Работала в 5 компаниях 24 года 7 месяцев
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Співзасновниця; CEO
Фуд Груп
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
7 лет 10 месяцев
10.2013 - 08.2021
Головні досягнення:
- Зростання компанії від Delish cafe у Бізнес-центрі – ресторан Patison – кейтерингова компанія Yes!Catering
- Розробка та впровадження стратегій розвитку компанії;
- Управління відносинами із клієнтами;
- Створення унікального конкурентного продукту – арт-фуд колекцій для клієнтів люкс-сегменту;
- ...
Директор розважального комплексу
Carte Blanche / Arena Entertainment
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 10 месяцев
11.2011 - 09.2013
~Успішна реорганізація підприємства та інтеграція нової корпоративної культури;
~Управління загальною діяльністю та ресурсами організації;
~Координація роботи всіх відділів;
~......
Директор ресторану
Carte Blanche / р-н Touch Cafe
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года 6 месяцев
05.2009 - 11.2011
Відкриття ресторану:
- Збереження ключових співробітників та створення сильної команди для нового ресторану;
- Створення унікального меню;
- Збереження здорової робочої атмосфери у колективі та розвиток корпоративної культури;
.....
Директор ресторану - нічного клубу
Carte Blanche / р-н Decadence House
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
5 лет 1 месяц
04.2004 - 05.2009
Відкриття унікального в Україні закладу – ресторану-нічного клубу Люкс сегменту, що вплинув на культуру розваг міста:
- набір співробітників на позицію "офіціант" без попереднього досвіду, навчання та створення сервісу нового рівня;
- створення сильної команди та здорової робочої атмосфери;
- створення та дотримання корпоративної культури та цінностей;
- організація та контроль роботи підрозділів;
......
Директор ресторану
Carte Blanche / р-н CONCORDE
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
7 лет 1 месяц
02.1997 - 03.2004
Професійне зростання від технолога-бухгалтера калькулятора до директора ресторану.
Ключевая информация
Створення команд;
Управління колективом;
Комунікація з клієнтом та продаж послуг кейтерингу;
Створення унікального продукту та його презентація;
Естетичне оформлення;
.....
Училась в 1 заведении
Київський національний торговельно-економічний університет
Технологія харчування
Київ, 1994
Владеет языками
Английский
средний
Курсы, тренинги, сертификаты
Курс «Профессия. Стилист посудных гардеробов» Светланы Сабри
Стилістика сервірування столу;
Правила сервірування столу та столовий етикет;
Колористика;
Повна комплектація посудом приватних будинків та бізнес-проєктів;
...
Гештальт - терапевтичне навчання
Навчаюся на 2 рівні, набуваю навичок психотерапії в гештальт-методі
Курс Школы Малого и Среднего Предпринимательства МСП В.Хмельницкого;
OLOS академия
Навчаюся протягом 8 років з 2016 – 2024.
Бізнес-психологія; особиста ефективність; Здорове мистецтво.
Дополнительная информация
Особисті якості
Маю лідерські якості.
У роботі поєдную професійні навички та людяність;
Вмію надати підтримку та мотивувати;
Маю багатий досвід успіхів та втрат;
У роботі важливі результат і процес;
Вмію створювати креативні ідеї щодо концепцій меню, фуд-дизайну, сервірування та декорування столу;
Цікавлюсь світський та бізнес-етикетом;
Маю гарний естетичний смак.
Вивчаю Мистецтво, Вінтажний посуд;
Вивчаю психологію в гештальт-методі;
Останні 2,5 роки жила в Італії. Є досвід роботи у ресторанах Італії високого рівня;
Вікторія Вікторівна
Вікторія Вікторівна
Директор ресторану
Киев
Активно ищет работу
полная занятость
Обновлено 3 часа назад