Працював в 3 компаніях   5 років 3 місяці

Промисловість та Виробництво, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Завідувач виробництвом

ТОВ ФУД РЕФОРМ

Промисловість та Виробництво

1 рік

10.2023 - 10.2024

• Керівництво цехами та підрозділами

• Контроль виробничих процесів;

• Розробка планів та календарних графіків випуску продукції, їх коригування за потреби;

• Керівництво роботою регулювання ходу виробництва, забезпечення ритмічного випуску продукції відповідно до встановлених завдань, контроль рецептур, норм виходів;

• Щоденний оперативний облік виконання добових завдань випуску готової продукції за кількістю та асортиментом;

• Розробка заходів щодо підвищення продуктивності праці та ефективного використання виробничих потужностей.

Компанія з нуля потребувала запуску відділу хлібобулочних виробів, напрацювання асортименту та організації процесу роботи. Тому, по-етапно, був вибудований процес мною на рівні зав.виробництва та сумісно була проведена робота над сегментом продукції як технолога.

З розширенням діяльності і відкриттям торгової точки додавались обов?язки:

- навчання людей без будь якого досвіду для пекарського відділу, та також операторів відділу

- розробка кондитерських виробів( мафіни, печиво, здобні)

- додався відділ напівфабрикатів ( пельмені, вареники), над розробкою продукції і її удосконаленням була суміжна співпраця з технологом напівфабрикатів

- займався підбіром обладнання для всього хлібопекарського цеху та відділу напівфабрикатів

-додатково суміжно з основаними обов?язками розробляв пропозиції для розширення сегменту товарів

Начальник цеху, технолог, завідуючий виробництвом

ТОВ Профудс сервіс

Промисловість та Виробництво

4 роки 1 місяць

07.2019 - 08.2023

1) На посаді технолога та начальника цеха хлібобулочних виробів виконував такі обов’язки як: контроль за дотриманням послідовності операцій під час приготування продуктів; контроль ефективності організації праці задіяного персоналу; оперативне вирішення виробничих проблем, що виникали; розробка тех.карт; вдосконалення продукту підприємтва; застосування сучасних технологій та сировини в розробці продукту; розробка нових позицій на продажу.

2) На посаді завідуючого виконував наступні обов’язки: контроль якості продукції (вхідної та вихідної); організовув облік, складав і своєчасне надавав звітність виробничої діяльності; контролював правильну та безпечну експлуатацію технологічного устаткування; забезпечував належну організацію праці робітників на робочих місцях; організовував своєчасне постачання підприємства продовольчими товарами та матеріальними ресурсами; координував роботу цехів.
З навичок освоїв програмне забезпечення 1С. Також мав можливіть приміняти нові технології щодо виробництва продукту.

Технолог кондитерського виробництва

Tisto

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

6 місяців

09.2022 - 03.2023

Основним обов?язком було розробка меню кондитерських виробів, їх декорування та вітринний вигляд

Запуск та контроль в процесі роботи закладу

Навчання та підбір персоналу для пекарського цеху

Навчався в 2 закладах

Київський національний торговельно-економічний університет

Харчові технології

Київ, 2021

Київський національний торговельно-економічний університет

Харчові технології

Київ, 2020

Дмитро

Завідувач виробництвом, Технолог харчового виробництва

Київ

25 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 6 днів тому