Работала в 5 компаниях   24 года 7 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Співзасновниця; CEO

Фуд Груп

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

7 лет 10 месяцев

10.2013 - 08.2021

Головні досягнення:

  • Зростання компанії від Delish cafe у Бізнес-центрі – ресторан Patison – кейтерингова компанія Yes!Catering
  • Розробка та впровадження стратегій розвитку компанії;
  • Управління відносинами із клієнтами;
  • Створення унікального конкурентного продукту – арт-фуд колекцій для клієнтів люкс-сегменту;
  • ...

Директор розважального комплексу

Carte Blanche / Arena Entertainment

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 10 месяцев

11.2011 - 09.2013

~Успішна реорганізація підприємства та інтеграція нової корпоративної культури;

~Управління загальною діяльністю та ресурсами організації;

~Координація роботи всіх відділів;

~......

Директор ресторану

Carte Blanche / р-н Touch Cafe

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 6 месяцев

05.2009 - 11.2011

Відкриття ресторану:

- Збереження ключових співробітників та створення сильної команди для нового ресторану;

- Створення унікального меню;

- Збереження здорової робочої атмосфери у колективі та розвиток корпоративної культури;

.....

Директор ресторану - нічного клубу

Carte Blanche / р-н Decadence House

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

5 лет 1 месяц

04.2004 - 05.2009

Відкриття унікального в Україні закладу – ресторану-нічного клубу Люкс сегменту, що вплинув на культуру розваг міста:

- набір співробітників на позицію "офіціант" без попереднього досвіду, навчання та створення сервісу нового рівня;

- створення сильної команди та здорової робочої атмосфери;

- створення та дотримання корпоративної культури та цінностей;

- організація та контроль роботи підрозділів;

......

Директор ресторану

Carte Blanche / р-н CONCORDE

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

7 лет 1 месяц

02.1997 - 03.2004

Професійне зростання від технолога-бухгалтера калькулятора до директора ресторану.

Ключевая информация

Створення команд;

Управління колективом;

Комунікація з клієнтом та продаж послуг кейтерингу;

Створення унікального продукту та його презентація;

Естетичне оформлення;

.....

Училась в 1 заведении

Київський національний торговельно-економічний університет

Технологія харчування

Київ, 1994

Владеет языками

Английский

средний

Курсы, тренинги, сертификаты

Курс «Профессия. Стилист посудных гардеробов» Светланы Сабри

Киев, 2021

Стилістика сервірування столу;

Правила сервірування столу та столовий етикет;

Колористика;

Повна комплектація посудом приватних  будинків та бізнес-проєктів;

...

Гештальт - терапевтичне навчання

Київ, 2021

Навчаюся на 2 рівні, набуваю навичок психотерапії в гештальт-методі

Курс Школы Малого и Среднего Предпринимательства МСП В.Хмельницкого;

Киев, 2019

OLOS академия

Днепр, 2016

Навчаюся протягом 8 років з 2016 – 2024. 


Бізнес-психологія; особиста ефективність; Здорове мистецтво.

Дополнительная информация

Особисті якості

Маю лідерські якості.

У роботі поєдную професійні навички та людяність;

Вмію надати підтримку та мотивувати;

Маю багатий досвід успіхів та втрат;

У роботі важливі результат і процес;

Вмію створювати креативні ідеї щодо концепцій меню, фуд-дизайну, сервірування та декорування столу;

Цікавлюсь світський та бізнес-етикетом;

Маю гарний естетичний смак.

Вивчаю Мистецтво, Вінтажний посуд;

Вивчаю психологію в гештальт-методі;

Останні 2,5 роки жила в Італії. Є досвід роботи у ресторанах Італії високого рівня;

Вікторія Вікторівна

Директор ресторану

Киев

100 000 грн.

52 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 3 часа назад