Працювала в 5 компаніях 24 роки 7 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Співзасновниця; CEO
Фуд Груп
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
7 років 10 місяців
10.2013 - 08.2021
Головні досягнення:
- Зростання компанії від Delish cafe у Бізнес-центрі – ресторан Patison – кейтерингова компанія Yes!Catering
- Розробка та впровадження стратегій розвитку компанії;
- Управління відносинами із клієнтами;
- Створення унікального конкурентного продукту – арт-фуд колекцій для клієнтів люкс-сегменту;
- ...
Директор розважального комплексу
Carte Blanche / Arena Entertainment
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 10 місяців
11.2011 - 09.2013
~Успішна реорганізація підприємства та інтеграція нової корпоративної культури;
~Управління загальною діяльністю та ресурсами організації;
~Координація роботи всіх відділів;
~......
Директор ресторану
Carte Blanche / р-н Touch Cafe
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 6 місяців
05.2009 - 11.2011
Відкриття ресторану:
- Збереження ключових співробітників та створення сильної команди для нового ресторану;
- Створення унікального меню;
- Збереження здорової робочої атмосфери у колективі та розвиток корпоративної культури;
.....
Директор ресторану - нічного клубу
Carte Blanche / р-н Decadence House
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 років 1 місяць
04.2004 - 05.2009
Відкриття унікального в Україні закладу – ресторану-нічного клубу Люкс сегменту, що вплинув на культуру розваг міста:
- набір співробітників на позицію "офіціант" без попереднього досвіду, навчання та створення сервісу нового рівня;
- створення сильної команди та здорової робочої атмосфери;
- створення та дотримання корпоративної культури та цінностей;
- організація та контроль роботи підрозділів;
......
Директор ресторану
Carte Blanche / р-н CONCORDE
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
7 років 1 місяць
02.1997 - 03.2004
Професійне зростання від технолога-бухгалтера калькулятора до директора ресторану.
Ключова інформація
Створення команд;
Управління колективом;
Організаційні навички;
Комунікація з клієнтом та продаж послуг;
Створення унікального продукту та його презентація;
Естетичне оформлення;
Декорування;
Навчалась в 1 закладі
Київський національний торговельно-економічний університет
Технологія харчування
Київ, 1994
Володіє мовами
Англійська
середній
Курси, тренінги, сертифікати
Курс «Профессия. Стилист посудных гардеробов» Светланы Сабри
Стилістика сервірування столу;
Правила сервірування столу та столовий етикет;
Колористика;
Повна комплектація посудом приватних будинків та бізнес-проєктів;
...
Гештальт - терапевтичне навчання
Навчаюся на 2 рівні, набуваю навичок психотерапії в гештальт-методі
Курс Школы Малого и Среднего Предпринимательства МСП В.Хмельницкого;
OLOS академия
Постійно навчаюся протягом 8 років з 2016 – 2024.
Бізнес-психологія; особиста ефективність; Здорове мистецтво.
Додаткова інформація
Особисті якості
Сервісність
Відповідальність
Людяність
Щирість
Фокусування одночасно на результаті та на процесі
Вміння розставляти пріоритети
Лідерські якості
Естетично та гастрономічно розвинутий смак
Вміння створювати креативні ідеї щодо концепцій меню, фуд-дизайну, сервірування та декорування столу;
Вивчаю Мистецтво, Вінтажний посуд;
Останні 2,5 роки жила в Італії. Є досвід роботи у ресторанах Італії високого рівня;
Вікторія Вікторівна
Вікторія Вікторівна
Адміністратор ресторану
Київ
Активно шукає роботу
неповна зайнятість
Характер роботи: позмінна робота
Оновлено 3 дні тому