Работал в 7 компаниях   10 лет 6 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Су-шеф

Vero Vero

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

6 месяцев

05.2024 - по настоящее время

  • контроль приготування гарячих страв за затвердженим меню;
  • організація та контроль робочої зміни;
  • контроль якості продуктів, організація робочого місця;
  • розробка меню та приготування сезонних страв.

Су-шеф

Vino e Cucina, Ресторан

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 7 месяцев

09.2022 - 04.2024

  • контроль приготування гарячих страв за затвердженим меню;
  • організація та контроль робочої зміни;
  • контроль якості продуктів, організація робочого місця;
  • розробка меню та приготування сезонних страв.

Шеф-кухар

Кафе-ресторан «Матільда»

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 месяца

04.2022 - 08.2022

  • контроль дотримання рецептури та якості приготованих страв;
  • управління колективом кухарів;
  • ведення звітності.

Су-шеф

Ресторан «Авалон»

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 11 месяцев

03.2020 - 02.2022

  • контроль дотримання рецептури та якості приготованих страв.

Кухар гарячого процесу

Ресторан української кухні «Канапа»

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

6 месяцев

09.2019 - 03.2020

  • приготування страв відповідно до технологічних карт.

Кухар гарячого процесу, з 2019 р. — Су-шеф

Ресторан «Єгерзунд», Sky Mall

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 4 месяца

05.2017 - 09.2019

  • приготування гарячих страв за затвердженим меню;
  • викладка та контроль морепродуктів на вітрині;
  • контроль якості продуктів, організація робочого місця;
  • дотримання санітарних норм.
  • 2019 р. — підвищення до посади су-шеф
  • розробка меню, технологічних і калькуляційних карт;
  • контроль дотримання рецептури та якості приготованих страв;
  • управління колективом кухарів; ведення звітності.

Кухар

Ресторан «СушиЯ»

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 11 месяцев

06.2014 - 05.2017

  • приготування страв відповідно до встановленого меню та технологічних карт;
  • оформлення та видача страв, приготування заготівель;
  • дотримання санітарних норм і підтримання робочого місця у чистоті.

Ключевая информация

Готовність брати на себе відповідальність, організованість і оперативність в прийнятті рішень. Для мене важлива команда на роботі, клімат і чесність всередині колективу.

Учился в 1 заведении

Донбаський державний технічний університет

Гірничий інженер

Алчевськ, 2012

Курсы, тренинги, сертификаты

«Майстер Шеф»

Київ, 2017

Участь у Чемпіонаті кухарів 2017 року на базі кухні «Майстер Шеф» — переможне друге місце.

Олег

Су шеф

Киев

50 000 грн.

33 года

полная занятость

Обновлено 17 часов назад