Работал в 6 компаниях   5 лет 10 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Медицина и Здравоохранение, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

Администратор гостиницы

Отель Нивки

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 3 месяца

03.2023 - по настоящее время

Робота в бізнес готелі, загальна кількість номерів: 109, та 4 конференц зали. Зустріч, реєстрація, поселення/виселення гостей, презентація конференц-залів, робота з документами та звітністю, вміння працювати з оргтехнікою, розрахунок гостей згідно з правилами обслуговування. Робота з готельною програмою SERVIO. Ведення звітності роботи адміністратора, контроль роботи покоївок. Знання касової дисципліни. Вміння вирішити будь які спірні питання та конфліктні ситуації. Впевнений користувач ПК та офісних програм Microsoft Office. Знання ділового етикету, та стандартів обслуговування. Привітність, комунікативність, стресостійкість.

Адміністратор

Інститут нейроімунологіі та імунотерапіі, ТОВ

Медицина и Здравоохранение

5 месяцев

10.2022 - 03.2023

Надання інформованої консультації щодо послуг клініки (по телефону та при особистому спілкуванні). Запис на консультації, відповіді на запитання з приводу специфіки роботи клініки, телефонний супровід постійних пацієнтів. Турботливе відношення до дітей-пацієнтів та їх батьків, а також до пацієнтів з вадами. Вирішення нагальних питань пацієнтів. Прорахунок і складання планів лікування, обстежень, досліджень. Зустріч пацієнта в клініці, оформлення первинної медичної документації, внесення пацієнта до бази даних. Ведення бази даних в програмі MedExpert. Ведення касової дисципліни(розрахунки за послуги, складання актів та документів про оплату, звітність) Підтримання доброзичливої та позитивної атмосфери в клініці.

Адміністратор

DODO Hotel&Spa

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 8 месяцев

01.2021 - 09.2022

Зустріч, реєстрація, поселення/виселення гостей, презентація конференц-залу, спа-центру, робота з документами та звітністю, вміння працювати з оргтехнікою, розрахунок гостей згідно з правилами обслуговування. Ведення звітності роботи адміністратора, контроль роботи покоївок та персоналу. Налагодження роботи готельного комплексу (конференц-зал, спа-зона, ресторан) Знання касової дисципліни. Вміння вирішити будь які спірні питання та конфліктні ситуації. Впевнений користувач ПК та офісних програм Microsoft Office. Знання ділового етикету, та стандартів обслуговування. Привітність, комунікативність, стресостійкість.

Бариста-адміністратор

CoffeNota

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 5 месяцев

07.2019 - 12.2021

Обслуговування гостей кафе, приготування напоїв, ведення та навчання нових кадрів. Вміння організувати безперебійну роботу всіх точок міста. Ведення звітності, (1C;) складання графіків, підтримання чистоти в залі, комунікація з гостями та вирішення конфліктних ситуацій.

Логістичний оператор

LPP S.A.

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

6 месяцев

04.2019 - 10.2019

Администратор гостиницы

КП Готельний комплекс Україна

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

5 месяцев

03.2018 - 08.2018

Ключевая информация

Впевнений користувач ПК та офісних програм Microsoft Office. Знання ділового етикету, та стандартів обслуговування. Робота з касою, зустріч і супровід гостей. Допомога у вирішенні різного типу питань. Багатозадачність. (не боюся виходити за рамки обов’язків, якщо це необхідно) Високі організаційні навички. Привітність, комунікативність, стресостійкість.

Учился в 1 заведении

ДНЗ «Центр сфери обслуговування»

Адміністратор / Агент з організації туризму

Житомир, 2018

Владеет языками

Английский

средний

Польский

средний

Русский

свободно

Украинский

родной

Кирило Володимирович

Адміністратор

Киев

20 000 грн.

26 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 3 дня назад