість та Виробництво
6 років
06.2006 - 06.2012
Організація роботи у виробничому цеху.
Управління всіма підрозділами у цеху та на ділянках.
Координування дій робітників, бригад та відділень (лабораторія, склад тощо).
Ведення облікової документації та звітності.
Ведення обліку робочого часу, погодинна та відрядна оплата праці.
Інженер технолог
ПрАТ "ККФ" Рошен
Промисловість та Виробництво
1 рік
06.2005 - 06.2006
Контроль та оперативний супровід технології шоколадного виробництва
Лаборант
ПрАТ "ККФ" Рошен
Промисловість та Виробництво
6 місяців
12.2004 - 06.2005
Контроль основних якісних показників при виробництві шоколадної продукції
Ключова інформація
Швидке прийняття рішення, Орієнтир на результат, Самостійність, Творче мислення
Навчався в 4 закладах
ZDS Німецька школа кондитерського виробництва (Германія) Бісквітне виробництво
Solingen, 2018
ZDS Німецька школа кондитерського виробництва (Германія) Шоколадне виробництво
Solingen, 2013
Приватне акціонерне товариство "Вищий навчальний заклад "Міжрегіональна Академія управління персоналом"
управління персоналом та економіка праці
Київ, 2008
Уманський національний університет садівництва
Технологія зберігання та переробки плодів та овочів
Умань, 2004
Курси, тренінги, сертифікати
ТОП Менеджмент
Ефективне управління, налагодження дієвих бізнес процесів...
Сертифікат ISO 22000
Сертифікат ISO 9001
Олесь
Олесь
Головний виконавчий директор, Консалтинг
Київ
Активно шукає роботу
повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота
Характер роботи: віддалена робота, стажування / практика
Оновлено 7 годин тому