Працював в 7 компаніях   10 років 6 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Су-шеф

Vero Vero

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

6 місяців

05.2024 - до теперішнього часу

  • контроль приготування гарячих страв за затвердженим меню;
  • організація та контроль робочої зміни;
  • контроль якості продуктів, організація робочого місця;
  • розробка меню та приготування сезонних страв.

Су-шеф

Vino e Cucina, Ресторан

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 7 місяців

09.2022 - 04.2024

  • контроль приготування гарячих страв за затвердженим меню;
  • організація та контроль робочої зміни;
  • контроль якості продуктів, організація робочого місця;
  • розробка меню та приготування сезонних страв.

Шеф-кухар

Кафе-ресторан «Матільда»

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

4 місяці

04.2022 - 08.2022

  • контроль дотримання рецептури та якості приготованих страв;
  • управління колективом кухарів;
  • ведення звітності.

Су-шеф

Ресторан «Авалон»

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 11 місяців

03.2020 - 02.2022

  • контроль дотримання рецептури та якості приготованих страв.

Кухар гарячого процесу

Ресторан української кухні «Канапа»

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

6 місяців

09.2019 - 03.2020

  • приготування страв відповідно до технологічних карт.

Кухар гарячого процесу, з 2019 р. — Су-шеф

Ресторан «Єгерзунд», Sky Mall

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 4 місяці

05.2017 - 09.2019

  • приготування гарячих страв за затвердженим меню;
  • викладка та контроль морепродуктів на вітрині;
  • контроль якості продуктів, організація робочого місця;
  • дотримання санітарних норм.
  • 2019 р. — підвищення до посади су-шеф
  • розробка меню, технологічних і калькуляційних карт;
  • контроль дотримання рецептури та якості приготованих страв;
  • управління колективом кухарів; ведення звітності.

Кухар

Ресторан «СушиЯ»

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 11 місяців

06.2014 - 05.2017

  • приготування страв відповідно до встановленого меню та технологічних карт;
  • оформлення та видача страв, приготування заготівель;
  • дотримання санітарних норм і підтримання робочого місця у чистоті.

Ключова інформація

Готовність брати на себе відповідальність, організованість і оперативність в прийнятті рішень. Для мене важлива команда на роботі, клімат і чесність всередині колективу.

Навчався в 1 закладі

Донбаський державний технічний університет

Гірничий інженер

Алчевськ, 2012

Курси, тренінги, сертифікати

«Майстер Шеф»

Київ, 2017

Участь у Чемпіонаті кухарів 2017 року на базі кухні «Майстер Шеф» — переможне друге місце.

Олег

Су шеф

Київ

50 000 грн.

33 роки

повна зайнятість

Оновлено 15 годин тому