Працював в 7 компаніях 10 років 6 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Су-шеф
Vero Vero
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
6 місяців
05.2024 - до теперішнього часу
- контроль приготування гарячих страв за затвердженим меню;
- організація та контроль робочої зміни;
- контроль якості продуктів, організація робочого місця;
- розробка меню та приготування сезонних страв.
Су-шеф
Vino e Cucina, Ресторан
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 7 місяців
09.2022 - 04.2024
- контроль приготування гарячих страв за затвердженим меню;
- організація та контроль робочої зміни;
- контроль якості продуктів, організація робочого місця;
- розробка меню та приготування сезонних страв.
Шеф-кухар
Кафе-ресторан «Матільда»
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
4 місяці
04.2022 - 08.2022
- контроль дотримання рецептури та якості приготованих страв;
- управління колективом кухарів;
- ведення звітності.
Су-шеф
Ресторан «Авалон»
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 11 місяців
03.2020 - 02.2022
- контроль дотримання рецептури та якості приготованих страв.
Кухар гарячого процесу
Ресторан української кухні «Канапа»
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
6 місяців
09.2019 - 03.2020
- приготування страв відповідно до технологічних карт.
Кухар гарячого процесу, з 2019 р. — Су-шеф
Ресторан «Єгерзунд», Sky Mall
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 4 місяці
05.2017 - 09.2019
- приготування гарячих страв за затвердженим меню;
- викладка та контроль морепродуктів на вітрині;
- контроль якості продуктів, організація робочого місця;
- дотримання санітарних норм.
- 2019 р. — підвищення до посади су-шеф
- розробка меню, технологічних і калькуляційних карт;
- контроль дотримання рецептури та якості приготованих страв;
- управління колективом кухарів; ведення звітності.
Кухар
Ресторан «СушиЯ»
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 11 місяців
06.2014 - 05.2017
- приготування страв відповідно до встановленого меню та технологічних карт;
- оформлення та видача страв, приготування заготівель;
- дотримання санітарних норм і підтримання робочого місця у чистоті.
Ключова інформація
Готовність брати на себе відповідальність, організованість і оперативність в прийнятті рішень. Для мене важлива команда на роботі, клімат і чесність всередині колективу.
Навчався в 1 закладі
Донбаський державний технічний університет
Гірничий інженер
Алчевськ, 2012
Курси, тренінги, сертифікати
«Майстер Шеф»
Участь у Чемпіонаті кухарів 2017 року на базі кухні «Майстер Шеф» — переможне друге місце.
Олег
Олег
Су шеф
Київ
повна зайнятість
Оновлено 15 годин тому