Працював в 8 компаніях   21 рік 2 місяці

Фінансові послуги, Телекомунікації / Зв'язок, Медіа / ЗМІ, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, IT, Державний сектор

Директор з розвитку бізнесу в Південній Азії

РізонПей

Фінансові послуги

1 рік 2 місяці

03.2023 - 05.2024

Запуск бізнеса платіжної системи в країнах Південної Азії. Розробка стратегії розвитку бізнесу, орієнтованої на фінансову вигоду.Організація бізнес-зустрічей з потенційними клієнтами.Створення бізнесу через банки/небанки, компанії VTS, компанії електронної комерції, провайдерів, стартапи.Відповідає за формування бізнесу від рішень електронної комерції PG, рішень mPOS, LUMA тощо до банківських/небанківських установ. Створення локальних філій компанії в країнах Південно-Східної Азії.Контроль за країновими менеджерами та їх командами.Навчання нових менеджерів. Контроль процесу адаптації та продажів.

Директор

TGL LLC

Телекомунікації / Зв'язок

7 років 6 місяців

09.2015 - 03.2023

Запуск бізнесу в різних регіонах у медіа, телекомунікаціях, дистрибуції, послугах, електронній комерції.Підготовка та реалізація бізнес-планів та бізнес-стратегій у сфері B2C, B2B, SaaS. Підготовка та підписання дистриб'юторських договорів.Управління місцевими та віддаленими міжнародними командами.Стратегічне та оперативне управління. P&L, управління бюджетом.Ініціювання та розбудова місцевих та міжнародних партнерств у кожній сфері діяльності.Робота з ключовими партнерами та керування обліковими записами: постачальники, покупці, платформи.Розробка та дизайн корпоративного візуального контенту, реєстрація торгових марок.Отримання телевізійних ліцензій в різних країнах.Розповсюдження контенту в мережах: кабельні, супутникові, мобільні, OTT платформи в Європі.Розгортання та поширення рішень розумного будинку. Управління проектами OTT/IOT.Хмарні рішення, мобільні додатки для iOS, Android, WebOS і розповсюдження рішень SaaS. Запуск бізнесу в різних регіонах у медіа, телекомунікаціях, дистрибуції, послугах, електронній комерції. Підготовка та реалізація бізнес-планів та бізнес-стратегій у сфері B2C, B2B, SaaS. Підготовка та підписання дистриб'юторських договорів. Управління місцевими та віддаленими міжнародними командами. Стратегічне та оперативне управління. P&L, управління бюджетом. Ініціювання та розбудова місцевих та міжнародних партнерств у кожній сфері діяльності. Робота з ключовими партнерами та керування обліковими записами: постачальники, покупці, платформи. Розробка та дизайн корпоративного візуального контенту, реєстрація торгових марок. Отримання телевізійних ліцензій в різних країнах. Розповсюдження контенту в мережах: кабельні, супутникові, мобільні, OTT платформи в Європі. Розгортання та поширення рішень розумного будинку. Управління проектами OTT/IOT. Хмарні рішення, мобільні додатки для iOS, Android, WebOS та розповсюдження рішень SaaS.

Керівник проекту

Beeline

Телекомунікації / Зв'язок

1 рік 2 місяці

06.2014 - 08.2015

Управління проектом та розвиток бізнесу ОТТ-додатку (on-web, Apple, Android, WebOS та ін.) в мережах мобільного та інтернет-оператора Beeline:Розробка концепції проекту та визначення цілей; Розробка та впровадження бізнес-кейсів; Управління та обслуговування операцій;Формування продукту, його запуск, просування та продаж.Організація, керівництво, координація та забезпечення реалізації проектів на основі технології інтерактивного телебачення OTT (Over-the-top); Пряма взаємодія з внутрішнім клієнтом і постачальником; Розробка стратегії та впровадження лінійного та VOD контенту та додаткових сервісів; Створення, оновлення та реалізація стратегій та розкладу проектів; Розробка плану реалізації проекту та контроль етапів; Терміни та контроль якості виконання проекту, доручень і завдань; Формування, планування та контроль бюджету проекту; Розвиток організаційної структури та формування локальної команди; Розробка та формування матриці відповідальності для команди проекту; Розробка регламенту взаємодії всіх учасників проекту; Підготовка технічної та тендерної документації; Управління ризиками проекту; Наявність необхідних ресурсів; Регулярне проведення майстер-класів; Конвергенція бізнесу мобільного оператора та Інтернет-провайдера; Розробка загальних конвергентних пропозицій і послуг для клієнтів і шаблонів взаємодії; Придбання та продаж споживчих пристроїв, як B2B, так і B2C; Переговори з роздрібними ринками для налагодження дистрибуції.

Перший запуск ОТТ-продукту в групі Vimpelcom/VEON (представлений в 14 країнах) протягом 9 місяців.Консультації McKensey щодо бізнес-пояснення та розгортання.

Керівник з міжнародного розвитку

DIVAN.TV

Телекомунікації / Зв'язок

1 рік

06.2013 - 06.2014

Стратегічна та детальна концепція розвитку бізнесу та визначення цілей для платформи OTT тазастосування в усьому світі та локально. Запуск програми на телевізорах, в Інтернеті, приставках,Apple/Android/SmartTV. Розробка та реалізація бізнес-плану.Управління та обслуговування бізнес-операцій. Маркетинг і PR. Управління локальними та віддаленими командами. Формування продукту, запуск і продаж для кожного каналу.

Запуск міжнародного телевізійного додатку з 92 лінійними каналами на iOS, Android, SmartTV, web.

Регіональний менеджер в країнах Північно-Східної Європи

Discovery Communications LLC

Медіа / ЗМІ

4 роки 8 місяців

09.2008 - 05.2013

Розвиток портфоліо платних телеканалів і прискорення розповсюдження бізнесу в Північно-Східній Європі через продажі B2B, управління обліковими записами та виконання комерційної стратегії.Запуск нових стрічок виділених каналів і новий бізнес: OTT, Web-TV.Побудова та управління відносинами з ключовими кабельними, OTT, IPTV, DTH мережами в регіоні.Продажі. Маркетинг. управління персоналом. Бюджетування. Звітність.

Відкриття представництва, управління та розвиток бізнесу.Запуск стрічки локальних каналів Discovery Channel, Investigation Discovery, TLC

Регіональний менеджер в Україні

IFF General Food Resources LLC

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік 9 місяців

12.2006 - 09.2008

Побудова ефективної системи дистрибуції інгредієнтів харчових продуктів через прямі B2B продажі та дилерську мережу. Продаж продуктів і послуг для досягнення максимальної прибутковості та частки ринку. Запуск нових брендів, розробка брендінку та веб сторінок.

Менеджер з міжнародних продажів та ліцензування технологій

ABBYY Eastern European Headquarters

IT

1 рік 6 місяців

06.2005 - 12.2006

Побудова ефективної системи дистрибуції комплексних B2B програмних продуктів у 17 країнах Європи, Туреччині, Ізраїлі та на Кіпрі. Логістика. Митні формальності та правила експорту. Єкспорт.

Інспектор відділу документальних перевірок, Головний інспектор с захисту інформації

Податкова служба

Державний сектор

2 роки 2 місяці

04.2003 - 06.2005

Документальні перевірки. Захист інформації.

Ключова інформація

Професіонал з розвитку бізнесу та управління проектами шляхом створення довгострокової цінності для організацій від виховання клієнтів, знання ринку, розуміння та зосередженості, побудови міцних відносин, управління та використання. Володію B2B, B2C продажами, відкриттям та розвитком міжнародного бізнесу, стратегією, ліцензуванням. Легкий і інноваційний. Гнучкий підхід до бізнесу та переїздів. Досвід роботи в міжнародних корпораціях, стартапах, малому та середньому бізнесі. Досвід роботи ТОП компаній, різні локації та сфери бізнесу: медіа, телекомунікації, харчова промисловість, здоров'я та краса, електронна комерція. Управління місцевими та міжнародними командами.

Жорсткі навички:

IT грамотність: Windows, MacOS, MS Office, CRM Бітрікс. Фінанси: планування, бюджетування, податки. управління. Розвиток бізнесу. Гарантія якості. Діловий етикет. Доступність. Продажі: написання пропозицій. Управління тунелем продажів. Логістика. Презентаційні навички. Маркетинг: дослідження ринку. Маркетингова стратегія. Партнерський маркетинг. Facebook маркетинг. HR: пошук кандидатів, відбір, співбесіда, прийом на роботу. Експертиза в продажах і розвитку бізнесу в різних країнах і областях.

М'які навички:

Комунікативні навички, переконання, лідерські навички, мотивація, амбіції, ведення переговорів, критичне мислення, креативне мислення, трудова етика, співпраця, позитивне ставлення, дружелюбність, чесність, впевненість, вирішення проблем, здатність до адаптації, вирішення конфліктів, наставництво, емпатія, терпіння, співпраця , Вплив, Самосвідомість, Мережа, Багатозадачність, Конкурентоспроможність, Повага, Незалежність, Наполегливість, Надійність, Кмітливість, Наполегливість, Піддається навчанню, Розуміння мови тіла, Гнучкість, Наглядові навички, Делегування, Ввічливість, Підзвітність, Впевненість у собі, Обслуговування клієнтів, Команда Менеджмент, Власність, Відповідальність, Глибоке розуміння потреб клієнтів, Прозорливість, Сильні аналітичні здібності, Комерційний підхід.

Навчався в 2 закладах

Державний технологічний университет

Економіка підпріємств

Житомир, 2004

Державний технологічний университет

Програмне забезпечення

Житомир, 2003

Володіє мовами

Англійська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Французька

базовий

Польська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Продавай с удовольствием

Алматы, 2015

Isaac Pintosevich Systems

Customer Relationship Management, Business Strategy

Лондон, 2011

Temple Consulting Group 

Microsoft Excel 2003 Advanced

Київ, 2009

Xylos

Геннадій

Директор з розвитку, керівник проєкту

Варшава, Польща

Готовий переїхати: Інші країни

3 000 $

43 роки

Працює, але відкритий для пропозицій

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота, гібридна, в офісі/на місці

Оновлено 1 тиждень тому