Працював в 3 компаніях 5 років 3 місяці
Промисловість та Виробництво, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Завідувач виробництвом
ТОВ ФУД РЕФОРМ
Промисловість та Виробництво
1 рік
10.2023 - 10.2024
• Керівництво цехами та підрозділами
• Контроль виробничих процесів;
• Розробка планів та календарних графіків випуску продукції, їх коригування за потреби;
• Керівництво роботою регулювання ходу виробництва, забезпечення ритмічного випуску продукції відповідно до встановлених завдань, контроль рецептур, норм виходів;
• Щоденний оперативний облік виконання добових завдань випуску готової продукції за кількістю та асортиментом;
• Розробка заходів щодо підвищення продуктивності праці та ефективного використання виробничих потужностей.
Компанія з нуля потребувала запуску відділу хлібобулочних виробів, напрацювання асортименту та організації процесу роботи. Тому, по-етапно, був вибудований процес мною на рівні зав.виробництва та сумісно була проведена робота над сегментом продукції як технолога.
З розширенням діяльності і відкриттям торгової точки додавались обов?язки:
- навчання людей без будь якого досвіду для пекарського відділу, та також операторів відділу- розробка кондитерських виробів( мафіни, печиво, здобні)
- додався відділ напівфабрикатів ( пельмені, вареники), над розробкою продукції і її удосконаленням була суміжна співпраця з технологом напівфабрикатів
- займався підбіром обладнання для всього хлібопекарського цеху та відділу напівфабрикатів
-додатково суміжно з основаними обов?язками розробляв пропозиції для розширення сегменту товарів
Начальник цеху, технолог, завідуючий виробництвом
ТОВ Профудс сервіс
Промисловість та Виробництво
4 роки 1 місяць
07.2019 - 08.2023
1) На посаді технолога та начальника цеха хлібобулочних виробів виконував такі обов’язки як: контроль за дотриманням послідовності операцій під час приготування продуктів; контроль ефективності організації праці задіяного персоналу; оперативне вирішення виробничих проблем, що виникали; розробка тех.карт; вдосконалення продукту підприємтва; застосування сучасних технологій та сировини в розробці продукту; розробка нових позицій на продажу.
2) На посаді завідуючого виконував наступні обов’язки: контроль якості продукції (вхідної та вихідної); організовув облік, складав і своєчасне надавав звітність виробничої діяльності; контролював правильну та безпечну експлуатацію технологічного устаткування; забезпечував належну організацію праці робітників на робочих місцях; організовував своєчасне постачання підприємства продовольчими товарами та матеріальними ресурсами; координував роботу цехів.
З навичок освоїв програмне забезпечення 1С. Також мав можливіть приміняти нові технології щодо виробництва продукту.
Технолог кондитерського виробництва
Tisto
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
6 місяців
09.2022 - 03.2023
Основним обов?язком було розробка меню кондитерських виробів, їх декорування та вітринний вигляд
Запуск та контроль в процесі роботи закладу
Навчання та підбір персоналу для пекарського цеху
Навчався в 2 закладах
Київський національний торговельно-економічний університет
Харчові технології
Київ, 2021
Київський національний торговельно-економічний університет
Харчові технології
Київ, 2020
Дмитро
Дмитро
Завідувач виробництвом, Технолог харчового виробництва
Київ
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 6 днів тому